Rest In Peace

Tisdag 25 november 13:10
Har radio nu, Emelie skriver omprov och jag letar efter fakta om vegetarianer och om skolmat. På morgonen fram till 12:00 hade vi MSK (Människan socialt och kulturellt) där vi håller på med kvinnlig könsstympning, inte så trevligt. Vi ska iallafall göra en folder där det ska vara fakta och sånt så har gjort lite, foldern ska vara klar nästa vecka. Idag vid 20:00 är det Ugly Bettykanal 5 och efter det är det Desperate Housewives, samma kanal, och det ska jag se :)


I söndags gick farmor bort :'( Trodde hon skulle klara sig till jul. Fy, men nu är hon på ett bättre ställe. Saknar henne <3


Flying without wings

Torsdag 20/11 09:48
Har idrott nu, var med innan men satte mig lite vid datan, sen tjugo över 10 har matte. Nästa torsdag har vi studiedag så då är vi lediga yaay :D Idag var det svinhalt när jag skulle gå till bussen, höll på trilla en gång haha Bussen körde rätt fort, det är ett under att vi kom fram hela hah
Igår på rörlig bild skulle vi börja filma till skräckfilmen, men Tom (som är i min grupp) var inte där och han ska vara med rätt mycket i våran så då kunde vi inte filma och jag som ska spela läskig flicka haha men jag ska också vara med i det andra två gruppernas filmer, så igår behövde de mig så jag var inte sysslolös :p
Igår hade vi ingen engelska så då kom jag hem vid halv tre och idag har vi inte nån engelska heller så då slutar jag efter svenskan, som är efter matten, men jag får ändå vänta till två lite surt men då kan man ju göra nåt arbete eller nåt. Och vi fick också veta igår att vår multimedia lärare ska sluta vid årsskiftet :( så då får vi nån annan lärare när vi kommer tillbaka eller nåt hoppas det är en bra en. På lördag ska jag på bio, James Bond Quantum of Solace hoppas den är bra :)
Mem orkar inte skriva mer nu :p

So long!

Happy fathers day!

Idag är det farsdag och jag och Jossan skickade ett kort igår till pappa och vi gjorde också en video till honom som finns på youtube, eftersom vi brukar bara skicka ett kort och nån trisslott så då fick vi idéen att göra en video till pappa så då började vi planera hur den skulle vara och sedan gick vi ut och spelade in den och sedan redigerade den och nu finns den uppe :D Vi tyckte den blev bra.


Tack pappa för att du finns! Du är bäst och vi älskar dig!
/Emelie och Jossan


Let me be your rainbow

Måndag 3 nov 18:58
Idag började skolan efter att ha haft en veckas höstlov, på ett sätt var det skönt att skolan började och på ett sätt inte. När klockan ringde så kändes det som om jag precis somnat :p men kunde inte ligga kvar i sängen var tvungen att gå upp.

Är just nu hos Bella har färgat håret på henne, så får snart se hur det blir. jag är inte världsbäst på att färga hår precis men jag gjorde mitt bästa :p Innan tittade vi på roliga videos och film bloopers, skoj :)
Senare ikväll är det Prison Break, spännande, men synd att det slutar vid 11, är trött då :p
I skolan hände det inte alls mycket, på samhällen bara pratade lärarn och på engelskan skulle vi öva på att skriva nationella prov och det var om musik där man fick välja bland två förslag osv, inte så stort.
Skriver inte så mycket, det har ändå inte hänt så mycket under dagen :p


Ciao
!

RSS 2.0