UNITE 11 tonight :D

Sitter här framför datorn och tvn och slöar. Ikväll åker vi ju till Jönköping för UNITE 11 startar ikväll! Det ser jag framemot. Vaknade typ klockan 6 idag men somnade om och vaknade sedan runt 10. Ska lite senare ta en dusch och göra mig iordning.

Daughtry - September


PEACE


Slö och slappdag

Idag var en sådan där slö och slapp dag. Vaknade lite innan 10 och gick upp och åt lite frukost och satte mig sedan vid datorn och slöade. Får ett samtal av mina kära vän L och vi bestämmer oss för att träffas så strax efter 13 kommer hon och hämtar upp mig, vi åker hem till henne och ska laga mat och åt vår lunch mellan 14 och 15. Det blev hemmalagad potatismos och små delikatess köttbullar med lingonsylt och så brocoli, mmm så gott! Sedan fixas det lite och så åker vi och slänger skräp när mörkret föll och sedan blev det kvällsmat och film, Stardust, riktigt bra! Och nu är jag här hemma och sitter här och lyssnar på musik på spotify, just nu är det reklam vilket jag inte tycker om haha. Ska gå och lägga mig om ett tag, måste få sova lite innan vi beger oss mot Jönköping imorgon. Dock åker vi typ 18:30 tror jag. Ser framemot Unite, ska nog bli skoj!

PEACE


En heldag i Jönköping

Oj, ett par dagar sedan jag skrev nu. I fredags var det julafton och den spenderades här hemma med familjen och systers pojkvän. Mycket paket delades ut, mest till dem små. Dem verkade glada för det som dem fick, massa spännande leksaker! I lördags gjorde jag inte så mycket, var hemma och slappade. Igår var det kyrkan och efter det hem och laga mat och spela lite wii med bror, sedan slappa framför tvn.
Idag klev jag upp vid 8:00 för att åka till Jönköping med tre tjejer till. Det är så mycket snö nu och det var så fint med snön på träden och i skogen. Vi kom fram till A6 och det fanns gott om parkeringsplatser. Vi gick in på A6 och in i nästan varje klädaffär och kollade och testade. Det var inte så värst mycket folk, rätt lagom. Men runt 12 typ kom det verkligen massa människor och man trängdes i affärerna och kom knappt fram i dem små butikerna. Lunch åt vi på SOYA, rätt gott. Sedan shoppades det vidare. Sist blev ett besök på IKEA och vi hann med en fika. Jag köpte inte så värst mycket men lite, bland annat en hoddie från MQ (rea), t-shirt från Carlings (rea), mascara och foundation, söt glasskål liknande grej från Åhlens (ej rea), Jay Smith's album på Åhlens. Det var nog allt. Mörkret började att falla när vi satte oss i bilen för att åka hem. Det var lika vackert ute i skymning som i dagsljus. Bara satt och tittade ut genom fönstret på det vackra landskap. Såg massa foto moments också haha skulle haft en systemkamera, hade blivit toppen bilder! Det var verkligen så vackert!
Nu sitter jag och lyssnar på Jay's album, det är vinnarlåter och en del låtar som han sjöng i Idol. Typ bara bra låtar också! Woho! :D Väntar också på att mamma ska komma hem, mötte henne på A6 när vi skulle ut därifrån och in på IKEA. Hon och hennes kompis tog också en sväng till storstan. Får se vad hon har hittat när hon kommer. Ikväll blir det tv och slappande. Måste ladda upp inför Unite 11 (som börjar på onsdag), det är en festival nu vid nyår med massa möten och så. Det är i Jönköping och vi kommer inte att sova där utan vi åker dit på förmiddagen och kommer hem på kvällen/natten och åker dit sedan nästa dag igen. Vi har ju så nära och så är det skönt att sova hemma. Man vill ju också vara pigg när man är där så bäst att ladda upp nu!

PEACE

Merry Christmas


Dan före dopparedan

Oj oj, det är redan jul liksom..eller imorgon då. Men iallafall idag gick jag upp tidigt, vid 8, men vaknade innan det. Slöade ett bra tag innan jag klev in i duschen. Gjorde mig sedan iordning och vid 10:30 så gick jag, mamma och min minsta bror ut för att handla resten av julmaten plus annat. I affären var det proppat med folk, kom nästan inte fram. Efter det gick vi hem och lämnade varorna sedan gick vi ut igen men denna gången för att handla julklappar och en sväng in på ica blev det också. Var hemma runt 14:00. Sen dess har jag bland annat slått in paket och nu sitter jag här och chillar.


