Torsdag

Torsdag idag då! Fredag imorgon, woho!
Idag har jag jobbat flitigt. Först varit i kyrkan och klippt och fixat. Gick bra! Sen lunch hos min kära vän L. Och som varje torsdag så är det långdag men som i måndags så var jag inte på Mejeriet utan hemma hos EochA för att redigera lite film. Fick sluta 30 min tidigare idag. Vid 20:00 ska jag träffa min kära vän L och vi ska kolla på idol.

Imorgon öppnar det en ny inredningsaffär här i stan, det är två stycken från kyrkan som har det, så då ska jag dit och glotta på allt det fina. Stilen går i fransk lantstil, Shabby chic sånt som jag gillar! Så det ska bli spännande! Och kvinnan kan ju sånt, hennes hem är ju så fint!
Och imorgon har vi Mejeriet på kvällen, det ska bli kul. Denna gången är inte jag och min kära vän L värdar. Två killar är det, vi får se hur dem gör det. Blir nog bra. Dock tror jag att jag skulle hjälpa till med ljudet denna gången och det går nog bra det också isåfall.

Btw jag har hittat ett klipp från youtube som vi ska ha på "Veckans Youtube-klipp". Checka!


PEACE


Oh no!

Innan idag kände jag av migränen lite, det försvann sen men nu känner jag av den igen. Tog en alvedon men tror inte den kommer att hjälpa hoppas bara att det försvinner ändå. Ska ju till ungdomsgården Mejeriet vid 17:00 så vill helst inte ha migrän på ett ställe där det är massa ungdomar, musik osv..det kan bli rätt höljudt och det skulle göra hela kvällen rätt jobbig. Men hoppas hoppas hoppas att det försvinner!

Bjuder på denna lite halvgalna bild! :)

Vilar lite

Skyndade mig till jobbhuset idag och när jag kommer dit sitter det en lapp på dörren där det stod att dem hade stängt idag. Så då var det bara att gå hem igen haha. Sedan jag kom hem har jag tagit det lugnt och nu kollar jag på tv. Vilar upp mig lite inför kvällen som kan bli lite mycket. Är på Mejeriet varje tisdagkväll. Och om det kommer massa barn som sist så kan det bli lite mycket, så det passar bra att bara ta det lugnt just nu.
Så nu ska jag återgå till mitt tv-tittande..


PEACE


Söööndaaag

Söndag..sista dagen på denna veckan. Helgen har varit bra. Do it konserten gick grymt bra och alla do it:are var sååå duktiga! Efter konserten igår åkte vi ett par stycken hem till EochA och kollade film "Prince of Persia"..den var riktigt bra! Sen sov jag hos min kära vän L och vi somnade rätt sent. På morgonen skulle vi gå upp tidigt för att gå till kyrkan. Lite kämpigt att ta sig upp men det gick. Efter kyrkan åt jag, min kära vän och EochA lite pizza, det var gott. Vi bestämde oss för att vi skulle hälsa på en vän som åker till USA på tisdag så vi åkte hem till henne med lite fika. Det var trevligt! Sen drog vi hem. Jag fastnade som vanligt framför datorn och nu tittar jag på "Jakten på lycka", sååå bra! men måste gå och lägga mig nu, ska upp tidigt. Godnatt!

PEACE


Idag är det en rätt stor dag..

..för vissa. Det är do it konserten idag! Så jag tror att både ledare som deltagare (eller vad man ska säga) är nervösa. Jag har inte så mycket att vara nervös inför. Bara att få igång rätt videoklipp på rätt ställe och rätt bild på rätt ställe vid rätt tidpunkt. Kan vara lite knepigt kanske men det ska nog gå. Innan uppvisning så övas det igenom en gång så då ska det sitta. Jag tror att kvällen kommer bli toppen!

Men men lite uppdatering kanske.
I onsdags så var jag på Mejeriet halva dagen och det fixades och trixades och på kvällen var det Life group.
Torsdagen spenderades på förmiddagen i kyrkan och då fixade vi det sista som ska vara på scenen inför do it konserten. Åt lunch med min kära vän L och sen bar det av till Mejeriet då jag fixade affischen för nästa fredag Mejeriet är öppet..vilket är 1 oktober.
Igår var jag på jobbhuset till klockan 12. Lagade mat med syster, det blev tacos. Vi snackade ett bra tag och sen kom min kära vän L och hämtade mig. Hon och jag kollade på någon dansk sjukhusseriegrej som hette Hospitalet. Haha inte riktigt min grej det där med sjukhus, sprutor, blod, operationer osv men det gick. När Idol började drog vi hem till EochA och efter Idol kollade vi på Se upp för dårarna haha så bra film asså!

