Yo!

Dålig jag är på att uppdatera haha..men men dem senaste dagarna har varit lik alla andra. Sova länge, slappa, hänga med folk och åka lite bräda då och då. Men det är skönt med sådana dagar ibland. Förresten har också testat att sova i bil. En liten en, ingen combi så det var rätt trångt för två personer. Vi sov ett par timmar sedan gick vi in och sov resten av natten/morgonen inomhus. Vädret åker bergochdalbana. Ena dagen regnar det riktigt crazy och nästa dag är det sol. Helweird. Men sol gillas! Så man kan åka bräda, inte så bra att åka när marken är blöt.


PEACE


Ett tag sen..

Yes yes..jag har inte suttit så mycket vid datorn på sista tiden, har haft lite fullt upp och så. Jag har hängt med kompisar, knappast varit hemma, åkt till Ullared och en massa mer..På sista tiden har det varit lite fult väder, inte alls som i början av sommaren då det var riktigt varmt! Men iallafall idag har jag och två till åkt lite longboar och sådant. Fick lite ont i hjärtat innan, vet inte varför men det går nog över snart. Dock är inte mitt humör så uppe just nu av olika anledningar..hemfärden innan var läskig, trodde jag skulle typ halvt dö haha..hjärtat gick på högvarv och det var på håret att jag klarade mig och det är jag glad för :)


PEACE


StreetSurf@Sävsjö bilder

Den 6 juli 2010 togs det lite bilder på en del av oss från StreetSurf@Sävsjö gänget. Lägger upp ett fåtal av dem.

Foto: Gabriella Redigering: Jag


Foto och redigering: Jag


Foto: Gabriella Redigering: Jag


Foto: Gabriella Redigering: Jag


Foto: Gabriella Redigering: Jag


Foto: Gabriella Redigering: Jag


Foto: Gabriella Redigering: Jag


Foto: Gabriella Redigering: Jag


Foto: Gabriella Redigering: Jag


Foto: Gabriella Redigering: Jag


PEACE


HAR FLYTTAT!!

Igår flyttade vi. Jag gick upp vid 07:00 och vid 08:00 började flytten..jag både passade mina bröder och packade ner halva rummet, hade ju inte packat alls mycket innan så nu var det stresspackning som gällde! Runt 10:00 kom A och E med släp och hjälpte oss. Det var varmt och man sprang runt som en tok för att försöka på allt klart och så. Usch så "stressat" det var. Runt 13:00 var allt flyttat från huset till lägenheten och då åt vi lunch sedan skruvade vi ihop sängarna och började plocka upp. Jag var alldeles slut i hela kroppen så jag tog en paus och träffade lite vänner..senare på kvällen närmare runt 22:00 åkte vi longboard och så blev det också ett dopp för alla utom en. En riktigt bra kväll!


PEACE


Longboard oh härliga longboard..

..MEN idag blev det inte att vara ute och åka i 6 timmar, vi började åka typ mellan halv 23:30 och 00:00. Jag fick ta det lugnt med åkandet eftersom foten inte tillåter så mycket just nu. Det var inte det roligaste att skjuta på, jag hamnade ibland lite efter alla andra eftersom det smärtade lite i hälen. Men det gick bra ändå. Kom hem för ca 40 minuter sen eller nåt. En kort kväll. Måste spara på krafterna och inte trötta ut foten helt, vill ju inte pajja den liksom. Trots att jag tog det lite lugnt idag så var det härligt att vara ute iallafall! Träffa folket osv..väldigt najs. Just nu borde jag sova, ska upp vid 7 och ska då packa som jag aldrig packat förut! Har rätt mycket att packa också, jösses hur ska detta gå? Aja det är bara att vrida på turbon och köra på!



PEACE


Bilder

Alla bilder är tagna och redigerade av mig.















PEACE


Härlig kväll/natt igår

Åh härliga, underbara och varma sommardag...eh inte för min del, jag har bara varit inne idag. Har packat lite och chillat. Dock är det typ 100 grader i mitt rum så varmt är det. Foten gjorde riktigt ont när jag vaknade och skulle gå på den. Nu är det lite bättre, men likabra att låta den vila idag så den blir bättre. Det är skatefoten jag snackar om nu, den foten som jag skjuter på med när jag åker longboard.
Igår var jag ute i ca 6 timmar och åkte. Vi var ett rätt bra gäng in mot senkväll och natten. Vi letade efter nya sköna backar att glida ned för. Åh så härligt det var! Flera sådana kvällar/tidiga nätter blir det framöver! Vi lyckas också få med oss fler och fler som vill åka longboard. Så många intresserade ungdomar här i den lilla staden, underbart!


PEACE


En härlig kväll!

Har åkt longboard med ett par styckna. Det var härligt att bara glida runt, så härligt! Sedan kollade tre av oss på film "Starstruck" hette den..en disneyfilm, faktiskt rätt bra tycker jag! Sedan blev till att följa den ene hem så då blev det till att åka lite longboard. Härligt!

PEACE


Sol och värme

Idag vaknade jag rätt sent. Runt 13:00. Men jag gick ju och la mig efter 03:00 så kanske inte så konstigt. Jag gick ner in i köket där min syster satt vid köksbordet med laptopen. Jag hittade stora, röda och fins jordgubbar i kylen så jag plockade fram dem och skar dem i bitar. La dem i två skålar och hällde sedan i lite mjök och så lite socker på det. Min syster fick den ena skålen.
Jag fastnade sedan vid datorn. Jag och F bestämde oss för att åka ut lite, han på inlines och jag på longboard. Vi åkte runt lite och sedan joinade T oss och då styrde kursen mot campingen. Vi hämtade upp en tjej också på vägen dit. Väl framme vid campingen köpte vi glass och softade. Och för ca 30 minuter sen kom jag hem, helt slut. Det är riktigt varmt ute men grymt skönt att vi har fått en sådan fin sommar!


PEACE


RSS 2.0