Cupcakes

Till Ninni
Receptet du ville ha.

Muffinsen:

3 st ägg
2,5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3,5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao
1 nypa salt
100 g mörk choklad

Chocolate frosting:

60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
0,5 dl kakao
100 g philadelphiaost
1 msk varmt kaffe


1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och försiktigt ner i smeten.
5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad alltså i en skål över kokande vatten.
6. Placera ut pappersformar (bullformar) i en muffinsplåt, om man inte har muffinsplåt kan man använda muffinsformar som är lite hårdare, fyll formarna med 2/3 smet.
7. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter, låt svalna.
8. Chocolate frosting: Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och philadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.
9. Bred frostingen på cupcakes och garnera antingen med strössel, jordgubbar eller vad man själv vill.

Paperbag brake

Måndag 31 augusti 2009 10:05
Sitter i skolan och har arbetsmiljö sak, lite halft blä på det. Ska prata om något någon gång framför klassen, kul. Tidig lunch med inte världens godaste mat, raggmunk.
Vill ha ett par vantar, fryser om händerna.
Vill halvt ha lördag nu också.


Bra låt från en bra film :p



PEACE*

Regn, regn och regn

Söndag 30 augusti 2009 12:34
Klockan är tidig eftermiddag och det känns som om det är runt 5. Det regnar. Så jag har bestämt att idag ska jag ta vara på att söndagar är till för att vila, ska se på lite Summerland igen och sedan blir det musikalen Cats, som jag tänkt att se nu i ett par dagar men kunde inte hitta "rätt" dag för det så idag är det perfekt för att sitta inne och glo på tv-serier, filmer, lyssna på mysig musik och bara ta det lugnt nu sista dagen innan skolveckan början igen och allt återgår till det normala.




PEACE*

Three little birds

Söndag 30 augusti 2009 00:12
Kom hem för typ tjugo minuter sedan. Var med Issa plus tre små killar i Eksjö och tittade runt. Kallt var det. Sedan åkte vi en sväng i Vetlanda. Var på donken. Släppte sedan av en. På vägen från Vetlanda låg det en grävling som blivit påkörd, usch, och nu sitter jag här. Jag är trött, jag fryser och jag ska gå och lägga mig. God natt.
PEACE*


Beautiful day

Lördag 29 augusti 2009 18:18
Okej, det är inte så mycket till beautiful day här inte, så därför blev det att chilla med att se på Summerland på laptopen. Bra serie där. Handlar om lite surfing här och där och lite annat, det gillar jag!
Hade ju inte sagt nej till att titta på tvn men har bara de två första säsongerna på datan, men det funkar gott och väl.
Ska återgå nu.

When I see you smile
I know everything's OK
When I hear you laugh
It's always a brighter day
Gonna do my best
Forget the rest
As long as your with me
I'll be alright, ight

It's a beautiful day
yeah, yeah
Such a beautiful day
yeah, yeah
Such a beautiful day...



....

Fredag 28 augusti 2009 17:18
Oj, jag är riktigt slut nu. Dagen har varit lång, lång och återigen lång. Blev bjuden på fika av Ninni för mitt vackra arbete. Bloggen uppskattades! Fick höra en riktigt fin låt innan också med Twilight killen Robert Pattinson, Let me sign hette den. Smällte typ. Så den ska det lyssnas på lite.
Har inget mer att skriva.
PEACE*


Once again

Newsflash! Ny design..för hundraelfte gången :p
Blev mer nöjd med denna tror jag, så den får stanna ett tag.
Förresten så slutar jag med signaturbilden som jag har med i alla inlägg, den är töntig :p
PEACE!

Första belöningen oj oj

Torsdag 27 augusti 2009 14:19
Dagen har vart bra!
Hade två lektioner, religion och estetisk verksamhet, fick sluta en timme tidigare så kunde åka med Bella och hennes mamma hem, mycket snällt!
Finally såg Ninni sin blogg och responsen var bra! Jag blir då bjuden på fika imorn av henne för mitt arbete, oj oj första belöningen. Häftigt. Fixade Sandras också och är för det mesta klar tror jag, hon såg den och tyckte den var bra. Kanske ska ta mig an flera bloggfixarjobb haha Om det nu skulle finnas någon människa som har en tråkig blogg, fast får nog ta en paus eftersom det är lite utmattande hehe
Aja PEACE


Kom på att jag börjat använda ordet peace oftare nu och folk som känner mig sen ett par år tillbaka kanske kommer ihåg att jag brukade säga peace ett antal gånger och göra peace tecknet. Tecknet har då inte försvunnit :p




"Du skickar till henne så skickar jag till dig och så skickar du till mig och så..."

