The colour of hope is rainbows and purple












I found the letter you wrote me

Söndag 26 april 16:47
Igår var jag med Issa, hon färgade mitt hår. Behövdes verkligen hade värsta utväxten. Sen sov jag över hos henne och vi tittade på Robinsson och på film. Idag såg vi på Mina, dina och våra, den är bra. Sen vid 12 gick jag hem, har fått migrän nu med. Har inte gjort så mycket idag, men måste välja ut ett stycke ur boken En bricka i spelet som jag ska läsa upp på onsdag, blä. Ikväll blir det bara tv, One Tree Hill, Gossip Girl, Wipe Out och så.
Orkar inte skriva mycket mer haha :p



Önska låt!

Önska låt till vårat radioprogram som vi sänder onsdag 29/4
Gå in på:
bob.mediekompaniet.se
Skriv ditt namn, vilken låt du vill ha och varför!




When the stars go blue

Lördag 25 april 11:21
Idag blev jag väckt av mamma vid 7:30 :/ hon kom rusandes in på mitt rum med dagens Vetlanda posten, min pappas namn stod i tidningen under nån tävling. Mamma och jag hade skickat in med sms till någon tävling som de har nu i tre veckor, och först tyckte hon det var konstigt att det var pappas namn i tidningen när han bor i Tullinge och inte kan läsa tidning men sen kom hon på att min mobil står på pappa så jag vann en blomstercheck på 50 kr och om man kommer med i tidningen har man också en chans att vinna resecheckar :D
Det är tre stycken som kan vinna dem, hoppas man blir en av dem då :) Sen kund ejag inte somna om så då gick jag upp och gjorde frukost, sen tog jag en dusch. Och just nu passar jag och Jossan Joel eftersom de andra är i Nässjö och skulle handla nåt. Senare kanske jag ska vara med Issa och jag hoppas att hon kan färga mitt hår, har världens utväxt :(



Igår hade vi nationella i engelska, det gick nog bra :) Vi fick sluta vid 10, men jag stannade kvar till 13:00 eftersom jag hade lite saker att göra, skriva en påa till radion nästa vecka. När jag kom hem gjorde jag inte så mycket, åt middag runt 16:00 och vid 19:00 gick jag till Issa, vi skulle titta på Talang 2009 och så gjorde vi om hennes rum, hon började innan jag kom så när jag kom fanns det inte mycket att göra men riktigt fint blev det!
Till Talang åt vi popcorn och drack cola och pratade lite, trevligt :) Sen vid 22:15 gick jag hem och runt 23:00 somnade jag.






Här kommer en bra låt att lyssna på
When the stars go blue Bethany Joy Lenz feat. Tyler Hilton

http://www.youtube.com/watch?v=lFwwTCIIj68



Ciao!

It's always a brighter day

Onsdag 22 april 16:54
Sitter just nu inne på mitt rum och lyssnar på musik, hör att mamma och dem gör sig redo för att gå till Komet, nåt som de brukar gå på just varje onsdag. Så det blir snart lugnt här, najs :D
Dagen började med att min mobil ringde vid halv 7, ska upp då, men då när jag stängt av alarmet somnar jag om, typiskt! och vid 07:05 vaknar jag igen och tänker "shit!" så jag steg upp gjorde mig i ordning och gick sedan till bussen, hann inte äta frukost. Jag hade ju lite tid på mig men inte till att göra frukost. När jag kommer till skolan är det inte många i min klass där, men sedan kom de lite mer. Vi hade möte och bestämde vad vi skulle göra under dagen, vi håller ju på med radioprogrammet hela dagarna hela veckan. I en av våra prator ska det vara boktips så då skulle jag upp till skolan och låna en bok som jag läst, jag lånade tre; En bricka i spelet, Letter from the inside och Vi ses...Tony alla tre skrivna av John Marsden, visste inte vilken jag skulle välja men det blev En bricka i spelet. Så satte jag mig ner vid en data och började skriva på de prator som vi ska ha med.
Det var ingen god lunch i skolan idag, nån konstig soppa så åt lunch hos Astrid med henne och Sandra, det blev pasta med bacon och grädde, riktigt gott! Sedan var det att sitta vid datan och skriva, kom en bit men är dock inte klar än. Renée som är programledare med mig i första programmet var sjuk så jag fick göra själv och Tom (som är programledare med mig i andra programmet) satt vid PC datorerna och fixade med nåt och spelade men mest spelade så då fick jag ju göra det själv också men men det var inge farligt. Vi åkte hem vid 14:00 idag, det var skönt!
Och ikväll är det Grey's Anatomy, det ska jag se!



