Gott Nytt År! :)

Onsdag 31 dec 2008 20:24
Idag vaknade jag vid 10 och då åt jag frukost sedan frågade pappa om jag vill hänga med dom och handla och det gjorde jag hängde jag, först till Tumba där de skulle gå på systemet och apoteket, sedan åkte vi till Ica MAXI och handlade nyårsmaten. Just nu har vi precis ätit efterrätten, är så mätt. Elin ska komma snart och vara med Jossan, hon var här innan också. Jahapp snart är 2008 över och ett nytt år med nya möjligheter börjar, hoppas att 2009 blir ett bra år :) Något nyårslöfte ska det nog allt bli, vad vet jag inte just nu men får tänka på det.
Skulle vilja åka pulka men det är ingen snö :( men kan ju hoppas att det blir lite snö snart, pulka är roligt haha
Innan idag tog Ami fram ett band som pappa hade spelat in mig på för jättemånga år sedan, det lät verkligen inte som jag, sen fick vi höra från 2003 när Jossan och Elin spelade blockflöjt, lite falskt, men de var ju bara nybörjare och så sa Elin: jag kan pussa en kille. Bara för gulligt, och när jag pratade lät det som jag denna gången haha



Happy Birthday!

Tisdag 9 dec 14:46
Har radio nu och Emelie och jag kom precis uppe från skolan, vi har frågat eleverna om vad de tycker om skolmaten, det gick sådär, men vi fick ihop typ det vi skulle. Vi fick fråga många men få sa ja, esteterna ställde gärna upp, det var bra :) Innan idag på MSK tittade vi på filmen American History X, har sett den en gång förut den är väldigt bra och lite sorglig, iaf i slutet. I kväll är det Ugly Betty och Desperate Housewives, det ska jag se :) jag tror det var säsongsavslut för Desperate Housewives.
Igår fyllde jag 18 år, när jag kom till skolan satte jag mig i platta mac salen och efter en stund kom Emelie och Linn och de var lite glada eller nåt de satte sig vid alla datorer och fixade med nåt och de fnissade, sen efter en stund fick jag se vad de höll på med, de satte upp en bakgrundsbild med massa bilder på mig och så stod det "Grattis Emelie på 18-års dagen!", det var sött :)

Så här såg bilden ut.


I present fick jag pengar och lite småsaker bl.a. nåt som man kan göra jättefina inbjudningskort m.m det tyckte jag var fint, jag gillar att pyssla :) Till middag fick jag bestämma vad vi skulle äta jag valde fläskfilé med hemmagjorda klyftpotatis, mycket gott. Sen var det tårta som mamma bakat, den var god :) I skolan fick jag en present av Emelie och Linn en mangabok och Emelie hade köpt en Snickers till mig mycket fina presenter. På kvällen var det Prison Break och det passade fint, då åt jag min Snickers :)
I torsdags var vi på farmors begravning, det var jättefint och tårarna rann. Saknar henne. R.I.P.


There's a time and place, for everything.

RSS 2.0