Sista dagen, regn och motion

Jaha, idag var sista dagen som hundvakt. Allt har gått bra, trots att jag är lite rädd för hundar. Förresten så är min cykel ännu mer paj. Typiskt. Så jag har gått som en tok både igår och idag, men alltid bra med motion så det är positivt. Dock så regnade det idag när jag och mamma hade handlat, vi fick gå i regn typ genom halva stan.

PEACE


Extrem värme

Hundvaktstiden börjar lida mot sitt slut, imorgon är sista dagen. Iallafall idag så har det varit extremt varmt men mamma och jag var på second hand idag igen, fast på ett annat ställe. Hittade lite fint. Och som vanligt så har jag ju varit ute med hunden ett antal gånger idag och så. Förresten så har någon varit på min cykel, om jag inte nämnt det. Nu kan jag inte cykla på ett tag förren den är lagad, väldigt synd att folk måste pilla på andras grejer. Om dem nu måste pilla så kan dem ju göra det på sina egna saker. Blir så trött på sådana människor. Snart måste jag gå och lägga mig om jag ska orka upp imorgon.

PEACE


Sol, fynd och promenader

Idag är det tisdag och det betyder att Erikshjälpen i stan har öppet så jag och mamma tog en sväng dit och jag hittade en del fina grejer! Så nöjd! Eftersom att jag passar en hund så har det blivit en hel del promenader och det är superbra. Riktigt skönt att inte vara själv när man är ute och går. Idag åkte min kära vän L iväg och kommer hem om några dagar, tror jag, så nu är det typ bara jag hemma. Om inte alla dem andra har kommit hem. Det har varit sol idag också, så skönt! Det har ju varit regnigt ett tag nu.

PEACE


Sol, sol, strålande sol

Måndag. Ny vecka. Nya möjligheter. Igår kom Emilia hit och vi hade det mycket trevligt! Promenader med hunden, film, glass, godis, popcorn och en massa skratt. Idag har jag gått en morgon promenad med hunden och efter det har jag och Emilia ätit frukost. Pratade precis med min kära vän L i telefon. Vi tre ska luncha. Trevligt! Och sedan blir det nog en liten tur med longboarden. Btw solen skiner idag, så bra! :)

PEACE


Dream Center

Andra dagen som hundvakt. Inatt hade jag väldigt svårt för att somna, kände mig inte speciellt trött så jag började läsa boken om Dream Center för andra gången. Boken är så inspirerande! Och när jag började läsa den första gången kunde jag inte slita mig ifrån boken, läste sida efter sida, kapitel efter kapitel och helt plötsligt så var boken slut. En av dem bästa böckerna jag läst.

PEACE


Sol, regn, sol, regn, mulet

Det är riktigt konstigt väder idag. På morgonen/förmiddagen var det sol och varmt. Sen på eftermiddagen började det att spöregna, och det var inte lite spöregn heller. 10 min efter kom solen fram och stekte lite. Någon timme efter det började det att spöregna igen och nu är det mulet. Hoppas att det är uppehåll när jag ska ut med hunden, jag har nämligen inget paraply eller någon regnjacka.

PEACE


"In my best dress, fearless"

Förresten! Jag har blivit med hund (eller hur man säger)..fast inte riktigt, bara för ett litet tag. Haha. Jag är hundvakt. Lite ovant men lite kul :) Kvällen kommer att bestå av promenader med hunden och så lite lördagschill.


Foto och redigering: Emelie Carlén (Jag)

PEACE

Norge

Det är helt offatbart det som har hänt i Norge, förstår inte. Usch det är så grymt läskigt. Känner lite folk som bor där, dem är okej. Tack! Mina tankar går till människorna i Norge.

"Blixtrar och dunder, skakande fönster"

Oj nu blixtrar och åskar det igen. Det gjorde det igårnatt också. Då skakade mina fönster, det var faktiskt riktigt läskigt. Men iallafall idag, eller igår rättare sagt så kom två vänner till mig. Vi lagade supergod mat, dem fick testa på att åka lite longboard, och sedan tog dem cykeln och jag longboarden till Mejjan för lite häng. En riktigt trevlig kväll med två fina tjejer! :)

PEACE


"She turns chaos into art"

Hallå hallå!
Ett tag sedan jag kikade in här. Iallafall så spenderades helgen med vänner och på söndagskvällen migrän. Måndagarn spenderades i sängen framför tvn, då jag hade ont i magen. Igår var jag med min kära vän L inne i Vetlanda, hon skulle på möte och sedan drog vi till hennes moster(tror jag det var) och mormor ut på landet och fikade och så. Sedan tillbaka in till Vetlanda men våra planer stoppades så vi fick åka hem igen och sedan tillbaka till Vetlanda för att handla mat osv. Efter det tillbaka hem och dagen avslutades framför filmen Notting Hill. En trevlig dag och kväll. Idag har jag lyssnat på musik, diskat och strykit tvätt. Nu sitter jag här och chillar. Får se vad som händer sedan.

PEACE


Solljus in i min lägenhet

Idag har mina grannar spelat musik nästan konstant från typ 13:30 och dem håller på fortfarande, man blir rätt trött på dem. Hur orkar dem ens ha på väldigt hög musik i flera timmar? Fattar inte det..och om man lutar sig mot väggen så bara dunkar det..Aja värsta fina solljuset lyser in i min lägenhet, like it! Hade tagit kort på det och lagt upp om jag kunnat.

PEACE

Sunshine :)

Igår kom E hit och vi lagade mat, drog till Mejjan och såg två filmer. Drog sedan hem och drack lite te oh såg på en till film. Mys. Idag åkte hon hem och nu sitter jag här och ska snart cykla till busshållplatsen och möta upp en kompis. Solen skiner idag också, det är kul! :)

PEACE

Högljuda grannar, sömnlösa nätter och skrikande fåglar

Grannarnas musikspelande stiger var femte minut. Dem började lite smått strax efter 10 idag på morgonen och så var det ett litet stopp. Sedan för kanske 45 min sedan började dem att spela igen och volymen stiger försiktigt. Inatt var det inte så värst lugnt heller för den delen, men det var lugnare än vanligt. Skönt det. I väggarna dunkar basen och utanför skriker fåglarna. Tror dem är hungriga. Dem brukar nämligen komma hit på morgonen och skrika efter frukost sedan är dem här igen vid lunch och är lite hungriga igen. Efter det brukar det vara lite lugnare men dem fortsätter att flyga runt och skrika.
Vad roligt detta har blivit, allt handlar numera om högljuda grannar, sömnlösa nätter och skrikande fåglar. Låter lite som en titel på en bok "Högljuda grannar, sömnlösa nätter och skrikande fåglar", eller kanske en titel på en låt. Men just nu är det rubriken på ett blogginlägg. Så vad händer idag? Man kanske ska ta och spela lite musik, lite bra musik för en gång skull ;)

PEACE


Tillfällig header :)


FOTO OCH REDIGERING: Emelie Carlén

*SUCK*

Blir så arg på mina grannar. Varenda helg så är det antingen hög musik som spelas till 3 på natten, eller så skriker dem, eller alltihop. Blir så trött på dem. Vill sova!


Om igår

Igår kom E och J strax efter 19 och då började vi med att laga mat. Kyckling, klyftpotatis och baguetter. Maten var väldigt god. Efteråt tog med oss några filmer, popcorn och godis och drog till Mejeriet. Först kollade vi på Precious och efter det En shoppaholics bekännelser. Det var så trevligt!

PEACE


Friday, friday

Idag kommer J och E hem till mig, vi ska laga lite mat och umgås. Så mysigt!

PEACE


RSS 2.0