Tjejer är komplicerade.
Så här är det:
Min syster plus tre av hennes kompisar är här. En till ska komma.
De tre ska gömma sig och tjuvlyssna på min syster och den fjärde.
De ska skicka sms. Radera sms. De snackas om att de kommer skratta och bli "avslöjade".
Det pratas i mun på varandra och man hör absolut inget av vad som sägs.
Tjejer asså.
Det planeras vidare...



"Designed by: Emelie Carlen"...again

Onsdag 26 augusti 2009 15:54
Japp, blev klar med Ninnis blogg igår kväll. Kika in den här. Vet inte om hon har sett den än, men hon ville ha Star Wars tema aktigt så. Ska också fixa Sandras blogg, tänkte börja idag. Rätt kul att fixa lite, bra övning! :) Tänkte göra om min också (igen...), gillar den inte riktigt. Men har inte någon idé på hur min ska kunna se ut. Får tänka på saken.

Rätt bra skoldag idag, hade en lektion som varade i typ 2 timmar. Fick ingen sovmorgon även fast vi började 9:35 men det gör inte så mycket. På engelskan pratade vi engelska och gjorde uppgifter två och två, skoj :) Lunch vid 12, sedan var det att vänta på bussen som gick 14:10, jag och Emelie gick ner på stan och köpte Snickers som vi inte ätit sedan tvåan slutade. Det är en rutin att äta Snickers varje fredag och vi turas om att betala. Idag var det då inte fredag men Snickers kan man äta närsom egentligen :p Och glömsk som jag är så glömde jag paraplyet i skåpet uppe på skolan, får hämta det imorn.
Ska återgå till mitt arbete. Bäst så :p




"Har du varit i Falkenberg och fått anabola?"

Tisdag 25 augusti 2009 09:52
Sitter i skolan, har radio. Ska leta effektljud till radioteatern men eftersom Digas inte funkar så kan jag inte göra det just nu men Calle har skickat en gubbe som ska fixa det. Rubriken är från ett uttdrag ur revyn Hopp-faller-alla just denna snutt heter En sederlärande saga. Sagan är mest sjuk men ändå rolig. Eftersom jag blev ljudtekniker så ska jag sitta och redigera allt sen när rösterna, effekterna och allt är inspelat. Kommer bli jobbigt men ändå rätt skoj typ.
Förresten så kommer min höst/vinterjacka idag eller den ska hämtas idag av mamma, snällt av henne :) Nu snackas det Prison Break här, sista avsnittet var igår. Storlipade totalt! haha Känslig eller vad? Aja sån är jag.





They were like nothern stars

Måndag 24 augusti 2009 21:10
Skolan var seg. På ljudmedier blev vi indelade i två grupper, den ena skulle arbeta i grupp och göra radioteater och de andra skulle arbeta själv och hålla på med självkör. Min grupp letade igenom manusen och hittade en lite rolig men sjuk berättelse så den valde vi. Sista lektionen var det individuella val, jag hade bild och form. Skulle göra en bildmapp och på mappen skulle man rita något som visade "mig". Jag hade en idé och har börjat :p Kom hem halv 5, åt middag. Satt vid datan. Var med en kompis och tittade på film, Raise your voice, den är riktigt bra tycker jag! Och nu sitter jag framför tvn och tittar på Lipstick Jungle, kanske inte min smak i tvserie men rätt bra ändå. Prison Break börjar efter detta också.
Btw såg ett stjärnfall nu i helgen, hann dock inte önska mig något.




"Hej"

Måndag 24 augusti 2009 10:43
Back again! Kom på en sak. Idag när jag vaknat, tagit en dusch gick jag ner till köket för att äta frukost. Jag öppnar dörren till skafferiet, tittar runt lite och när jag ska stänga dörren så stor min 5-åriga bror där och påminner om någon the grudge liknande sak och så säger han "hej". Om han varit längre så hade jag blivit rädd. Tvungen att skriva ner det.