When I see you smile
I know everything's OK
When I hear you laugh
It's always a brighter day
Gonna do my best
Forget the rest
As long as your with me
I'll be alright





Tjohej!

"BATMAN CHILLAR PÅ ZINKEN"

Måndag 20 april 10:30
Hallå hallå :D Det är måndag och vi har studiedag eller nåt hehe det är jättefint väder! Här kommer lite om vad som hänt i helgen.

Torsdag
Klassen åkte till Sthlm och var på studieresa. (Veronica hängde inte med)
Resan började vid 8:30 då vi åkte en sådan liten buss av något slag. Vi plockade upp CG utanför Aneby och sedan Calle i Tranås och Annelie hoppade på i Vetlanda som oss andra. Vid 11:30 var vi i Nyköpingsbro och där stannade vi för att äta lunch. Jag, Emelie och Linn hade med oss mat, Ninni delade mat med mig eftersom jag hade så mycket och inte orkade allt. Innan vi åkte därifrån köpte alla godis, de hade över 300 sorter tror jag.
I bussen spelade vi kort, körde "Zombie in my pocket", snackade och tittade lite på första säsongen av "Hipp Hipp". Vid 14:00 stannde bussen vid slottet i Sthlm då fick vi gå på stan och så rätt länge och vid 17:00 åkte vi från slottet till vandrarhemmet Zinkensdam, jättefint ställe!
Där blev vi indelade hur vi skulle sova och vi fick våra nycklar och en varsin frukostbiljett. Rummen var riktigt fina och toaletten var fräsch. Sen gjorde vi oss hemmastadda och sedan runt 19:00 åkte vi till "Bamboo City" för att äta middag. Jag och Renée beställde kyckling med broccoli och med nudlar, det var riktigt gott! och man fick jättemycket, vi åt inte upp allt.
Emelie, som är vegetarian, hittade inget att äta så hon sa att hon skulle äta nånstans. Jag och Renée blev klara fort så vi betalade och gick ut till Emelie som stod och väntade. Vi gick runt lite bl.a. till plattan och Emelie köpte choklad.

När alla hade ätit åkte vi till vandrarhemmet och då gick nästan alla ut en sväng. Det var lite kallt. Sen satt vi inne på mitt, Sandra, Astrid och Emelies rum och pratade, spelade kort, åt godis och så. Vi var ut lite till också.
Vid 01:00 (tror jag) gick vi och la oss, trötta och utmattade.


Fredag

Idag var det studiebesök på ett antal ställen, första stoppet var bakom rubrikerna på Expressen och DN, där fick vi först se på en film, sen fick vi info av tjejen, vi fick därefter göra artiklar, jag och Emelie gjorde tillsammans. Sedan tog hon kort på alla och gjorde en löpsedel med rubriken "BATMAN CHILLAR PÅ ZINKEN".
Sedan vid 11:00 var det lunch. Jag, Emelie, Ninni och Linn åt på Taco Bar, mums! Vid 13:15 var det Sveriges Radio, SR, som gällde. Innan vår guide kom såg man ett par kända ansikten och jag köpte radioapan, jättesöt :D Vi fick sedan se på en liten film och därefter gå runt i olika studios och titta och så. Vi fick också titta när de spelade Kino ett program om film.
15:00 gick vi till Sveriges Television som låg 100 meter bort. Vi skulle se inspelningen av Parlamentet. Vid 15:30 blev vi insläppta och gick till studion. Där fick vi varsin mentometer (så man kan rösta) och så var det en man som förklarade hur allt gick till och så. Sedan började inspelningen och det var riktigt kul! Vid något tillfälle skrattade jag så att jag nästan grät haha :p
18:00 bar det av hemmåt. I bussen kollade vi på andra säsongen av Hipp Hipp, när vi kom till Norrköping åt vi middag antingen på McDonalds eller på Statoil, sen satte vi på filmen She's the Man ifall nån ville se. När det var nån timme kvar av resan var alla trötta, jag vilade lite och vid ca 23:00 var vi i Vetlanda men jag var inte hemma förrens en halvtimme senare.
Hela resan var riktigt kul! Jag lägger inte in några bilder, om man vill se bilder får man gå in på min bilddagbok emeeliie.bilddagboken.se och gå in på datumet 16-17 april.