PEACE

Nu är det jul, här i vårt hus ehmm lägenhet

Söndag igen. Vid 8:00 ringde klockan och då var det dags att pallra sig upp, duscha och fixa sig iordning inför kyrkan. Jag, mamma och mina bröder pulsade i snön och detta var innan dem skottat på trottoarerna. Dem hade bara skottat på gatan och skottat upp den snön på trottoaren men det gick bra, blev bara lite kall om fötterna. Vi kom fram till kyrkan och där inne var det varmt och gott. Sista söndagen innan jul så idag var det julgudstjänst. Massa sång av kören och solister och så ett drama. Det dramat som "publiken" är med i. Riktigt roligt var det, skrattade så jag fick ont i magen nästan. Efteråt var det gott fika! Sen gick jag och den äldsta brodern hem och vi kollade på film. Sen kom mamma och den minsta brodern. När den minsta sov klädde jag, mamma och den äldsta granen. Måste säga att den är rikigt snygg, ehe kanske inte men fin är den :) så nu är det jul här!
På gudstjänsten ryktades det om att det blir film ikväll (Narnia: Prince Caspian), vi kollade på den första i onsdags och hade tänkt se den andra innan den tredje kommer på bio. Så ikväll blir det troligtvis film. Myyyyys.

Bjuder på en bild från vintern 2009 då jag, Tess och Bella gjorde pepparkakshus på Mejeriet!


PEACE

Fredag och lördag

Igår var det fredag och på förmiddagen och eftermiddagen var jag ledig. Så då slappade jag lite, bakade kladdkaka, fixade i min garderob (behövdes) och så lagade jag mat. När jag nästan var klar med maten kom familjen hem. Vi åt lax och hemmagjord klyftpotatis, såååå gott! Efteråt duschade jag och gjorde mig iordning för sen kom min kära vän L och hämtade upp mig. Vi skulle hämta lite grejer inför ett juldrama vi skulle ha på Mejeriet. Kom till Mejeriet en kvart sena. Igår var sista Mejeriet för iår och då hade vi en liten julspecial kan man säga. Vi hade julklappstävling, juldrama där ungdomarna var med i, rail jam tävling och så bjöd vi på glögg och pepparkakor. Det kom lagom med folk och det var riktigt trevligt. Förutom att runt 23 var jag verkligen dödstrött så höll på att somna hehe men höll mig vaken. Vi stängde lite tidigare. Idag hade jag velat sova länge, till typ 12. Men nej nej så blev det inte. Vaknade vid 9 typ. Har drömt mardrömmar typ varje natt. I en dröm blev jag skjuten, i en körde jag bil men det var något fel på bilen så nu kommer jag aldrig våga köra bil haha jo då, i en var jag i trång folkmassa och jag som har typ klaustrofobi (stavning?) och så kommer jag inte ihåg allt men usch vilka nätter denna veckan. Inte sovit alls mycket, riktigt jobbigt.
Just nu passar jag min bror, han sitter vid vår mini pc och spelar spel. Dock förstår han inte hur man gör (han är 6 år så inte så konstigt) så han frågar mig hela tiden, vilket är lite halvjobbigt ibland haha. Väntar på att mamma och den minsta lillebrodern ska komma hem. Dem är och handlar. Syster är hos sin kille hela helgen, tråkigt tycker jag, då kan jag inte hänga med henne.

PEACE


Snöoväder!