Nu ska jag fixa iordning mig hade jag tänkt. Slänger in en bild på mig och Emilia. Lite creepy är den allt tycker jag!



PEACE


Min hjärna är mos..

Yepp, den är mos..typ. De senaste dagarna har min hjärna bara varit helt borta. Kan inte räkna, glömmer saker, skriver fel, tar fel datum osv. Hjälp asså! Hur ska jag klara mig, det kan väl inte bli värre eller? Hoppas inte det. Känner mig totalt knäpp, folk måste ju tro att jag är helt borta! Fast det är jag ju då också men dem vet ju inte varför eller så. Men men har varit på Mejeriet innan idag, planerade lite och sedan filmade vi lite folk på högstadieskolan och gymnasieskolan. Det gick bra! Igår var jag också på Mejeriet fast på kvällen, det var då jag inte kunde räkna haha fick värsta blackouten. Var helt slut sen när jag kom hem. Men kul har det varit! Så det är positivt!


PEACE


Kyrkan, val, kladdkaka och migrän...

Jaha idag var man rätt länge i kyrkan, efter 12:30 åkte vi nog därifrån..fast det kanske är runt den tiden vi brukar ge oss av haha. Direkt efter kyrkan bar det av hem för att hämta röstkortet och sedan till vallokalen. Att rösta går rätt fort. In, ta lite lappar, kryssa för lite människor, lämna kuverten, visa leg och röstkort, ut. Jag är inte så insatt i politik, tycker det mest är massa skit mellan partierna. Det skylls ifrån, man bränner pengar och sådant. Lite kan jag trots att jag inte är så insatt haha så ska inte skriva massa om politik. Men iallafall efter röstningen bar det av hemåt. Fastnade framför datorn, bakade sedan kladdaka..mmm så gott! och nu sitter jag här igen och lyssnar på musik. Ingen märkvärdig söndag. Rätt lugn om man tar bort migränen. Idag hade jag tur att migränen inte är så hemsk. På morgonen kände jag av den och tog då en alvedon men det hjälpte inte. Aja inte så mycket att göra i ett sådant läge. Trots att migränen inte är så farlig just idag så är det inge kul att ha den ändå. Den "förstör" lite ibland. Ibland ser man helt död ut, ibland är man typ död, ibland orkar man inget och man får ta pauser...usch för migrän, usch.

Här kommer iallafall en bild som togs i fredags när Emilia var här. (Kommer lite bilder då och då)


PEACE


Sunday oh sunday

9:45 blir man upphämtad och så drar det mot kyrkan. Spännande :)

Slänger in en bild som togs när Emilia var här.


PEACE


Nu är jag nästan helt slut..

Emilia åkte hem strax efter 11 om jag inte minns fel så efter 12 kommer min kära vän L och hämtar upp mig och vi drar och inhandlar lite sprejburkar. Sedan drar vi till kyrkan för att hämta en ställning och så vidare till Mejeriet sen. Där sätter vi upp ställningen med det stora tygstycket på. Vi har ju börjat på tegelväggen. Så idag gjorde vi all text och lite detaljer och sådant. Lite efter 5 är vi nästan klara med det vi kunde göra idag så när vi fixat det sista drar vi och äter. Sedan tillbaka till Mejeriet för att städa, släcka och låsa. Och innan man kan fara hemåt måste vi till kyrkan och lämna ställningen. Så runt 22:00 var jag hemma. Vilken dag asså! haha det var kul dock tycker jag. Vår första graffiti målning (fast vi har pyttepyttelite kvar på den, lite streck och så).

Skulle faktiskt vilja testa lite graffiti på en riktig vägg, skulle nog vara kul! Dock är det så dyrt. Färgen kostar så mycket och man är inte så bra på att måla och allt sådant. Men men någon gång i framtiden kanske man kan testa på det igen!


PEACE


Fredag och lördag :D

Igår var jag i Vetlanda med A och E på möte om något riktigt spännande haha efteråt kollade vi filmkamera på lite ställen, det köptes ingen då utan vi åt lite på Donken (längesen man var där nu haha) och efter det köptes en kamera. Den verkar bra. Innan vi drog hem hämtade vi upp Emilia. Så väl hemma fixade vi lite innan vi lagade tacos med min syster. Mmm det var gott. Efteråt drog jag och Emilia till en park här och tog massa flummiga kort. Dock regnade det rätt mycket i början så man blev lite blöt och smutsig om skorna men sen slutade regnet. När vi kollade igen ca 300 bilder skrattade vi så att det gjorde ont i magen. En del var riktigt roliga. På kvällen joinade min kära vän L oss och vi kollade på Idol. Efteråt drog jag och Emilia till Mejeriet och träffade på lite folk där. Efter 11 gick vi hem för jag var riktigt trött och trots att jag var trött gick vi inte och la oss förren ca halv 3. Runt 10:20 vaknade jag och någon minut efter ringer min kära vän L. Vi ska fixa lite graffiti idag och vi måste bli klara rätt så snart. Så nu ska jag fixa iordning mig.

