Lite lång uppdatering..

Oj, har totalt glömt bort att uppdatera här.
Lördag 14/5
Emilia kom hem till mig. Först lite häng och sedan drog vi ut och rulla. Jag på min longboard och hon med sina inlines. Det var inte för varmt och inte för kallt, skönt. Vi åkte vid industriområdet lite och så sedan tillbaka hem för att vila lite. Sen åkte vi ut med F och J, båda två hade inlines ås jag var den enda på longboard. Fick kämpa lite extra men det gick bra. Åkte till campingen och satt där en stund sedan tillbaka. Vi skildes åt. Jag och Emilia hem till mig för att äta lite mat och chilla lite. Sen tänkte vi dra ut innan det skulle bli film på Mejjan men jag och Emilia hann bara till Mejjan området då det började att regna. Som tur var så fanns det tak vid snusfabriken så vi stod där och hängde. Dock blev det kallt väldigt fort. Hade en tjocktröja i ryggsäcken som åkte på men det hjälpte inte så mycket, det var svinkallt. Vi höll oss varma med musik och dans typ. Sen kom J och F, tack och lov. Kom in i det varma på Mejjan men snart stack J och F igen för att kolla en grej. Jag och Emilia blev kvar och läskigt var det. Popcornen som vi poppat blev misslyckade, så där satt vi i köket på Mejjan och var rädda. Efter ett tag kom dem tillbaka och vi kunde börja kolla på film. Det blev en film som var helkonstig. Efter det, åkte jag och Emilia hem och kollade på en animerad film innan vi gick och la oss.
Söndag 15/5
Slappade på morgonen/förmiddagen framför tvn och lite godis. Runt 14 kom Emilias mamma och hämtade upp henne. Jag var hemma och slappade lite till. Sedan blev det visst film på Mejjan igen. Min kära vän L hämtade upp mig lite innan det för att köpa med något. Det blev en del folk. Vi såg på "You again", rätt bra film! Efter det åkte jag hem och tog det lugnt.
Måndag 16/5
Bakade lite drömmar till mammas jobb när jag fick ett samtal av min kära vän L och vi bestämde att vi skulle äta lunch. Så jag bakade klart och vid halv 12 hämtade hon upp mig och vi köpte det sista till det vi skulle laga. Det blev flygande Jacob. Så gott! Sedan efterrätt, mina drömmar! Och så lite slapp framför tvn, sedan åka och handla lite mer och hämta mina do it kläder. Sen vid 16:45 så var det dags för do it. Vi övade lite inför Vårglada Sävsjö och så. Vid 19 så var det slut och jag drog hem. Var väldigt trött och hade ont i vaden och i halva kroppen efter longboardåkningen.
Tisdag 17/5
Tidigt på morgonen får jag ett samtal att jag ska vara vikarie på en skola i lågstadiet. Så drog på mig kläderna och fick skjuts som tur var. Hade nog inte hunnit annars. Kommer dit och dem två första lektionerna får jag hjälp av någon annan lärare. Dagen gick bra och det var kul! Kom hem runt 15 och då var jag jättehungrig och slängde i mig något. Sen drog jag och syrran till en affär som ska flytta till ny lokal och köpte lite grejer bland annat lite till mormor och till mamma. Trevligt var det på GS! Stannade kvar på Mejjan till 20 sen drog jag hem.
Onsdag 18/5
Hela familjen var ledig idag så jag, syster och minsta bror gick till den affären vi var på dagen innan och handlade lite mer som behövdes. Kom hem och chillade och hade tråkigt. Fick ett samtal av min kära vän L så vi snackade i telefon ett bra tag innan vi bestämde oss för att jag skulle komma till henne och chilla lite innan Lifegroup så jag begav mig ut och kom fram till henne. Vi åt lite macka och slappade. Sen drog vi hem till EochA för Lifegroup, A som varit utomlands hade blivit lite brun, avis. Fika och snack. Sen hem och se på Grey's Anatomy och efter det dags att sova.
Torsdag 19/5
Sov inte så bra men drömde konstig dröm om utomjordingar som såg ut som människor, lite "V" varning på det där kanske. Gick upp 7:30 och har chillat lite och fixat mig. Ska snart packa det jag kan inför helgen. Sen vid 15 till 22 är det jobb.

PEACE


*suck*

Har sjukt tråkigt just nu och fredagskvällen lär inte bli bättre. Sitta hemma och glo på tv verkar det som eftersom typ alla är upptagna med annat.

PEACE


Just hang on


The weekend

Lite uppdatering.
FREDAG
Denna fredagen är det vår tur att ha Mejeriet, men innan dess var jag hemma och chillade och kollade på det kungliga bröllopet mellan William och Kate. Det var så vackert! Sen runt 18 drog jag mig mot Mejeriet. Innan vi öppnade snackade vi lite om kvällen som är en chillkväll alltså vi har inget planerat. Vid 19 öppnade vi och dem första besökarna trillade in. I början var det inte så jätte många men sen kom det mer och mer. Mer än vad vi förväntat oss, på våren brukar det inte komma lika många som det gör på hösten/vintern men kul att så många kom. Jag och E bakade chokladbollar som vi sedan sålde, dem gick åt. Det var en rätt så trevlig kväll.
LÖRDAG
Upp tidigt, kl 6, för att åka till Nybro på ungdomskonferansen Hope. Jag, F, E och vår pastor J åkte vid halv 8 och var där ca 1h och 30 min senare. Vår pastor skulle predika 4 gånger under dagen så klart vi ska stötta honom. Lagom till andra mötet kom resten av gänget som valt att ta lite sovmorgon. Vi fick lunch på Hope, potatis och purjolöksoppa och bröd, jag åt bara bröd dock. Tycker inte om soppa så värst mycket. Sen ett möte till. Och sedan var det lite seminarier och efter det happenings. Lite roliga saker utanför kyrkan. Det var också cruisning i Nybro denna dagen så det var en massa bilar, nya men också äldre. Vi stannade inte så länge på happenings utan gjorde mest det vi kände för, vi gick på stan lite och så. Vi hade ett par timmar på oss innan kvällsmötet skulle börja så det blev till att kolla på bilarna som åkte runt, gå till alla Nybros mataffärer för att leta efter ett hårspray som vi sedan hittade i den sista affären och utanför såg jag en hundkoja som var röd, en dröm typ men sen blev det att äta gott på Nybro Kebab. Innan kvällsmötet träffar jag på en lärare jag hade i samhälle på gymnasiet, han kände igen mig och vi stod och pratade lite. Hans fru kände också igen mig fast hon bara träffat mig typ en dag. Det var kul. Kvällsmötet var bra och efter det åkte vi hem. På vägen hem så var det en väldigt tjock dimma som låg på vägen, lite som i en skräckfilm och det var lite läskigt men ändå väldigt spännande. Vi var hemma ca 23 på kvällen och då var det läggdags.
SÖNDAG
Upp tidigt igen, fast inte lika tidigt, för att gå till kyrkan. Blev hämtad av E, solen sken men det var inge vidare varmt. Under dagens gudstjänst var det dop och några som skulle gå med i församlingen och efteråt var det kyrklunch och sedan församlingsmöte. Kom hem strax efter halv 3. Vid halv 6 så träffades vi ett gäng på Mejeriet för att kolla på film. Vi såg The Next Three Days, riktigt bra var den. Efter det bar det av hemåt.

PEACE


RSS 2.0