Idag när jag skulle gå ut och ställa mig på parkeringen för att vänta in P så märker jag att det är värsta snöstormen ute. Får vänta ett par minutrar sedan kommer hon. Det var skönt att komma in i kyrkan och ha på värmefläkten eller vad den heter. Vi fixade och trixade. Kopiatorn blev knäpp mitt iallt när jag skulle skriva ut en massa papper men sen funkade den. Vi skulle sedan åka iväg för att fixa med ett paket som ska skickas över hela europa typ. I paketet fanns det godis av alla dess slag (finns inge gott godis där paketet ska skickas) och lite julklappar. Efter det åkte vi runt och la en liten god jul-lapp i brevlådor till dem som är med i söndagsskolan. Vi åkte bil och jag hoppade ut vid varje hus vi stannade vi och la i lappen. Det blev väldigt snabbt kallt och blött om fötterna. Det var inge roligt väder direkt. När jag kom hem en timme senare för lunch var jag stelfrusen. Jag åt en macka och en frukt sedan skulle jag ut i ovädret igen och hem till A för att jobba lite med en lapp/affisch som ska sättas på dörren till Mejeriet där det står att det är stängt till i början av januari. Och så avslutade vi med lite undervisning från en kyrka i Malmö. Mitt i allt kom det besök och efteråt gick jag och E, som hon börjar på, ner på stan och sedan hem och åt lite mat. Sen följde jag henne till bussen och så gick jag hem. Gick en promenad med min kära vän L sen också, det var inte lika kallt men näsan började rinna och det var svårt att gå i snön som inte lagt sig än. Kollade nyss på The Vampire Diaries och nu vet jag inte vad jag ska kolla på....JO! Leilas homedelivery - jul!

Jay med vinnarlåten Dreaming People


PEACE

En mycket trevlig söndag!

Som sagt så var det en stor dag idag. Min mamma och min syster döptes och jag fick ju äran att döpa min syster. Vi var i kyrkan ca 9:30 och fixade iordning lite och så. Sedan vid 10 började gudstjänsten och det var lovsång och predikan och sedan var det showtime för oss! haha. Dem som skulle döpas och dem som skulle döpa kom fram och det snackades lite. Sedan så togs alla en och en. Min syster sist. Innan jag "doppar" henne säger jag "Är du beredd? Nu kör vi!" och så doppar jag henne. Vad jag trodde var att jag typ viskade det till henne men det visades sen att alla hade hört men dem tyckte det var skoj haha. Samma här. Sedan gick vi bak och bytte om och det var riktigt kallt så man fick skynda sig. Under vi var där bakom pratade någon från ett kristet behandlingshem och vi kom ut och lyssnade på det sista av det han sa. Sen bad vi för dem döpta och efter var det lovsång igen och sist var det gott fika. Rulltårta som låg ner med noblesse på, gott! Efteråt följde en av systers kompisar med hem och vi gjorde god lunch. Sedan kollade vi massa youtube videos och tv och gottade oss. Strax efter 17 träffade jag min kära vän L och vi kollade på film, Valiant hette den. En barnfilm men den var bra!

PEACE


Stor dag imorgon!

Kollar på en film som går på kanal 5, The Terminal, rätt intressant! Men men imorgon är en speciell dag. Då döps min syster och min mamma sen en till tjej i min församling. Jag får äran att döpa min syster vilket betyder mycket. Dock är jag smått nervös inför morgondagen. Jag ska ju "doppa" henne, liksom jag håller henne. Tänk om jag skulle tappa henne eller hon slår i huvudet i kanten eller något annat. Men nu hoppas jag inte på detta utan hoppas att det kommer att gå bra. Innan slog jag in massa julklappar, fint blev det! Och så fixades det med internet så nu är jag uppkopplad utan att använda en sån där dongel eller vad dem heter. Haha. Reklamen är slut, nu börjar filmen igen. Got to go!

PEACE


Nya långshorts och musik

Idag är det lördag och jag har gjort allt i snigelfart. Riktigt bra ibland asså! Dagen började med att jag väcktes av tvn i vardagsrummet strax efter 9, bad dem sänka. Somna om och sov som en stock till ca 11:30. Gick då upp och såg min syster sovandes i soffan. Jag tar en macka och sätter mig framför datorn. Syster vaknar runt 12 och lagar lunch till sig. Jag stryker lite kläder, i snigelfart, tog ett bra tag att stryka ett par tröjor. Satte mig sedan vid datorn och lyssnade på musik och chillade. Och *poff* så var klockan 15:30 och mamma kom hem från Vetlanda. Vad hände med tiden liksom? haha. Jag packade upp det som verkade vara ton av matvaror som hon köpt. Sedan visade hon mig lite kläder som hon köpt idag och det var snygga kläder också, stolt över mamma som hittar fina kläder :) Letade efter ett par passande och snygga byxor/jeans till henne och hittade ett par jeans som var för stora för henne. Jag tänkte att jag skulle testa dem för skojs skull och dem satt faktiskt bra! haha blir lite baggy jeans. Vek upp dem lite så dem går strax under knäna. Dem fick jag så nu har jag ett par snygga "långshorts" som jag kan ha i sommar. Har på mig dem just nu i denna skrivande stund. Vill ha dem nu men synd att det är kallt ute, vill inte frysa ihjäl mig men ska nog hitta ett tillfälle att ha dem på mig ändå nån gång haha. Lyssnar just nu på Justin Bieber och alla hans braiga låtar! :)



