Oh Right!

Torsdag 20:32 5 januari 09

På idrotten idag trodde jag att vi skulle ha teori, egentligen skulle vi det men de hade bytt och det visste jag inte om så idag var det styrketest istället men jag, Linn och Emelie gjorde lite av det ändå och det gick bra!
Idag kom en man från tidningen Höglandet nu och plåta mig, Emelie och Linn i radio studion, på tisdag har ju vi premiär för BOB, som programmet heter. Han var riktigt trevlig och han tog hur många bilder som helst, fast bättre med för mycket en för lite :p På onsdag får vi se tidningsartikeln, det ska bli kul :)
Har det lite stressigt nu i skolan, måste hinna göra klart radio reportaget tills måndag, då vi ska öva på programmet så det inte är några fel på tisdag, och imorgon ska vi vara klara med skräckfilmen till rörlig bild och min grupp har rätt mycket att göra men det är bara att tänka positivt, vi hinner klart! :D
Imorgon ska Jossan och Linnéa sova hos Sofie, så då är inte Jossan hemma och jag har ingen aning om vad jag ska göra då, men dety kommer säkert upp nåt, går kanske nån bra film, fast ska nog se på Let's dance, såg ju förra veckan så.

 



Girls just wanna have fun

Tisdag 6 januari 2009 10:40

Idag vaknade jag lite innan 10 och då gick jag ner och åt frukost, sen borstade ja tänderna och nu sitter jag här och lyssnar på musik. Men igår var jag, Jossan och Elin på bio, vi såg Yes Man med Jim Carry, klart bäst! Den var jätte bra och riktigt rolig, alla tre skrattade non stop eller hela biosalongen skrattade non stop. Den filmen ska man klart köpa!
Jahapp, idag blir det kanske inte så mycket att göra, men får se. Imorgon åker vi hem till mamma i sävsjö och på torsdag börjar skolan, kul att börja på en torsdag, tycker vi kunde börja på måndag istället fast det är ju inte så kul heller men ändå. Det är snö ute iallafall, det är ju kul. Jag, Jossan och Elin åkte pulka för nån kväll sen, det var jättekallt, 12 minus, första gången vi åkte flög jag av och landa på rumpan haha Jossan åkte en gång, Elin och jag två gånger. Älskar att åka pulka, det är rikitgt kul, oavsett ålder.

Äh har typ aldrig mycket att skriva så jag slutar detta inlägg nu :p
So long!

RSS 2.0