It's like the Springer show

Tisdag 24 februari 2009 12:04
Har slutat MSK nyss enligt schemat, vi fick egentligen sluta vid 10, vi har börjat med något arbete som vi ska ha inför en grupp människor som precis kommit till Sverige och de kan ingen svenska så det ska vara nästan inge text, om det är så ska det vara lätt svenska.
Jag är med Emelie, Sofia och tre till men vi delade upp oss tre och tre så då är det jag, Emelie och Sofia. Vi har om traditioner hela gruppen men min minigrupp har traditioner på vinterhalvåret och de andra sommarhalvåret. Så i ett par veckor ska vi hålla på med det och jag, Emelie och Sofia ska göra en liten film. Är enklast så eftersom de inte kan någon svenska, så man kan förklara i bilder och filmklipp.
Vid halv ett har vi radio och vi skulle egentligen ha vår sändning idag men Calle sköt på det en vecka för att Patrik inte är klar med websidan. Var ju beredd på att ha idag men det gör inte så mycket att det blir en vecka till.
Igår läste jag upp mitt om riddare, det gick bra. Hade lite ont i halsen innan jag skulle stå där framme, hostade rätt mycket och så. Sen när jag var klar brände det som in i....ehm ja i halsen och det gjorde riktigt ont. Idag var det ju inte direkt bättre, när jag pratar känner jag att det är svårare och så, blä...
Just nu lyssnar lyssnar jag och Emelie på en massa Mest låtar :D mycket bra.
Aja orka rinte skriva mer, bye! ;D

We are alive for a moment

Lördag 14 februari 2009

Vad jag är dålig på att uppdatera min blogg, är nog inte så många som läser den men ändå :p Har haft sportlov denna veckan, lite segt. I onsdag åkte jag in till Vetlanda och var med Linn, vi gick ut och tog en massa kort, sen blev det riktigt kallt så då gick vi tillbaka och drack varm oboy, mums! Vi satte oss vid datan och lyssnade på musik på Youtube och sen tog vi massa flumkort och var allmänt flummiga :D
Vi tittade också på film, vi såg Big Daddy, har sett den förut men den är riktigt bra! Vi båda sov på golvet på en massa dynor som vi la ut, sen vid halv 2 somna vi. På torsdagen gick vi upp vid halv 9 för att gå till Illharjen, vackert ställe! Där tog vi också en massa kort haha :p Men efter nån timma frös vi som in i bomben och då blev vi hämtade med bil.
Vi åt på Pizzeria Hawaii, gott :) längesen man åt pizza. Jag köpte två filmer, En riddares historia och 1408, köpte även en bok Om jag kunde drömma, så ska läsa den. Sen vid 15:40 åkte jag hem till Sävsjö. Hade det mycket trevligt!

Igår var jag med Issa, färgade hennes hår. Sen på kvällen blev det att titta på Let's Dance, Carl Jan skulle åkt ut inte Kitty! Blä. Idag vaknade jag vid 9 och tittade på film Step Brothers, den var knasig haha. Åt frukost och sedan gick Jossan och jag ut med Joel till pulkabacken och åkte pulka en stund, mycket skoj! har inte åkt pulka på ett tag.
Har inte gjort så mycket under lovet, eller jo typ aja orkar inte berätta allt, no big deal liksom :p Jossan har iallafall vart i Stockholm med Linnéa, saknar pappa och Ami <3

På måndag är det skola, gillar inte måndagar och så har vi radio, så har mycket att göra och så men allt ordnar sig :) Och på onsdag då ska vi fortsätta med att filma till vår komedifilm, där jag är Leroy en riktig diva! haha så ska skrika en massa igen på folk som inte gjort nåt alls haha :p aja komplicerat.




Linn och jag vid Illharjen




Illharjen, vackert!




Man gick på en lång bro över vattnet som också fortsatte in i skogen sen




En å




RSS 2.0