PEACE



UPDATE
Testade ett till par av mammas jeans och dem passa! Dem är typ baggy och långa så dom kan jag ha nu när det är vinter! :D



Jay vinnare av Idol 2010!

Kan ni fatta att jag är lycklig just nu? :D Jay vann liksom årets idol! Kan inte bli bättre! Han är verkligen så otroligt bra! När han klev in på audition och sjöng in låt så tyckte inte jag det var bra och jag ville inte att han skulle vidare. Men när han sjöng The Calling's låt Wherever you will go dog jag nästan. Nää men den rösten asså! Sedan dess har jag hejat på honom och förra fredagen när han tog sig till final var jag hur glad som helst och nu när han vann är jag hur lycklig som helst! Den rätta vann! Men Minnah är också bra, hon har en bra röst! Likaså Olle som åkte ut förra veckan, älskar att hans röst skär sig! Tror jag måste köpa Jay's singel med vinnarlåten. Tyckte den var bra!
Jay sjöng Madonnas Like a prayer och den gjorde han kanon bra! Dock kunde han ha skippat kilten men men det är inte det som spelar störst roll :)



PEACE


"Im overboard"

Idag är det torsdag. Börjar 8:45 så har lite sovmorgon vilket är skönt. Blev hämtad idag av P och så åkte vi mot kyrkan. Idag började jag fixa på ett litet julkort typ. Dock var datorn seg idag så det tog lång tid. Vid 10 skulle jag på möte och var sedan tillbaka till typ 11 och då fortsatte jag med julkortet. Slutade vid 12:40 och då var det lunchdags sedan vid 14:00 hämtade A upp mig och vi åkte till Mejeriet. Han fixade med railern och jag med bilder och tapetklister. Det var klabbigt men det gick bra. Der tog nästan 3 timmar. Dock kändes det inte som det. Sen vid 17:00 slutade jag och då drog jag hem. Kom hem till en väldigt upplyst lägenhet, nästan alla lampor var tända. Nu sitter jag och väntar på att The Vampire Diaries ska börja!



PEACE


That's right! 20..today!


Julbak på Mejeriet!

Yes, ikväll var det julbak på Mejeriet. Men dagen började så här. Systeryster var ledig idag så vi lagade lunch och kollade på en julfilm. Det var najs det! Sen kom resten av familjen hem. Och sen var det dags att dra sig till Mejeriet för GS och efteråt julbak! Jag gjorde rocky-road med och utan nötterna. Dock kunde jag inte smaka sen eftersom jag inte äter godis. Vid halv 9 fick alla äta och det gjorde dem minsann haha! Trots att alla åt en massa blev det en massa kvar. Så vi tog med oss lite hem.
Folk har också frågat mig hur det känns eftersom detta är min sista tonårskväll. Och faktum är att det känns inge speciellt. Bara som vilken kväll som helst. Inte hela världen att fylla år. För mig är det inte en så stor grej, mina födelsedagar då, men andras är roliga! Dock skulle man vilja att det ibland hände något roligt på ens dag, men iår kan jag inte göra så mycket för mig själv. Nu ska jag sova och imorgon är det min dag!

PEACE


"You and me could write a bad romance"

It's monday! New week! Dock började veckan inte så bra, har knappast sovit i natt. Kanske bara i någon timme eller så. Riktigt jobbigt och så skulle man upp vid 7.Men gick upp och gjorde mig iordning och allt och så var det dags att dra. Har varit på Mejeriet idag lite och så. Ikväll är det sista do it innan detta året är slut och ikväll har vi julmys med pepparkakor, choklad, clementiner, julmusik och ett litet juldrama. Blir nog riktigt mysigt!