Söndag
Idag var jag på bio med Emelie, Astrid och Anders, vi såg Watchmen. Den var rätt bra, lite väl lång bara (typ 2 h 40 min) och jag kan säga att jag älskade Rorschach och smileysen och musiken :D sen hände det inte så mycket.




Tjohoo!

Riktigt bra dag!

Måndag 6 April 18:17
Idag var jag och Renée inne stan, jag är ju hos pappa nu denna veckan. Vi åkte in och när vi kom till St. Clara kyrkan såg vi några med filmkameror och en punkman blev sminkad och så, tror de skulle filma till nån film eller nåt, coolt. Vi gick runt lite inne i stan och Renée köpte lite grejor. Vi åt lunch på Taco Bar, båda tog nacho de luxe smarrigt! :D Sedan gick vi till slottet och tittade, vi gick också in i olika affärer och kikade. Sen satt vi också vid plattan i solen, varmt var det :)
När vi väntade på Ami satte vi oss vid en massa bänkar inne på t-centralen och då såg vi massa filmkameror och några som liknade en del av nåt filmteam, vilket det var. En tjej stod i ett hörn och håll på med mobilen, hon var med på det hela, och plötsligt kommer det en man fram och jag och Renée tänker, vad är det för sliskig gubbe? efter ett tag såg jag att det var Felix Herngren! :O De filmade antagligen till nån komedisak, riktigt fränt att se. Tog lite bilder men fick inte så många bra, ville inte ta med blixt. Riktigt bra dag!




Felix Herngren (till höger) och nån typ regissör eller nåt.





Renée och jag vid slottet.




Godis :)




Riksdagshuset



Tog mer bilder, men lägger inte upp alla.


Tjohej!


"Det är badass att vara barn som Peter Pan"

Lördag 4 april 15:47
Ja, då var man hos pappa i Sthlm :) Ska vara här tills på lördag, en vecka. På tisdag ska jag träffa Renée, hon ska också vara hos sin pappa fast i några dar. Det är riktigt fint väder här, som i Sävsjö, det är varmt och soligt. Najs! :D
Borde gå ut lite, ska se om Jossan vill hänga med en sväng ut sen i det fina vädret :) kanske man får lite färg iallafall. Fick ett påskägg av mamma idag på morgonen, fyllt med godis. Det är rätt mycket så det räcker väl ett par dar haha Ska kanske också vara med Sarah, hon frågade om jag hade tid och visst har jag det, det finns inte så mycket att göra här när man inte känner nån, så tid har jag :)

Och pappa hade ju varot på sjukhuset, han var magsjuk. Det har ju precis kommit hem från Thailand så de blev sjuka och pappa fick åka till sjukhuset, men han kom hem igår :) Och de har fått myyyyckeeet färg, fast det får man la när man åker utomlands haha xP Vill med vara brun, får ta och sola riktigt mycket eller bara vara ute i det fina vädret :)

Ikväll är det Robinson det ska jag se, klart! Missade förra veckan eftersom då var jag ju på Linns överaskningsfest, hon fyllde 18 i tisdags, grattis! :) det var riktigt kul! Vi alla 20 stycken, både släktningar och vänner stod i trappen och när hon kommer in ropar vi SURPRISE! och hon börja gråta, har aldrig sett henne så glad. Då blev jag också glad och blev tårögd. Klart lyckad kväll! :D



Ska dra nu! Tjohej!

RSS 2.0