I dig everything

Måndag 24 augusti 2009 10:14
Sitter i skolan, har rast. Arbetsmiljö efter rasten. Sedan lunch, rasten slut. Hej då!





"Designed by: Emelie Carlén"

Söndag 23 augusti 2009 20:27
Usch vad jag är helt slut nu, har suttit i ett par timmar och fixat med min vän Isabelles bloggdesign, kika in den här.
Blev nöjd faktiskt, och jag la också dit en liten "Designed by: Emelie Carlen" i bilden, måste ju visa vem det är som gjort den :p Kanske ska börja fixa andras bloggar nu då haha x) Är rätt skoj att ändra designen, lite delvis varför jag ändrar min hela tiden.






Nöff nöff

Läste på aftonbladet.se om svininfluensan som just nu pågår. Om ca en månad kommer vaccinet mot influensan. Kroniskt sjuka, gravida kvinnor och små barn kommer först att få vaccinet sedan kommer det att vara "först till kvarn" för resten av oss. Har tidigare innan jag åkte till London läst om att x antal människor kommer att dö pga svininfluensan och att det redan hade brutit ut i England så därför tog jag med mig handesinfektionsmedel för att ta död på alla bakterier som hamnar på händerna. Själv tror jag inte så mycket på influensan, tidiningar brukar alltid få saker och ting låta mycket större än vad det kanske egentligen är. Men vem vet, de kanske har rätt, tänk om det nu skulle visa sig att x antal människor dör och vi unga är de som löper störst risk att få influensan. Men varför inte ta de som är i riskzonen och ge dem vaccin först? Innan de hinner smitta andra. Enligt en del tidningar är det runt 20 års ålder som löper störst risk att bli smittade, barn hade mindre risk och likadant äldre. Men kan man tro på det? Aja själv får jag se om jag vaccinerar mig då när vi andra får tävla om vårt liv för att få en spruta mot svininfluensan. Först till kvarn som sagt...




God natt

Lördag 22 augusti 2009 00:11
Kom hem från Issa för typ 30 min sen, vi kollade lite på friidrotten. För typ andra gången i mitt liv, har tyckt det varit så tråkigt för det mesta men kom på att det tråkiga är staffeterna och när de springer 200 m osv. Iallafall synd för Thörnblad som inte kom till final eller något sånt, han såg iallafall bra ut tycker jag heh :D Efter att Thörnblad åkt ut tittade vi på filmen Mean Girls, en lite halvpatetisk film tycker jag men ändå rätt rolig.
Tittar lite halvt på Thomas Järvheden - Seriöst roligt, nyss sjöng han någon sång eller nåt, volymen är rätt låg så hörde inte riktigt men iallafall så ska jag ta och sova snart, kan ju behöva sömn och jag är riktigt trött.
Så god natt!




Face down in the dirt

Fredag 21 augusti 2009 12:49
Woho! Fredag! Är så grymt trött så kan behöva lite helg. Har precis börjat skolan och jag längtar redan efter helgen haha Iallafal så sitter jag i skolan just nu, har håltimma i 3 timmar varje fredag. Har naturkunskap i en timme som börjar 14:40, sedan åker jag hem vid 15:45 om jag inte missat bussen vill säga eftersom vi slutar 15:40, får se hur det går. Dagen började med att man fick ett sms om man ville åka bil till skolan, självklart! Hade multimedia eller virtuella miljöer eller något sånt, den lektionen varade i typ 2 timmar kanske efter det var det lunch och nu håltimma. Sitter i datasalen som vi kallar "plattamac" eftersom alla datorer är Mac och de är platta hehe En del av de andra i klassen som sitter här har antingen foto eller rörlig bild, så här är det livat..

Bra låt! :D





Zzzzz..

Torsdag 20 augusti 2009 22:21
Var i Vallsjöbaden med Bella och Tess, fotade flum. Kom hem lite efter 9, är riktigt trött och borde gå och lägga mig eftersom jag ska upp vid 6:10 imorn, shiiit. Eftersom jag bytte till ljudmedier så kommer jag ha en håltimme i lite mer än 3 timmar, blä. Får se vad jag hittar på under den tiden..
Nu somnar jag snart...hej..