Acapella på Lady Gaga av riktigt duktiga människor!

Och här kommer en video när deras röster inte är förinspelade


PEACE

Snart 20 år..

Kom och tänka på att på onsdag är det min födelsedag. Då blir jag 20 år. Dock känns det inte som det, känner mig inte som en snart 20åring. Känns så gammalt på ett vis. Och så tycker jag inte direkt om födelsedagar, iallafall inte mina. Det händer inget speciellt, det är som alla andra dagar. Kalas hade jag när jag var liten men slutade med det för x antal år sedan. Så har inte haft något direkt firande med kompisar, tårta, paket och den dära gemenskapen. Känns så knäppt att planera sin egna dag liksom. Tycker mer om att göra saker för andra än för mig själv. Så även detta år blir som alla andra år. Inget särskilt. En del slår på stort när dem fyller 18, 20, 25 eller vad det nu med fest och krogen eller något annat. Inte jag, sådant är inget för mig. Så på min 20 årsdag kommer jag att sitta hemma, låter hemskt men det är inte så farligt..

PEACE

Snart 20 år..

Kom och tänka på att på onsdag är det min födelsedag. Då blir jag 20 år. Dock känns det inte som det, känner mig inte som en snart 20åring. Känns så gammalt på ett vis. Och så tycker jag inte direkt om födelsedagar, iallafall inte mina. Det händer inget speciellt, det är som alla andra dagar. Kalas hade jag när jag var liten men slutade med det för x antal år sedan. Så har inte haft något direkt firande med kompisar, tårta, paket och den dära gemenskapen. Känns så knäppt att planera sin egna dag liksom. Tycker mer om att göra saker för andra än för mig själv. Så även detta år blir som alla andra år. Inget särskilt. En del slår på stort när dem fyller 18, 20, 25 eller vad det nu med fest och krogen eller något annat. Inte jag, sådant är inget för mig. Så på min 20 årsdag kommer jag att sitta hemma, låter hemskt men det är inte så farligt..

PEACE

En toppen fredag!

Mötet igår var riktigt bra. Även denna gången var Stefan rolig och bra. Lovsången var bra den med! Efteråt drogs det hem till EochA för att käka lite macka osv. Killarna bastade och tjejerna kollade idol som var inspelat och Jay gick vidare!!!!!!! När Jihde sa Jay's namn dog jag nästan, ren lycka! Han är så otroligt bra och han förtjänar en finalplats! Minnah var riktigt bra igår och hon fick den andra finalplatsen. Tycker synd om Olle dock, han är ju så bra han med! Men men Jay gick iallafall vidare. Idag vaknade man runt 7 av att alla andra här vaknat och var uppe. Jag lyckades somna om och halvvaknade nån gång men runt 11 gick jag upp. Hjälp så fort tiden går, klockan är redan 14:25! Märkte inte av tiden, har lyssnat på massa musik och kollat youtube videos.

Jay gör Madonnas Like a prayer, riktigt bra men tycker inte om kilten.


Älskar denna låten!


Riktigt fin låt!


90-talet in my <3


PEACE

" I close my eyes and I can see a brighter day"

Yo!
Det är fredag och det betyder helg, så skönt! Ikväll skulle vi haft Mejeriet men vi bytte för att kunna gå på ett Jesus möte, Stefan Salomonsson ska snacka. Han är riktigt bra och rolig så det vill man inte missa! I sommras snackade han på ett nattmöte under Nyhemsveckan som vi var på. Dock missar jag Idol för andra fredagen i rad, synd men man kan ju alltid kolla på youtube tv4.se eller nåt. Vill inte missa mötet, det går liksom inte att se i repris haha.
Igår sprejade vi på railern som är nere vid Mejeriet. Den blev riktigt snygg! Blev lite nostalgisk när jag såg att jag hade färg på fingrarna och den starka doften trängde in i näsan. I höstas, tror jag, fixade jag och min kära vän L lite graffiti och det var första gången. Inte det lättaste men det gick bra och kul var det!
Nä nu ska jag lyssna på musik!




PEACE


J.B - pray



RSS 2.0