Dålig uppdatering

Är väldigt dålig på att uppdatera här, men det har varit lite som en bergochdalbana på sista tiden och det finns en del frågetecken i mitt huvud just nu så kanske inte blir så mycket skrivande här. Har inte så värst mycket att skriva just nu heller känner jag. Så låter det vara tills det ploppar upp något.

Chris Brown - With You



Jag är frustrerad!

Och jag är så sjukt less på mycket just nu! Förra veckan spenderades många timmar och mycket slit för att fixa mina möbler och när jag skulle flytta in märkte vi att det inte var flyttstädat. Om det varit lite damm, fine! Det hade gått, men när det ligger en gammal rakhyvel i badrumsskåpet, duschdraperi, en mixer, en lampa, ingrott klet och hår i avfallshinken, gammal snus, spindelväv med mera så är det bara för mycket. Ville bara flytta in och komma iordning och inte behöva städa upp någon annans skit! Har städat som en tok, badrummet var värsta äckligt, och jag är inte ens klar än. Och inte nog med en smutsig lägenhet så har grannarna värsta festerna. I torsdags dunkade musiken och dem skrek. I fredags var det lite lugnare men när jag kom hem idag (lördag då) så är musiken högre än på en konsert, det är säkert ca 20 pers som klappar händerna och skriker. De är vuxna människor men dem är som små barn. Så grymt töntigt! Blir så trött och så less! Jag vill ju bara sova..

PEACE

I am back!

That's right! Igårkväll började jag att fixa med mina dator och idag är en klar. Den lever! Dock så förlorade jag bilderna. Hur och varför vet jag inte. Igår kryssade jag i allt på listan över dem filer som jag ville rädda och nu idag när jag skulle leta efter dem finns bilderna och filmerna inte med. Hel konstigt. Förstår inte varför. Men aja datorn lever iallafall.

PEACE


Stora dagen!

Idag är en stor dag. Jag flyttar till egen lägenhet. Det är i samma stad men på andra sidan järnvägen. Just nu känns det inte så mycket förutom att det är en väldigt busy day. Men tror att när jag väl öppnar dörren till min lägenhet så känns det på ett annat sätt. Kanske känns det läskigt men ändå spännande. Det får vi se. Min syster kommer sova över där i natt, mysigt. Ska hämta nycklarna vid lunch och sedan bär flytten av och då kommer det inte att bli så mycket uppdatering här på ett bra tag. Har varken en fungerande dator eller internet. Hur ska detta gå? Ingen dator.




PEACE


Nyhem idag :D


Jag är helt slut..

Oj, är helt slut efter denna dagen. Många känslor, blandade känslor. Kroppen värker. Imorgon är det en ny dag, förhoppningsvis en bättre dag. Och förhoppningsvis en bättre framtid.

PEACE


In a beautiful exchange

 


True..

Har så sjukt tråkigt, bara sitter här framför tvn och datorn och degar. Det är fint väder ute och här sitter jag. Vill inte gå ut själv, det är tråkigt. Lär ju inte kunna gå och lägga mig den tid jag vill med tanke på att ungarna fortfarande är uppe och igår gick dem inte och la sig förren efter 23 typ. Segt. Ska upp lite halvtidigt imorgon också.

Från weheartit.com

PEACE


UPPDATERING

Oj, vad jag är dålig på att uppdatera. Men det har varit fullt upp och jag har inte riktigt haft motivationen till att skriva så mycket här. Så kanske lite uppdatering.
Fredagen den 27:e, var det hajk med do it och dem skulle uppträda på stan. Dem gjorde det så bra! Kände mig stolt över dem! Efter alla uppträtt osv så var det dags att åka till Solhaga, stället hajken var på. Väk framme där var det hamburgare till alla och hjälp vad jag var hungrig. Hade inte ätit så mycket på dagen eftersom jag fixat lite inför hajken. Sen var det spårning för barnen. Dem skulle till olika stationer och göra uppgiften så dem kunde få en ledtråd. När dem kom tillbaka var det snacks, grilla banan med choklad och mys. På natten sov jag inte alls bra, det var så kallt och vi sov inomhus!
Lördag 28/5
Vi ledare klev upp typ vid 8 och fixade iordning oss och började förbereda frukosten. Efter frukost var det samling och sen lek och bad vid nåt badställe sen tillbaka för lite fika och så avslutades det med brännboll. Runt 12 åkte alla barnen hem och 3 av oss ledare var kvar och städade. Kom hem och var helt slut! Somnade i sängen. Strax efter 17 kom en kompis till mig och vi tänkte kolla på balparen här i stan. Dock började det att regna efter en dag med sol. Balparen var så fina! Dock inte så många, det tog 30 min för alla paren att gå på röda mattan. Jag och min kompis drog hem till mig och kollade på lite tv innan vi drog hem till E för att rädda henne från alla killarna som "invaderat" deras hus. Vi drog till Mejjan och kollade på Twilight, åt ostbågar och godis. Mys! Kvällen slutade sent men trevligt!
Söndag 29/5
Upp och duscha och göra sig iordning. Mötte en kompis vid konsum för att handla lite fika och sedan dra hem till P för att byta om till piratkläder och dra till slottsruinen. Övade dramat, och hjälp så det blåste asså! Sen började det roliga strax efter 14 och piratdramat var igång! Det var riktigt kul! Dock lite kallt eftersom att det blåste så extremt mycket. Efter dramat var det grillning, fika och lite aktiviteter. Sen hem och vila.

Veckan har bestått av häng med kompisar, longboard och en trevlig liten utflykt.

PEACE

_


Från weheartit.com

"He's living on the inside, roaring like a lion"



RSS 2.0