"Just another picture to burn"


Foto och redigering: Emelie Carlén

"You are the best thing that's ever been mine"


"Im not a princess, this ain't a fairytale"



Glad påsk!

Idag är det långfredag, vilket är röd dag, och idag klippte jag mig på en salong här i stan. Toppade det, det var så slitet så det behövdes klippa lite. Känns lite ovant med kort hår, eller det är inte kort utan det känns så när man klippt det. Vad som händer resten av dagen vet jag inte, får se om det händer något. Men det är ju påsk nu, fast det känns inte riktigt som det. Vi har inget pynt som man brukar. Bröderna har fått påskägg men jag ville inte ha. Utan pynt och ägg så brukar det ju kännas som påsk men det gör det inte, jag har inte sett några påskkärringar och påskgubbar ute på jakt efter godis. Lite synd, barnen är så söta när dem klär ut sig. För några år sedan brukade vi fira påsk med släkten, på mammas sida, men det har vi inte gjort nu på ett tag så det blir en påskhelg med familj och vänner. Trevligt det med!


Foto: Emilia Karlsson    Redigering: Emelie Carlén (jag)

PEACE


Typ sommar istället för vår

Våren här börjar likna sommar, det är inte direkt varmt så som det brukar vara på våren då man kan ha långbyxor och vårjacka utan nu kan man inte ha långbyxor och vårjacka innan man börjar att svettas. Bara att gå en kort bit i t-shirt och vårjacka över det räcker för att svetten ska börja rinna. Fresh! Aja igår så var det chill på dagen och sen framåt kvällen åkte vi ett gäng ut till ett berg mitt ute i ingenstans för att klättra, grilla och chilla. Jag klättrade inte, höjder är inte min grej så det var säkrast att inte klättra. Vill ju inte ha kommit en bit på väggen och då plötsligt inse hur högt upp jag är och frysa till is. Och när jag väl har frysit till is, sitter jag fast det går inte att få ner mig. Men jag grillade iallafall och försökte att chilla men det är inte lätt när kommentar efter kommentar slängs i ansiktet på en. Ville bara gå hem men inte så lätt att hitta ut från ingenstans och sen hem så jag fick stanna. Igår var det inte så mycket sol och det var lite kallare än tidigare dagar. Idag dock är solen framme och värmen är tillbaka. Blev typ inbjuden på någon grej idag, får se om jag går.

PEACE


I <3 SPRING

Vilket härligt väder vi har fått! Massa sol och värme, det är typ sommar ute! I fredags var det chill med min kära vän L om jag inte nämnt det, lördagen var också chill. I söndags var det kyrkan sedan chill och sedan häng med min kära vän L lite. Igår, måndag, var det häng med min kära vän L igen. Vi fortsatte att leta lite bilder inför påskdramat, jag hade ett möte mitt under dagen, sedan tillbaka till min kära vän L. Vi hann klart med det sista innan det var dags att bege sig till kyrkan för att bygga upp scenen och öva dramat. Jag har två roller, inte så stora men helt perfekt. Kläderna jag hade på mig var tjocka så man blev jättevarm och trodde man skulle tuppa av typ men det gjorde inte som tur var. Vi började vid 17 och var klara lite innan 21. Så skönt när man var klar och kunde byta om till sina vanliga kläder och gå ut och mötas av den svala kvällen. En bra och trevlig dag!

Idag står det ett möte på schemat, sedan får man se vad som händer.

PEACE


"You're everything, everything"




NO RESPECT

Är arg, ledsen och stör mig på människor som inte har någon alls respekt för andra människor. Allt handlar bara om dem och vad dem själva vill och tycker och tänker! Man frågor om nån kan vara lite tystare på kvällen och inte gå och lägga sig när det börjar ljusna för att man behöver sova och vad får man tillbaka, NO RESPECT! Inte ens det lilla klarar en människa av, att respektera en annan som behöver sin sömn. Denna fredagen blev ju inte direkt bättre och den slutar nog lika dålig. But I guess that's life..

PEACE


It's friday baby!

Yes, nu är det helg men lite uppdatering kanske. I måndags så var det do it och övning av påskdrama till sena kvällen. Tisdag, lite chill. Onsdag, häng med min kära vän L och letade lite bilder till påskdramat. Det blev lunch, en sväng till Vetlanda och så lifegroup hemma hos EochA. Igår, häng med min kära vän L. Lite lunch och så anmälde vi oss till lite utbildningar. Får se i sommar om vi kommer in. På kvällen var det ett möte men en man som jobbat i Hillsong Church Sydney. Han var bra men pratade väldigt länge. Det har varit min vecka i kort.

Btw det är VÅÅÅÅÅR NUUU! :D


Bjuder på en bild på mig, tagen av Emilia
Redigerad av mig 

PEACE


"And you have to kill the addict to kill the addiction"



I'm baaaack!

Har typ varit ett litet uppehåll här på bloggen, har inte haft så mycket att skriva om. Men ikväll, egentligen igår, så hade vi Mejeriet. Emilia här så hon var med på det. Vi hade soft kväll med ett band som spelade, riktigt bra var dem. Jag och Emilia tog lite kort och så innan vi skulle till Mejeriet och under tiden vi var där också så laddar upp lite bilder här.
Jag och Emilia
PEACE

RSS 2.0