26 augusti 11:29

Nu sitter jag här nere på media i salen med de platta Mac:arna och väntar på att klockan ska bli kvart i 12 så att jag kan gå upp till skolan och möta Emelie och sedan äta lunch, vi hade innan induvidiellt (stavning?) val och då hade jag pedagogiskt ledarskap, det verkar bra tycker jag, och vi fick sluta vid 10. Till lunch såg jag att det var stekt fisk/greenburger, gräddfilsås, potatis, det är rätt gott :D Sen efter lunch vid 13 så har vi radio, då ska vi fortsätta med vårat manus och det, och vid 14:45 ska vi ta skolkort :/ hahah ser alltid konstig ut :p
Igår färgade Issa mitt hår, tack det var jättefint! :D

Blev inte till att skriva så mycket idag, vet inte riktigt vad jag ska skriva haha
Hej!




I'm driven by the rythm like the beat of a heart

I lördags var jag med Bella, vi tittade på The Grudge 2 och Altar Boys, the grudge var konstig och fattade inget. Altar Boys var rätt bra och lite sorglig. Sedan vid 18:00 gick jag hem för att äta middag, kyckling och ris, sedan gick jag och Jossan till konsum för att köpa lite godis till oss och lite till mamma och göran. Vid 20:05 på 4+ gick det en film, SpyKids 2: de förlorade drömmarnas ö. Det var jättelängesen man såg den, men den är rätt bra. Sedan borstade vi tänderna osv sen blev det film igen Just my luck, som är asrolig! haha :p
Sen gick jag och la mig.
Idag söndag då, vet jag inte vad jag ska göra, kanske vara med Jossan, har inga läxor att göra så :)

Tidigare har jag gjort minst en video om Jossan och Elin men den är på våran data som inte har internet, men kan lägga in den på mp3n och sedan lägga in den på mammas data och sedan på youtube :) det ska nog funka. Jossan sätter på våran data just nu så det tar nog nån timma innan videon är uppe. Och jag har andra videos på youtube som gärna kan få lite tittar, sök på jeanlie.

Idag är det Torchwood också, får inte glömma att titta på det och så är det nog GREEK idag :)

Men nu ska jag dra, hej!



Vilken smäll

Fredag äntligen! dagen började rätt bra, vi hade multimedia sedan matte, lunch och efter lunch, det var korvstroganoff, blev det bara tråkigt multimedia, igen, och rörlig bild. Dagen var lång kan jag ju säga. På rörlig bild skulle vi filma olika perspektiv typ och sedan göra en liten filmsnutt med alla perspektiven och det var ju inte världens roligaste. sedan vid tjugo i 4 tog jag bussen hen och var hemma ungefär vid tjugo över 4, vi ska snart äta tacos, mums, var längesen. Jossan ska på kalas så hon har gått med Sofie för att köpa present till Linnéa och bla bla. Så jag har ingen aning om vad jag ska hitta på sen alla är ju typ borta.

hej svejs!

When that rainbow's shining over you, thats when your dreams will all come true

Fredag, 15 augusti 12:55.
Vi har inget internet på Jossans och min data så är inte inne så mycket. Igår bakade jag, Jossan och hennes kompis Linnéa cornflakeskakor, jättegott! Efter det tittade vi på en svensk film Hem ljuva hem den var lite tragisk och sorglig men väldigt bra. På kvällen gick jag en runda med Issa, det var skönt när jag om hem låg det lite godis på min säng som mamma köpt i Gränna när de var där och så tittade jag och Jossan på 40 year old virgin den var rätt rolig.
Idag kommer min kompis Linn K hit, hon ska sova över här och det är första gången hon är här, jag har ju vart hos henne några gånger :)
På tisdag  börjar skolan, det ska bli rätt skoj träffa Emelie och Linn S. :D och de andra med typ haha :p
I onsdags gjorde jag en video men den kan jag inte lägga ut på youtube för jag gjorde den på Jossans och min data vilket som jag sa att internet inte funkar, men det finns andra videos att se sök på jeanlie så ska nog mina videos synas :)

Hej svejs! :D


O great and powerful Steve! What do you want?

Idag har vi vart i Tumba och köpt tioämnes block till mig inför skolan, en skolkalender och ett kollegieblock till jossan, sedan var vi nere vid Stendal och Jossan och Elin badade, sen gick vi upp på berget där vid och satt där en stund. Nu ikväll har vi tittat på film vi tittade lite på Sweeny Todd men den var knäpp så vi tittade bara lite sen blev det Ratatouille (stavning?) och sist såg vi lite på Over the Hedge. snart ska vi gå och lägga oss, är jätte trött.
Pratade med mamma innan på telefon, lille Isak var vaken och jag fick höra när han jollra eller nåt sånt och det var jätte sött haha :) Mamma berättade att tidigare hade mamma och Joel vart ute och Joel hade hoppat i vattenpölar då mamma sa nåt och Joel svarade "men mamma alla barn gör så och jag är ett stort barn" hahaha så himla gulligt :D
Men ska dra nu, måste borsta tänderna. Puss och godnatt!

Singing Sweet Home Alabama all summer long

Jahapp fredag idag då och klockan är snart 10. Det har spö regnat hela natten, jag har vaknat ett antal gånger, Jossan sovde över hos Elin, Emelie sovde också där, så de har antagligen varit uppe länge som igår till 3 haha På måndag åker vi hem till Sävsjö och då får vi träffa Isak, för första gången, och träffa Joel med som jag har saknat. Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar, den 19:e, det ska bli kul att träffa de i klassen som man inte sett på jättelänge.

Jag och pappa hade tänkt att åka till ett ställe, kommer inte ihåg vad det hette, och besöka ett spöke, själv tror jag inte på spöken. Pappa hade frågat tjejen som tipsade oss, Åsa, om vilken adress men det visste hon inte så det blir inte av. Jag kanske ska åka in till Ami och äta lunch men om det blir så vet jag inte vad jag ska göra efter vi ätit lunch, hon måste ju jobba, men men får se hur det blir.

Hasta la vista!

Aah! Shiit!

I söndags var hela familjen på Gröna Lund det var skoj! Jossan och jag åkte Kvasten, Vilda Musen m.m. I tisdags var jag, Jossan och Elin på bio vi såg Kung Fu Panda, den tyckte jag var bra medans Jossan tyckte den sög jag tror Elin tyckte sådär. Igår var jag bara hemma och tittade på tv.
Jag gjorde pappa och jag en rökbomb haha as skoj! Grannarna undrade vad det var vi höll på med, det var jättemycket rök. hela gården utanför var helt dimmig haha men inte mer om det.. Jossan är just nu hos Elin tror jag och jag sitter här och tråkar hah men får ta och hitta på nåt sedan. 
Förresten i måndags 18:18 kom min lillebror Isak, mamma skickade bild och lite videos till min mobil, han är jätte söt! :D 

So long!


 

RSS 2.0