"Hey, Lampshade! Come here and clean up your room!"

Klockan är 08:54 och har precis tittat på lite av Rachael Ray på 3:an. Först var det om en man som trollade sedan handlade det om kvinnor som vill ha storleken size zero, en kvinna som var tidigare i sitt liv modell och hade storleken size zero fick en hjärtattack vid 29.
Sen gick jag därifrån och satte mig vid datan, så nu sitter jag här och degar. Gick upp typ vid 8 :/ Jossan sover fortfarande lyckosten haha sen ska jag göra mig i ordning, duscha och sånt. sen vid halv 12 - 12 ska Jossan och jag åka in till stan och äta lunch med Ami och även med några som vi inte träffat på länge, Estelle, Tina och Tove. Tror vi ska äta på Taco Bar hihi :)
Men nu ska jag ta och fixa Amis blogg lite. Hej då!






"Elda om ni hör oss!"

I torsdags hämtade vi Issa på T-centralen och åkte hem. På fredagen var vi inne i stan och shoppade (köpte mkt), åt lunch på Taco Bar och gick på bion Mamma Mia, den var jättebra! och en jättebra dag. På lördagen åkte vi också in till stan, då köpte jag ett par solglasögon och Issa lite annat, vi åt lunch på Taco Bar, mums! sedan tog vi Djurgårdsfärjan till Gröna Lund, vi kom fram mellan 15:15 -15:30, vi skulle se på Sommarkrysset. Ungefär en halvtimma innan det började uppstod det lite ditten och datten men vi fick plaster på tredje raden till slut närmast Kvasten och spökhuset, pappa sa att vi syntes i tv 3 ggr haha :) efter programmet åkte vi Kvasten, askul! när vi var på väg mot utgången fick vi syn på Annika i Rednex så vi gick dit fick autograf och en man tog kort på oss med min kamera. Sen tog vi bussen till centralen för att ta pendeln hem, vi var hemma vid 23:00, hade ont i fötterna men det var en underbart rolig dag! På söndagen tittade vi på filmen Coyote Ugly, som Issa hade med sig, den är as bra! sen var det dags att skjusta henne till Södertälje för att säga hej då.

Lägger in lite av de många bilder som togs.

       


Or do I have to sit on your head again?

Idag var jag, Jossan och Olivia på bio och såg Narnia Prins Caspian den var väldigt bra tyckte jag och Olivia medans Jossan tyckte den var sådär. Filmen var väldigt bra gjord och hade roliga scener samt roliga repliker, som rubriken ovan. När filmen börjat var det inget ljud på när de talar i filmen, först trodde vi att det kanske skulle vara så, sedan trodde Olivia att det var för hörselskadade och sedan gick vi ut och sa till nån så det fixades. Nån gång under filmen gick jag ut för att jag behövde gå på toan haha x) Jag skulle egentligen gått och sett denna filmen med Jossan och Issa i helgen men det blev inte så, förlåt.

På förmiddagen var jag, Ami och pappa på IKEA i Kungens Kurva och köpte mig en taklampa och en byrå, behövdes. Ami skulle sätta ihop byrån under tiden vi var på bion men hon gjorde nåt fel så vi ska sätta ihop den imorn.

Imorgon vid denna tiden har Issa kommit med tåget och vi hämtat henne, det ska bli jätte kul och jag längtar verkligen.

Hej Svejs!

Hello you...

Idag var jag och pappas fru Ami inne i stan och shoppade, jag köpte rätt mkt, det var ju rea så ;) Vi åt lunch på Taco Bar, ljuvligt ställe hah älskar restaurangen och de har jättegod mat! Det var en man på sergelstorg typ som sprejmålade och sedan gjorde nåt och det var verkligen jättefint! Han hade också gjort typ jättepilliga saker, så himlans vackert, skulle egentligen tagit nån bild men det stod på en lapp att man inte fick filma och ta kort, aja.
Vi köpte också Ben and Jerry's glass, gudomligt gott! Jag tog smaken Chocolate Brownie Fudge och Ami tog Vanilla Caramel Fudge.

Idag ska alla på gården, eller dom som vill, grilla och ha det trevligt, pappa håller på att förbereda så han springer fram och tillbaka nu haha
Jossan är hos Diana i Nynäshamn, älskar det stället! Jossi kommer hem imorn och då ska vi också hälsa på farmor igen :D alltid lika trevligt att träffa henne.
och just nu gör jag inte så mkt, sitter vid datan och kikar runt lite

Hej då. :)

I walked, I ran, I jumped, I flew

Igår (onsdag 16 juli) var familjen på bio och vi såg Indiana Jones and the kingdom of the crystal skull, den var jättebra! Självklart värt att se den 2 timmar långa filmen! Har tidigare sett lite av de andra Indiana Jones filmerna, men kommer inte ihåg dom haha
På kvällen spelade jag och syrran med några som vi känner galen panna, riktigt roligt var det! Jossan sovde över hos dom också.
Idag var vi hos farmor och hälsade på, har inte sett henne på länge, sedan lämnade vi av Jossan hos Diana och vi hämtar Jossan på lördag. Innan tittade jag på tv,jag såg Fresh prince i Bel Air med Will Smith, var längesen man såg det :p Imorn tänkte jag och Ami åka in till stan och shoppa lite, så det blir nog en trevlig dag :)


When you look me in the eyes

Om det är så att du inte vill vara vän med mig längre varför inte bara säga det, istället för att ljuga och hålla på så som du gör, du är bara barnslig när du gör så!
Du svarar inte på mina sms och helt totalt undviker mig, och jag har inte ens gjort dig nåt! jag förstår mig inte på dig, jag känner dig inte längre..Det jag vill veta är vad som pågår, men du vill inte svara på det, vad har jag gjort dig?
Det var du som ville att allt skulle bli som förut, det var du som ville skapa nya minnen, det var du...men nej du vill inte alls att det ska vara som förut, du vill inte alls skapa nya minnen, du bara ljuger...


.....och jag är dum nog att gå på det.

Oops

Ja vi skulle då åkt idag vid 12:28 men SJ hade gjort nåt fel med biljetterna så vi fick nya och åker vid 16:37 istället
Huvudsaken är att vi kommer fram :)
Och min kompis kanske ska komma och hälsa på uppe i lilla Tullinge, kan hoppas att det blir så, skulle verkligen vara jätteskoj!
och familjen ska, som varje sommar, åka till Grönalund, yaay! :) ska bli kul! Och sedan är det inte så mkt planerat av vad jag ska göra men det kommer säkert upp nåt :)
och nu sitter jag här och jossan och kim är i rummet brevid och skjuter ihjäl folk, givetvis på spel hah :p
men nu ska jag dra Jossan sitter här brevid och väntar på att jag ska lämna datan så får ta och göra det

Ha en glad sommar!

Oh brother where art thou

På fredag åker jag och syrran till pappa i Sthlm :) vi skulle egentligen åka på söndag, typ, men blev ändrat.
Under sommarlovet, so far, har jag inte gjort så jääätte mkt, hållit på i trädgården, tittat på ett antal filmer, vart ute med syrran, vart med kompisar och ja orka räkna upp allt :p
men nu ska jag dra så blev inte så mkt skrivande..

So long!


RSS 2.0