Video killed the radio star

Torsdag 20 augusti 2009 17:07
Dagen började med att jag gick upp 6:30, trött. Gjorde mig i ordning och bla bla...Första lektionen var religion, nytt för i år, hade också en helt ny lärare Lasse. Inget hände...Skulle ha ESV (Estetisk Verksamhet) men eftersom schemamannen fortfarande är lite konstig så hade han gjort fel...IGEN...på vårat schema stod det att vi skulle ha ESV på torsdagar men på lärarnas schema stod det typ att treorna hade den lektionen på tisdagar men vårat schema är fullproppat den dagen så vi hade lektionen som vi skulle, eller nåt. Vi har ESV med ett par ettor från klasserna EC och EN. Fick välja mellan drama, musik och bild. Valde drama, fick drama. MEN nästan hela min klass är i drama gruppen, en del valde drama och en del inte. Det var mest uppdelat i klassvis nästan. Synd för dem som valde något annat men inte fick det.
Slutade en timme tidigare från den lektionen, så det blev lunch. Sedan vänta på att rörlig bild skulle börja, MEN jag bytte från rörlig bild till ljudmedier.
För det första:
i slutet av tvåan tyckte jag att radio/ljudmedier blivit så mycket roligare. 
Det andra:
så var vi tre pers i rörligbild gruppen. Inte så kul precis kanske.
Får se hur det går. Aja eftersom jag bytt så fick jag sluta så åkte med bussen som gick vid 14:10.
Just nu sitter jag framför datan och har tråkigt eller lyssnar på musik så hur tråkigt kan det bli då egentligen men funderar på att gå en promenad eftersom vädret är så fint och motion kan jag gott och väl behöva!




Ice Ice Baby

22:00
Oh ja, fortfarande onsdag :p
Iallafall så var jag nyss i Vallsjöbaden med Issa, hennes mamma och en kompis till mamman. Vi fikade lite och det var också dans så det var fullt med människor. Gick en sväng förbi vår gamla stuga också och allt menar då allt är sig likt! Vid 21:00 blev det riktigt kallt och jag som inte tänkte på att sommaren faktiskt håller på att ta slut eller är slut så givetvis tog jag inte med mig en extra tröja eller jacka. Frös nästan ihjäl, kändes det som..Så riktigt skönt att få komma in i värmen och tittar just nu på So you think you can dance, riktigt bra, ett specialprogram eftersom det är deras 100:e avsnitt! Ska återgå till tvn :p Förresten så var det en äcklig gubbe som snacka med mig i Vallsjöbaden haha



Neeew

Ny design då...igen, känns som om jag byter hela tiden men har inte riktigt hittat DEN än, så tills dess gör jag nya. Fixade också en liten slutsignatur som ska vara i slutet av alla inlägg, får se om mitt minne räcker så långt att jag ska komma ihåg den varje gång :p
Förresten så är min mamma synsk eller något vad det heter, i skolan var lunchen makaroner och köttbullar och gissa vad mamma lagat för middag? Just precis, makaroner och köttbullar och inte har lilla mammi gått in på skolans hemsida och bestämt att vi ska ha likadan mat för att retas nej för mamma kan inte internätet :p








MP07: Senior year!

Onsdag 19 augusti 2009 13:20
Första skoldagen på sista året! Woho! Eller inte...
Iallafall så var det onödigt att man kom till skolan, sa min mentor. Vi snackade lite, fick inga busskort, men han fixar det just nu. Tack. Sedan lunch, makaroner och köttbullar inte det godaste men det duger. Satt på ett fik i någon timme och just nu sitter vi i skolan, väntar på bussen som 14:10. Fick schemat idag, det var inte som det stod på internet, men det funkar nog...i slutändan..Det som är skönt med skola är att man fick träffa klassen och alla andra man känner, annars är det lite mer blankt.

