Life is life

Idag har jag gått upp tidigare eftersom att tåget gick tidigare. Vid 4:45 var jag uppe ur sängen. Har varit trött hela dagen, kom hem 19:30. Så kommer varje dag att se ut, gå upp 4:45 och komma hem 19:30 och jag måste gå och lägga mig vid 21 om jag ska orka upp. Hinner inte göra så mycket när jag kommer hem, hinner inte hänga med kompisar eller göra så mycket annat. Och grannarna är ju uppe och för oväsen, lätt att sova då. Riktigt tråkigt är det, och så har man fått sluta med dansen och sådant. Riktigt surt! Men men that's life I guess..

PEACE


En låååång dag

Jahapp då var måndagen nästan slut. Det har varit en lång dag. Den började med att jag gick upp 5:15 för att äta lite frukost och göra mig iordning. Bussen gick från stationen vid 6:30 och när jag var framme fick jag vänta i typ en timme. Kom hem 17:30 och då bar det av direkt till do it. Möttes av en massa glada barn som åt muffins och drack någon läsk med hallon i. Fick lite kramar av en del av barnen. Vi dansade lite och sedan fick dem visa upp för varann. Är lite halvt ledsen för att jag inte kommer kunna vara med på do it nu på ett tag, vet inte hur länge. Det är surt, riktigt surt. Iallafall så gick jag en sväng till mamma och sedan handlade jag lite på hemvägen så att jag kunde laga lite mat och frysa in. Snart är det läggdags för imorgon blir det också en lång dag.

Veckan

Jaha då var det sista kvällen på denna veckan, imorgon är det måndag och en ny vecka. Men veckan som varit har varit lite halvt fullt upp. Jag har farit lite fram och tillbaka, cyklat och gått, nästan blivit påkörd, varit i Jönköping ett par gånger och hängt med folk. Har i veckan känt att allt farande har gjort sitt i mina ben. Har haft som träningsverk i dem, känner mig jätteotränad haha. Men veckan har varit väldigt bra iallafall. Imorgon är en stor dag, eller rätt så stor. Ska in till Jönköping imorgon och får se hur det går, jag hoppas på att det går bra. Kommer vara borta hela dagen och imorgon börjar också do it igen så dit ska jag. Nej nu måste jag gå och lägga mig.

PEACE

Tisdag och onsdag

Igår, tisdag, var en trevlig dag. Det var häng med vänner vid något som heter kalvaberget här, vi grillade, spelade något spel och så blev det kottkrig. Kvällen avrundades hemma hos min kära vän L med två till. Vi kollade på True Talent, rätt bra program. Innan klockan blev alldeles för mycket spelade vi också lite kortspel.
Idag, onsdag, har jag varit i Vetlanda med min kära vän L och hennes systerdotter. L skulle på ett möte och under tiden passade jag systerdottern. Vi gick och kollade på änder, gungade och gick lite i affärer. Sen var L's möte slut och då åkte vi hem för att fixa lite mat. Sen strax efter 15:30 skulle vi åka in till Vetlanda igen en snabbis, då fick jag ett väldigt bra samtal. Blev riktigt glad. Efter en snabb sväng till Vetlanda så var jag hemma lite innan vi skulle dra till Mejjan igen för att fixa lite inför fredag. Nu sitter jag här framför tvn och datorn, förresten min tv stänger av sig hela tiden. Fattar inte varför, kan nog vara antennsladden. Dock slutade dagen inte så superbra, men ska göra mig iordning nu.

PEACE


Jönköping, igen

Idag så var jag i Jönköping igen, dock inte hela dagen. Kom hem runt halv 2 men åkte vid 7:20, var verkligen trött i slutet av bussresan. När jag väl kom hem så gick jag förbi hem till mamma för att hämta lite grejer och drog sedan hem till mig. Nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå, har nämligen ett planeringsmöte med de andra ledarna i dansgruppen. Har ju soffa nu också, i lördags så var jag i Jönköping på ikea och köpte en soffa och ett soffbord. Det är sååå skönt med en soffa. Så är supernöjd med det köpet. Dock så hänger inte allt i ihop just nu i lägenheten men det ska det snart göra.

PEACE


Jönköping

Idag har jag knappast varit hemma eftersom jag varit i Jönköping hela dagen. Åkte på morgonen, först buss till Vetlanda sedan tåg till Nässjö och så tåg till slutdestinationen Jönköping för ett möte. Hittade rätt, tack och lov! Efter mötet i väntan på bussen så gick jag på stan och kolla lite. Trevligt var det, trots att det bara var jag. Åkte sedan buss till Vrigstad och fick byta buss därifrån hem. Det var riktigt skönt att komma hem, jag hade ont i fötterna och benen efter att ha gått så mycket. Drog hem till mamma en stund innan och var lite där. Sitter nu hemma hos mig och tar det lugnt.

PEACE


Ingen ork

Ett tag sedan det kom upp något inlägg här. Det har funnits tid men inte så ork till att skriva något, ni vet jag har ju lite högljuda grannar och så har jag bara varit allmänt trött. Fast mina grannar var lite lugna förra veckan, men till helgen då festivalen här i stan var så skulle dem ju också vara högljuda så på fredagen sov jag hos mamma och på lördagen var vi från Mejeriet nere på torget med en massa soffor, bullar, frallor, saft, kaffe, musik, spel och sånt. Det var väldigt mycket folk där på kvällen, jag gick runt och frågade om fol ville ha bullar/frallor. När dem fick veta att det var gratis dök dem nästan ner i brickan. Det var en toppenkväll!

PEACE


*sigh*

Det har faktiskt blivit lugnare denna veckan, MEN det har fortfarande varit störande. Idag så har jag tvättid mellan 14 och 20 men någon tvättar fortfarande nere i källaren *suck*..Det är fint väder, hade gärna varit ute men måste tvätta.

PEACE


-

Ibland så tänker man inte förrens efteråt.

Sunday

Grannarna är igång igen, som vanligt. Blir tokig på dem! Man får aldrig nån lugn och ro på kvällarna och nätterna. Iallafall så hade vi lite kalas för min minsta lillebror idag som fyllde 3 i torsdags. Han fick massa presenter och var helt tokig när han öppnade dem. Slet av pappret och hade världens bredaste leende. Sen blev det häng med min kära vän L. Trevligt.

PEACE


Nu får det vara nog!

Just nu är jag rätt arg på mina grannar. Varje kväll och natt så är dem högljuda. Det är musik med värsta basen, skrik och bankandes i väggarna. Dem håller på till 3 på natten ibland. Är riktigt less på detta. Det finns ingen som helst respekt från dessa människor. Det finns folk som ska upp tidigt och behöver sin sömn. När hyresvärdarna är tillbaka ska jag gå och klaga. Så här kan man inte ha det. Bara för att dem vänder på dygnet så tvingas vi andra också att göra det. Iallafall så har dagen varit bra, med massa sol och värme och häng med mamma. Trevligt.

PEACE


En solig helg

I fredags kom en vän hit till mig och det blev god mat, film och sedan lite häng med några andra. På lördagen åkte hon hem och jag och mamma gick till Erikshjälpen och jag fyndade lite. Lördagskvällen spenderades hemma framför tvn, det var trevligt. På söndagen blev det häng med min kära vän L och så sov jag över där. Vädret har varit fint hela helgen, så skönt, och vädret håller i sig idag också!

PEACE


RSS 2.0