Här kommer en bild som jag och Emilia tog igår. (Mer kanske kommer senare)



PEACE



Shooo!

Onsdagkväll då! Dagen har spenderats på jobbhuset, på morgonen/förmiddagen bakade vi, kärleksmums...mmmm det gillas! Sedan lunch vid 12 till halv 1 och efteråt kom dötiden..så det blev att sitta vid datorn och glotta runt och prata lite med hon som satt brevid mig. Kom hem strax efter 3. Satt vid datorn och laddade inför kvällen. Varje onsdagskväll spenderas hemma och A och E med lite folk. Alltid lika trevligt! och för att runda av den kvällen där kollade vi på idol. Tjejen med käkarna som satt ihop var riktigt bra! Wow asså! Och nu sitter jag här och längtar faktiskt till morgondagen. Ska vara i kyrkan hos P och sedan på Mejeriet, de är mina praktikplatser och jag är så glad att det blev i kyrkan och på Mejeriet! Så detta är riktigt spännande och det är riktigt bra att jag fick praktik på ett ställe där man arbetar med barn och ungdomar och så lite media i det. Perfekt! jag som gått media och vill i framtiden jobba med barn och ungdomar och toppa av det med lite media. Så förhoppningsvis kommer denna praktikplatsen vara bra för mig sen.


PEACE


"The broken yesterdays"


Foto och redigering: jag, Emelie Carlen

Tisdag

7:25 ringde alarmet på mobilen, det var dag att gå upp. Jag var riktigt trött, kunde inte somna igårkväll, mina kära syster "snarka" typ så låg vaken. Kämpigt att ta sig upp idag men kom upp och gjorde mig iordning sedan drog jag till jobbhuset och satt där vi datorn och fixade lite. Och nu är jag hemma, har precis fixat lite lunch. Kände för att göra makaroner och köttbullar. Sedan hamnade jag här. Ska nu slappa lite och vila upp mig inför kvällen. Har fått praktikplats nu, vilket känns riktigt bra! Ser riktigt framemot denna praktikplatsen! Yeah so happy! :) Meeen nu ska jag slappa lite.


PEACE


Fick denna kommentaren..


Vem du nu är som skrev detta så tror jag inte riktigt du förstod vad jag menade, vilket inte alltid är lätt men jag menade inte att man ska sluta jobba och leva på socialbidrag. Vad jag menade var att jag som människa kostar pengar på ett sätt som inte är så värst kärleksfullt. Det är inte direkt kul att höra att man är en börda pengamässigt. Det verkar inte finnas så mycket kärlek just där och jag tror att kärleken är större än pengar. Vi behöver pengar för att kunna överleva men vi behöver också kärlek för att kunna överleva. Och för mig så betyder kärleken mer än pengar. Kärleken till ens familj, vänner osv och jag tror att man inte behöver ha så mycket pengar så länge det finns kärlek i en familj eller i ett förhållande osv. Tillsammans kan man lösa problem och få allt att gå ihop även att man kanske inte har så mycket pengar. Men då tror jag att det måste finnas kärlek därimellan.

Om du som skrivit kommentaren och kikar in här igen så hoppas jag att du förstår vad jag menar nu :)

men jag fick också denna kommentaren:

Man tackar för att du tycker min blogg är intressant, väldigt kul att du är en "trogen läsare" hihi :)




Jag mår illa...