Chase the rainbows in my mind

18 augusti 2009 17:51
Sista dagen på sommarlovet. Och vad gör jag? Inget, eller jo jag tittar på ett gammalt Grey's Anatomy avsnitt som går på tv. Hade velat göra något idag, vad som helst men jag har huvudvärk/migrän, blä på det. Tänkte att jag skulle gå min långa promenad sen vid kvart i 7, så får man lite frisk luft iallafall. Sen ikväll blir det So you think you can dance. Skola imorn då..får lite sovmorgon med typ en timme, yay på det! Kom på en annan sak om skolan igen, skrev igår om att jag tvekar om mitt val i valbara kursen, tvekar om något annat nu. Ett av mina andra val, jag valde: bild och formgiving men vet inte om jag vill ha det riktigt. Det man gör där är typ hantverksaker men får se hur det går.
Nu ska jag återgå till tvn :p



She turns chaos into art

Måndag 17 augusti 2009 16:28
Vaknade rätt tidigt idag men lyckades somna om, sedan halv 12 kom mamma in och ville att jag skulle gå upp men nepp jag råkade somna om. Var riktigt trött och inte konstigt eftersom jag gick och la mig vid 02:00 men somnade inte förren en 30 min 45 min senare. Skönt att få sova lite iallafall.
Det känns verkligen inte som att skolan ska börja på onsdag, på ett sätt vill jag ha skola igen och på ett sätt inte. Vill inte ha en massa läxor oh prov, blä. Fick se mitt schema för sista året igår, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta, äh jag gör båda :) Onsdagarna är både bra och dåliga.
Det bra: en lektion och det är i engelska.
Det dåliga: lektionen börjar 9:35 så kan inte ta bussen som går 9:15 för är då i Vetlanda 9:45 vilket betyder att jag skulle komma 10 min försent, så jag får ta bussen vid 7:50 och sedan vänta i en timme. Sedan slutar jag vid en tid (kommer inte ihåg just nu) som gör att jag måste stanna ett par timmar i skolan innan jag kan ta mig hem. Får ta och se det på den ljusa sidan, jag har ju tillfälle att plugga då.
Resten av dagarna bärjar jag halv 9 och slutar 15:40 förutom på torsdagen för då slutar jag 15:30. Min buss som jag ska med går 15:45 så det betyder att jag får skynda mig från lektionen ner till källaren (där jag har mitt skåp) sedan skynda en våning upp för att springa ut till busshållsplatsen, får se om jag kommer att hinna med ;)
Så jag klagar...
Det blir mycket sådant nu när skolan börjar :p
Kom på en sak, på valbara kurser valde jag rörlig bild och sedan i slutet av tvåan och i början av lovet har jag börjat tveka om jag gjorde rätt val, radion blev ju så mycket roligare i slutet nu. På ett sätt vill jag byta till radio, det som får mig att tveka är att isåfall ska vi ha något som heter självkör vilket betyder att "jag" ska vara programledare, tekniker och allt sådant när man sänder radio.
Inom rörlig bild så fick jag veta att vi för det mesta ska ha teori och att det inte är så många som valt det så när vi väl ska göra någon film så kommer det att vara samma grupp/grupper hela tiden, vilket blir bara jobbigt i längden. OCH den stora frågan, vad vill jag jobba med? Först var det rörlig bild (anledningen till att jag valde det som valbar kurs), sedan blev radion mycket roligare så jag skulle kunna tänka mig att jobba inom radio.
Måste nog bestämma mig rätt snart...
Vilka problem..


Gratisbio.se

Bli medlem på en av Sveriges bästa sidor! Gratisbio.se där du samlar poäng genom att delta i undersökningar, besöka hemsidor, handla, värva dina vänner och du får också poäng genom att vara aktiv, när du loggar in, när du blir vän med någon! Så bli medlem på Gratisbio! Skriv i EmelieCarlen som värvare så får du 75 poäng istället för 50! Det är enkelt, snabbt och roligt!




:/

Söndag 16 augusti 2009 23:47
Var med Issa, vi såg En Shopaholics Bekännelser, riktigt bra faktiskt!
Skola snart då, såg mitt schema, vet inte om jag ska skratta eller gråta.
Hej då.

