Friday, friday, friday

Solen skiner idag, skönt! Idag har jag varit och handlat, lagat mat och måste diska och fixa lite inför ikväll. För ikväll har mitt team Mejjan och det ska bli kul! Längtar! Så ikväll är jag hemma vääääldigt sent. Kommer att vara helt slut men skönt är ju att man kan sova länge imorgon innan det är dags för Mellan Mejjan. Nu ska jag ta det lugnt lite framför tvn innan jag börjar med det andra.

PEACE


idol just nu

Kollar på idol och det är de sista fem tjejerna som kör ikväll. Av dessa fem så tycker jag att Linni ska gå vidare till fredagens kvalfinal, hon är grym! Men kan berätta lite om dagen också. Den började med att fixa sig och sedan cykla till netto för att handla lite. Sen cykla hem och fixa lite inför helgen. Den är fullproppad. Mejjan imorgon och på lördag. Och på söndag 30 årskalas. Tror att det blir en bra helg! :)

PEACE



Vad fixar jag för nåt?

 


i am second

 


Lovely vintage




Bilder från weheartit.com

MOA VIDARE!

Oh yes! Som rubriken lyder så gick Moa vidare till fredagens kvalfinal! Och Amanda Fondell, lite otippat. Trodde Amanda Persson skulle ta den platsen men nope så blev det inte men hon får nog ett av juryns wildcards tror jag. Hon är grymt bra. Nu ska jag sova. Godnatt!

PEACE


MOA LIGNELL - WHEN I HELD YA

Hennes audition. Så bra!



Ett födelsedagsbarn!

Min fina vän Emilia fyller år idag, 18 om jag inte har helt fel. Ett stort grattis! :D

Lite bilder..













Love you..


PEACE


Idol

Måndag, ny dag, nya vecka. Var på ett möte idag och jag har farit lite hit och dit. Do it var det idag också, riktigt kul! Efteråt gick jag och C hem till mig för att kolla på Idol. Det är ju kval nu och först ut var 5 av killarna. Robin och Maikel gick vidare! Yes! Dem två av fem som jag ville skulle gå vidare direkt till fredagens kvalfinal. Imorgon är det 5 av tejerna som kör. Moa är en av dem fem och jag hejar på att hon ska gå vidare direkt. Nu ska jag snart gå och lägga mig.


En bild på mig och Emilia från i våras.

PEACE

"If she had wings she would fly away"


Helgen

Det har varit lite att göra under denna helgen, vilket har varit så skoj! I fredags när C åkt till skolan fixade jag här hemma med disk och sådant. Sedan drog jag hem till mamma, jag och syrran gick till second hand och kolla på lite grejer. Strax efter 16 hämtade jag upp C vid tåget och vi handlade lite godis inför kvällen sedan dra hem för att fixa lite mat. Vi åt kycklingfilé och pommes, enkelt men gott! Därefter kollade vi på lite roliga videos på youtube innan det var dags att dra till min kära vän L för att kolla på Idol. Moa gick vidare! Dock inte Nicholas, det var dåligt av juryn. Han var ju så bra. Därefter skulle C hem och då cykla vi hem till mig för att packa ihop hennes grejer och sedan blev hon hämtad. Resten av kvällen kollade jag på tv och slappade lite. Uppe tidigt imorse för att vara pirat. Resten av dagen har jag slappat framför tvn och datorn, det har varit så skönt Nu går det en film på TV3 "Brudens bäste man" som jag ska se.

PEACE


Friday!!

Igår var en mycket regning dag och under en av dem värsta skurarna råkade jag vara ute och cykla, kul. Jag blev helt genomblöt in på skinnet. Det haglade också, när dem små hagelkulorna träffade mina bara händer så gjorde det riktigt ont. Vilkem kraft. Väl framme hos min kära vän L så fick jag låna lite kläder av henne. Det var skönt. Solen sken och inte ett mörkt moln så långt ögat kunde nå. Vi bestämde oss för att gå ut och gå en liten sväng och klarade oss. Senare så gick vi till konsum och på vägen hem blev det en regnskur till med lite hagel. Vi tog skydd och när det lugnat ner sig fortsatte vi hem till henne. Det blev att kolla på filmen "Hur många lingon finns det i världen?", sjukt bra film! En av dem bästa svenska filmerna jag sett! Efteråt mötte jag upp en annan kompis som skulle sova hos mig. Vi åt lite kvällsmat och sedan blev det att kolla på Tangled, riktigt bra film! Efter det läggdags.
Gick upp 6:15 eftersom hon skulle med tåget till skolan, vi åt lite frukost och hon gjorde sig iordning. När hon gått till tåget sov jag en stund till innan jag tog en dusch.

