Mejeriet tonight med besök from Jtown!

Oj nu är det fredag igen och ikväll är det mitt team och jag som befinner oss på Mejeriet men vi får också besök av ett gäng från Jönköping som heter WordUp, dem kommer att rappa och köra feta beats. En av dem som är med där är 3:a i SM i turn tables, lite coolt tycker jag och han ska köra sin grej. Och dem kommer i 3 minibussar! whoot? massa folk ikväll. Innan dess ska mitt hår färgas och jag ska sminka mig, hoppas jag hinner. Tror på en toppen kväll på Mejeriet btw! Nu ska jag avrunda här.

PEACE


"I caught a second wind of happiness"


Foto och redigering: Emelie Carlén

Gangsta me




Tisdag..

Godmorgon typ. Har varit vaken sen typ 8 för jag har sovit lite dåligt. Idag ska jag på ett möte vid 10:30 så ska strax göra mig iordning för det och senare idag blir det Mejeriet. Dansen igår gick bra, dock var två av ledarna sjuka så vi var bara tre stycken ledare och en massa barn igår men det gick bra. Nu ska jag lyssna på musik och göra mig iordning.

Här kommer en till bild på mig.

Datorn har somnat in..

Inte skrivit på ett tag nu, min dator har somnat in så det är därför. Sitter vid mammas dator nu. Ska kolla med lite kompisar om dem kan kolla på datorn. Har typ hela mitt liv i den datorn, har inte hunnit köpa en extern hårddisk heller som jag tänkt göra. Dumt att datorn somnade in innan jag hann köpa en.
Iallafall så är det dans i kväll, eller jag börjar vid kvart i 5 och halv 6 kommer alla barnen. Ska bli kul att träffa barnen igen, dem har ju haft sportlov förra veckan så då var det ingen dans. Nä nu måste jag fixa mig lite.


PEACE


Crazy me



"We've run out of words, we've run out of time"

Jahapp då var det nästan slut på denna dagen och imorgon är det helg. Imorgon är också en kort dag på praktikplatsen, slutar vid 12 så när jag kommer hem vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Eller jo jag ska laga tacos (tror jag det var) åt familjen, lite fredagsmys typ. Idag har varit en busy day. Klockan ringde vid typ 7:10 och jag tog en dusch och gjorde sedan iordning mig. Runt 8:45 blev jag upphämtad och jag halkade två gånger på mindre än en minut, gjorde inte illa mig men det måste ha sett kul ut haha. Fixade på en affisch inför Mellan Mejeriet, dock hann jag inte klart. Det tog lite mer än 3 timmar typ haha. Kom hem strax innan 13 och åt lite lunch och kollade på The Oprah Winfrey Show, tycker det är ett bra program. Vid 14 blev jag upphämtad och så bar det av till Mejeriet. Där städade och fixade jag bakom disken, det var riktigt dammigt och ingen ordning. Kastade gamla saker och sådant som var trasigt. Nu är det mycket snyggare men framförallt mycket renare bakom disken och man hittar lättare. Kom hem och åt lite middag och sedan gick jag och syster ner på stan för hon skulle handla ljuslyktor. Det blåste och det snöade. Det var sånt där äckligt väder. Snön piskade en i ansiktet och det var kallt, usch inge kul men skönt att komma ut lite och gå en runda. Bakade en kladdkaka innan, fick värsta baksuget. Dock blev denna inte så bra tycker jag men syrran tyckte den var god. Nu kollar vi på CSI Miami, så bra! Nu är reklamen slut, so gotta go!

PEACE


Rihanna feat. Drake - What's my name?

Är inte värsta största Rihanna fanet men tycker hon är rätt duktig och denna låten är inte helt dålig.



En trevlig söndag!

Har inte skrivit på ett litet tag nu. Har haft annat att göra och har inte känt för att skriva något här. Men iallafall i fredags hade mitt team Mejeriet. Det var Mejeriet Live som jag och min kära vän L höll vi. Det var band, tävlingar, intervju med vår pastor, videoklipp och så. Kul var det! Dock blev min migrän värre, den kom under dagen och blev värre sen när jag kom till Mejeriet vid 18. Ibland mådde jag illa och trodde att jag skulle spy, sedan blev jag yr och höll på att trilla en gång. I går gjorde jag inte så mycket.
Idag var det kyrkan och sedan efter det drog vi ett gäng på 15 pers till Växjö för att bada i badhuset. Vi åt också på donken. Riktigt trevlig söndag! Kom hem ca 19:45. Har spenderat tiden sedan jag kom hem framför tvn och snart ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir det att stiga upp tidigt.

PEACE


RSS 2.0