Bless the broken road

Söndag 16 augusti 2009 16:56
Sov hos Issa i natt, vi ställde klockan på halv 10. Den ringde. Vi fortsatte att sova. Vakna halv 11. Gick upp. Åt frukost.
Aja jag kom hem vid 12, har suttit här ett tag. Hämtade Jossan vid stationen innan vid 15:38, hon har förändrats riktigt. Visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Ska vara med Issa sen igen, vi ska troligen se på filmen En shoppaholics bekännelser.

Helgen då.
Torsdag: Åkte till Linn i Vetlanda och handlade lite saker inför skolan.
Fredag: Linn och jag somnade vid 03:30 ca, vaknade vid 8-9 runt där vi gjorde frukost det blev scones, varm oboy med carte dor stracciatellaglass i mycket gott :D Sedan gjorde vi ordning oss för att sedan gå till Illharjen för att fota lite och så, mycket skratt xD Emilia och hennes kompis skulle komma strax efter oss men det gjorde de ej, vid 3 åkte vi hem för att äta mat. På kvällen skulle Johanna komma så vi åkte till Maxi för att handla maten och så. Vi städade, fixade maten och sedan vid 20:00 kom hon. Maten var stekt potatis blandat med stekt kyckling, sallad och scones med våran egengjorda sommarbål. Mycket gott! Efter middagen blev det glass, popcorn och film. Vi såg Flashdance och Systrar i jeans andra sommaren. Vid 02:00 åkte Johanna hem.
Lördag: Vi vaknade vid 10, åt frukost. Tittade på filmen National Treasure, sedan var det dags att gå mot bussen som skulle ta mig hem. När jag kom hem var jag med Issa, vi åkte lute bil och sedan på kvällen såg vi på filmen Perfect Opposites, den var riktigt bra. Mitt i filmen skulle vi skjutsa hennes lillebror ut till deras hus på landet, när vi åkte på hemvägen sprang det ut en räv framför bilen.



Linn och jag vid Illharjen.




Frukosten.



Oboy med glass.



Linn som gör salladen.



Jag steker kycklingen och kokar potatisen.



Sedan kom Johanna.




I'M BAAAACK!

Måndag 10 augusti 2009 19:29
Har inte skrivit på ett tag eftersom jag var i London hela förra veckan, skoj skoj. Men i lördags natt kom jag hem, sköööönt! Är helt slut efter resan, London var kul men man blir utmattad.
I London blev det shoppa vid Oxford Street och Picadilly Circus men hittade också en klänning på The Camden Market. Var och besökte Madame Tussauds och London Eye, båda var trevligt. Lite väl mycket folk på MT men det är ju känt så :p Vi var också i Kensington Gardens där vi såg bla Peter Pan statyn. Det blev också en massa tunnelbaneåkande, för det mesta var det riktigt varmt och vagnarna var fyllda med folk både turister och Londonbor. Eftersom att svininfluensan redan kommit till England så hade jag förberett mig med handdesinfektion som jag bar med mig hela tiden och den användes väl. SÅ, ingen svininfluensa har jag inte! :D



London Eye, de andra bilderna var rätt stora så blir bara denna.



LONDON CALLING!

Lördag 1 Augusti 2009 10:35
Just nu kollar jag det sista med packningen så att jag inte glömmer något, det vore ju inte bra :p Är lite rädd att packningen ska gå över 20 kg, resväskan är inte full bara halvfull typ men med tanke på att 20 kg inte är alls mycket så hoppas jag att det inte väger så mycket. Om packningen väger typ 10-15 kg nu så blir det nog lite illa sen när jag ska hem, eftersom jag troligen kommer att handla i London så. Men är man tjej då behöver man en massa saker med sig, beauty stuff ;D haha nej men lite iallafall. Handbagaget räknas också med i 20 kg gränsen och just nu väger den väl ca 5 kg säkert. Kanske ska ta och väga den sen! :P
Iallafall så vid 12 bär det av mot Vetlanda till Emelie, ska sova där inatt eftersom vi åker så tidigt imorgon från Vetlanda så det är bäst så här, får se om vi får någon sömn haha vi kommer säkert skrämma upp varandra, skulle inte förvåna mig :p aja nu ska jag fortsätta med att kolla det sista..


Bye bye! ;p


ps. Är borta 6 dar så nästa helg är jag hemma igen...






RSS 2.0