PEACE


Tråkig dag blev bra dag

Dagen började lite småtråkigt med bland annat regn och lite ärenden. Men sedan blev den mycket bättre. En vän kom lite tidigare till mig så vi åt lite mat och sedan lite efterrätt på det och så lite snack. Sen var det dags att gå vidare hem till EochA för en trevlig kväll. Mycket bra dag! Nu sitter jag här och kollar på Bonde söker fru på tv4 play, missade det innan så kollar på det nu på datorn. Tycker att det är ett rätt mysigt tvprogram. Längtar starkt tills fredag då Idol är igen. Väldigt konstiga dagar idol visas. Men nu måste jag återgå till Bonde söker fru :)

PEACE


"I’m caught between the lines of hello and goodbye"

Jaha då var det tisdag. Imorse fick jag ett samtal så senare idag ska jag vara vikarie i typ 1h och 30 min, härligt! Men vad har jag gjort innan idag? Jo jag har städat (dock mycket kvar), duschat, lyssnat på musik, suttit vi datorn och lite andra smågrejer. Efter lite jobb så blir det det hem för lite käk och sedan dra vidare hem till E, ska fixa en affisch till ett parti här i stan. Så vi ska snacka lite hur den ska se ut osv. Efter det drar jag en sväng till Mejjan för lite häng. Hoppas på att jag kan se idol ikväll! :)

PEACE



My monday

Idag har varit en slapp dag, vaknade upp med värsta migränen! Usch och fy! Så min dag har bestått utav lite tv4 play idol tittande pga att min tv inte vill funka. Två filmer hann jag kolla på, därav den ena var två timmar. Lagat lite mat, diskat men mest slappat och tagit det lugnt. Drog till do it sen och dansa med barnen. Det var kul! Efter det en sväng hem till en kompis för idoltittande och lite kvällsmat. Trevligt! Längtar redan till nästa avsnitt av idol, har två favoriter. Moa och Andreas, dock så lämnade Andreas idol vilket ja tycker är sjukt tråkigt. Han sjöng ju så bra. Och Moa är hon med dreadsen, henne hejar jag på just nu eftersom Andreas inte längre är med. Nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig. Är trött som bara den, fick nästan ingen sömn pga migränen.



PEACE


I'm back on track!

Igårkväll hände nåt med min tv. Jag fick panik, tv freak som jag är så måste tvn funka när man ska se ett bra program. Jag ringer mamma och hon säger att jag kan komma hem till henne och sova där. Det var idol som jag skulle se. Jag packade snabbt ner lite grejer i en väska och packade ned datorn. Slängde mig på cykeln och for hem till mamma. Kom dit innan idol började så då fixade jag lite popcorn och sådant. Efter idol fick det bli en film på datorn. Sedan sovdags eftersom vi skulle upp tidigt.
Imorse vaknade jag en stund innan klockan ringde. Åt frukost och gjorde sedan iordning mig. När klockan inte hunnit slå 9 än drog vi till kulturhuset för att det var loppis där. Fyndade lite fint. Därefter drog vi till Erikshjälpen och där fyndade vi också lite. Sen cyklade jag hem till mig med lite grejer. Gjorde lunch och sedan cykla hem till mamma igen för att hämta datorn som jag inte fick med mig i tidigare lass. Efter det har jag hunnit att baka en kladdkaka med daimgrädde på. God men mäktig. Därefter satte jag mig i photoshop för att fixa med affischen till Mellan Mejeriet, blev klar rätt så snabbt. Så skönt att fixa och trixa i photoshop igen, det var alldeles för längesen! Nu sitter jag här och funderar på om jag ska kolla på en film på datorn eftersom min tv inte vill sammarbeta med mig.


En bild på mig och Emilia från i sommras :) Miss you friend..

PEACE

Lite knasiga bilder

Eftersom att det är tomt med bilder här så kan jag lägga upp lite gamla och kanske lite konstiga bilder. Sitter vid mammas dator så har inte tillgång till mina bilder men här kommer en bildbomb..typ..på oredigerade bilder eftersom mamma inte har photoshop.

Nämen oj, det är ju Johan Palm som mamma träffa på tåget för något år sedan.


Nu är det jul här i vårt hus. Julen 2010. Jag ser ut som killen i X-men som skjuter röda laserstrålar med ögonen. Dock behöver jag inte ha på mig glasögon, som han.

Vet inte när denna bilden togs och minns inte att den togs. Ser ut som att det är syrrans hand.


En gammal bild på Isak som leker med ett durkslag eller vad det heter.


Och så en bild på Joel plutten :)


En bild på coola bruschan ;)


Och en rykande fräsch! haha bjuder på den. Fanns väldigt många bilder på datorn men orkar inte lägga upp mer, det tar ju aplångtid innan bilden laddas upp.

PEACE




Oj oj..

Det var ett tag sen sist jag skrev här men har haft fullt upp hela dagarna. Kommit hem sen på kvällen och inte orkat sätta mig vid datorn. Men såg nyss att jag fått en kommentar, och det var för ett tag sen.


Svar: Hej, ja det var ett tag sen..Klart! :)
Vet inte riktigt varför det inte kommit upp någon bild, har nog inte tänkt på det :)
Kram

RSS 2.0