..av att världen styrs av pengar! Så länge man har pengar så mår man bra, så länge man har pengar överlevar man, så länge man har pengar behöver man inte oroa sig! Skit i kärleken, den är ändå inte värd något så varför bry sig ungefär! Nej, jag är trött på sånt här! Ibland undrar jag varför jag fötts in i en sådan värld där en del människor bara bryr sig om pengar och sådana människor finns omkring mig. Ofta får jag höra hur mycket jag kostar, ofta får jag höra att pengarna är det man bryr sig om osv..kan man sätta ett "pris" på ett liv? Tydligen..man kan tydligen inte överleva om det finns kärlek, man kan tydligen inte må bra av kärlek..pengar, pengar, pengar..Pengar är allt!!
Ibland undrar jag varför jag fötts in i just denna samhällsklassen. Jag hade kunnat födas in i vilken samhällsklass som helst, jag hade kunnat födas in i vilken tid som helst. Men jag föddes in i denna samhällsklassen och jag föddes in i denna tiden. Det kan jag inte ändra på. Men jag kan ändra på att pengar är inte allt! För det är inte allt! Det finns så mycket mer! Det finns kärlek. Visst kan man överleva på kärlek, men varför kan inte folk förstå det utan dem måste sätta ett pris på en som att man var en vara i en butik och kunde köpas. Jag kan inte köpas. Nu finns det människor i världen som faktiskt köper andra människor men ett liv ska inte kunna köpas!
Det kostar att leva, men jag kostar inte! Asså det kostar att köpa mat så man kan överleva fysiskt men hur är det med att kunna överleva psykiskt då? Det ska väl inte kosta? Jag menar att må bra psykiskt, att få kärlek från dem runt omkring dig ska väl inte kosta pengar? Är det fel på mig eller på världen? Enligt en del så är det fel på mig, enligt en del så är jag knäpp, enligt en del så är jag värdelös, enligt en del så är jag ingen..listan kan göras lång. Men hos någon är det inge fel på mig, hos någon är jag inte knäpp, hos någon betyder jag något och hos någon kostar jag inget. Som sagt jag mår illa..riktigt illa.

Oops så tiden är mycket..

Den är efter 12 nu! Borde sova, ska ju upp tidigt. Men syrran har inte kommit hem än så väntar på henne. Hon sa att hon kommer runt 01:00 så får hoppas det. Iallafall så har fredagen varit bra, först då som sagt Vetlanda sedan back here. Träffa en vän och leta sprayfärg, hittade en grå, köpte också lite godis. Sedan kikade vi in på Mejeriet och kollade på lite nytt ljusgrejer, någon laser sak som blev fett cool med rökmaskin och så en annan cool ljus grej! Mejeriet kommer bli riktigt najs sen när det öppnar. Den 10:e september, mindre än en vecka tills dess nu! Där hängde vi ett tag.
Vi fick fin middag, fläskfilé med klyftpotatis..Mmmums. Efteråt satte vi oss och redigerade dansgruppens video. Det gick finfint! Den blev riktigt bra! Vi var nöjda. Så efter 22:00 var jag hemma och då satte jag igång med att packa. På lappen stod det oömma kläder. Vad menas med det? Ska vi köra värsta hinderbanan och allt? Eller ska vi ha kläder som det inte skulle göra något om de fick lite smuts på sig? Jag har inte så mycket oömma kläder. Och om jag har något sådant ser jag det inte som "oömma", jag vill varken smutsa ner lite finare, vanliga eller oömma kläder haha..knäpp jag är! Så packade bara ned något mellanting. Hoppas det blir bra! Datorn ska med, egentligen vet jag inte varför jag och L sa att vi skulle ha min dator med oss. Aja..det blir nog bra eller nåt! :)

Denna lite halvtöntiga men halvcoola bild bjuder jag på!



PEACE


Friday yeaah!!

Åh, fredag idag då! Härligt, eller nåt! Idag var jag en snabbis i Vetlanda och träffade en fin vän, det var trevligt! Vi hann inte ses så länge, men dem korta stunderna är också bra. Hoppas på att få träffa min fina vän lite mer framöver. Har blivit så mycket från bådas håll så vi har varit upptagna och inte hunnit träffa varandra. Men för någon vecka sen var jag där i ett par dagar. Alltid lika trevligt!
Meen när jag kom hem lagade jag lite mat och så ringde en annan vän, så vid halv 2 ska vi ses! Första ska bara mina kära syster komma hem, måste vara hemma eftersom hon inte har någon nyckel med sig. Kära syster med klass har varit på vandring. Så idag kommer hon hem. Hon ringde och sa att hon kommer runt 13:00 eller nåt så nu väntar jag in henne.

En lite halvgammal och halvknasig bild på mig och min fina syster :)



PEACE


WE WANT YOU

Politik. Den 19:e september är det val. Då ska jag gå och rösta, men på vad? Jaa det vet jag inte just nu, är inte så intresserad av politik meeen om man har en chans att göra något så tycker jag att man ska det. Om man inte röstat och tycker att landet blir skit efter valet så tycker jag inte att man ska klaga, man hade ju en chans att rösta. Iallafall så ska jag kolla runt på dem olika partiers hemsidor och läsa lite om dem och om personerna. Jag kommer nu inte sitta hela dagen med detta, nej nej. Jag ska göra annat också haha.


RSS 2.0