Come on and join the partyline

Jag har inte skrivit på ett tag nu, kommer ju hem vid ungefär halv 5 varje dag så men nu skriver jag lite. Idag på rörlig bild ska vi filma till vår lilla gangster film, blir nog rätt skoj. Sen vid halv 4 ska jag möta Linn K uppe vid skolan och vi ska idag bowla och så ska jag sova hos henne :)
Igår hade vi orientering på idrotten och jag var glömsk som vanligt och tog på mig ett par tygskor så jag blev jätteblöt om fötterna men det torkade efter nån timma eller två. På svenskan ska vi gör en liten presentation om nån gud jag har om Zeus, och det är väl lite skoj. Förra veckan på lördagen var Erica hemma hos mig, det var längsen vi såg, vi tittade på filmen Honey, gick en runda, pratade m.m det var jättetrevligt!
Nu har vi multimedia och håller på med rummen och jag är jättetrött så orkar inte göra så mycket men jag har kommit rätt långt ändå. Det har då inte hänt så mycket denna veckan.

Until the sky falls down on me...

Idag blir brodern Isak 1 månad gammal, grattis till han :) I kväll är det Idol och Heroes, längtar, båda programmen hade premiär igår. Idag slutade jag vid 14:00 eftersom stresshanteringskursen är avslutad, den var från torsdag till söndag, hade jättekul! Tror inte jag skrivit nåt om den helgen...det var så mycket kul så jag orkar inte skriva allt men vi höll på med yoga, qigong, avslappning och teori och så hade vi egna aktiviteter från nån tid. Och på lördagen gick vi till en utsiktsplats, Vassviksberget, det var väldigt vacker utsikt! På kvällen tittade jag, Reneé, Ninni, Tom och Sara på Dude, Where´s my car?, den var rätt bra. Reneé hade högläsning för mig, Ninni, Tom och Sara ur en bok. Det var värt att åka på den kursen :)

Men idag så har det inte hänt så mycket speciellt eller vi hade ingen svenska för Anna (läraren) kom inte så vi gick efter 10 minuter eller nåt. Vi har inte vart så många i klassen denna veckan, Linn är sjuk, Reneé har vart sjuk några dagar, Emelie har tagit bort halsmandlarna så hon kommer inte hela nästa vecka.


Ninni råkade halshugga en geting


Reneé på Vassviksberget


Folk på Vassviksberget


Titta på film, alla ser uttråkade ut haha


Men det blev lite skratt


Ninni samma dag som vi skulle åka hem

Hej svejs!!

RSS 2.0