Ny vecka

När jag vaknade idag var jag trött haha. Jag och L hade varit uppe och skrivit ned en massa bra grejer, likabra att skriva ned det då när man har det i huvudet, då det är så fräscht. Idag lagade vi tacos, mmm sååå gott! Sedan var det dags att gå till Mejeriet och komma på lite fun stuff inför fredagarna på ungdomsgården. Så många bra idéer och det kommer att bli så bra! Efter typ lite mer än 2 timmar så drog jag mig hemåt och åt middag. Nu tittar jag på tv.


PEACE


"And Sunday always comes too late"

Söndag..Idag har jag inte gjort något vettigt. När klockan ringde så kände jag av en svaaaag liten migrän grej. Så låg kvar och gick upp vid 10. Duschade, åt frukost och inget mer..typ. Idag är solen framme. Dock märkte jag precis att det har regnat. Vill inte ha en massa regn än. Nu sitter jag här och tråkar. Funderar på att kolla lite på The OC, en film eller bara allmänt på tv..haha dryg jag är....


Det blir vanlig tv.


PEACE


Jobb, jobb, jobb...

Det är jobbigt att leta jobb. Det finns rätt mycket jobb, inte i här i stan men i Sverige. Problemet är att de flesta av jobben vill att man är utbildad inom just det yrket eller att man har körkort. Jag gick media. Nu känns det lite som man skulle valt en annan utbildning om man vetat om detta. Jag tyckte om media, det gjorde jag. Det var både bra stunder och mindre bra, så som det ska vara. Jag trivdes där. Det var sådant jag ville jobba med. På sista tiden har mitt dröm jobb ändrats lite. För det sista året valde jag att läsa ljudmedier och ville då jobba inom det. Det finns kvar men på något sätt vill jag jobba med ungdomar. Jag har hjälpt till att fixa lite loggor och planscher och så..det har varit riktigt kul! Men det ger inga cash. Och det är typ det enda jag kan lite inom. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det är inte kul att logga in på arbetsförmedlingens hemsida och se att det inte är någon idé att söka dem jobben, man har ju ändå inte deras utbildningskrav eller körkort. Får väl starta eget. Dock vet jag inte om mina loggor, planscher och allt det skulle gå runt i denna lilla stad. Aja someday dyker väl ett jobb upp som jag har utbildning till och hela grejen.


PEACE


40-års kalas och The OC

Idag har jag slappat, varit på 40-års kalas och nu tittar jag på The OC. Älskar The OC! Så längesen det gick på tv! Köpte första säsongen nu i sommar och har börjat kolla om..så mycket som man kommer ihåg och sååå mycket som man inte kommer ihåg!




PEACE


fredag..

Saker och ting verkar gå åt rätt håll nu så jag hoppas att det inte blir en plötslig u-sväng. Att vänta på denna grejen känns helt klart värt det! Just nu. Så nu hoppas jag verkligen att det blir som jag vill! :) Dem senaste dagarna har gått som en bergochdalbana så nu skulle det vara bra med ett par toppendagar!
Fredag och idag har jag inte gjort mycket. Slappat lite. Rätt skönt men inte när det övergår till tråkigt. Men det tråkiga övergick till tv-tittande. Jag kollar inte på tv så ofta nuförtiden. Riktigt bra! meeen jag missar alla mina program. Aja det är inte hela världen. Nu ska jag återgå till tvn.



PEACE


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHH

Jag är både arg och ledsen. Varför kan inget för en gång skull bara flyta för min del?! Det går bra för andra människor men inte för mig. Det är så orättvist ibland! Jag förstår verkligen inte! En del säger att saker och ting ska bli bra, det blir lite bättre men sedan förstörs det och det blir bara värre! Hur länge till ska man behöva vänta på att det mesta ska bli bra? Vill bara vara fri..

Söndag

Trööööött! haha i natt hade jag en konstig dröm..eller nåt. Jag och annat folk var nånstans i skogen vid en sjö med. Intill sjön var typ ett hus (som hade ett rum) med bord och stolar, men också en tv fanns. Mitt i natten skulle jag och ett par ungdomar till gå ut på bryggan som var utanför med den kvinnan som var typ ledare eller nåt. När jag går på bryggan ser jag krokodiler som närmar sig bryggan. Längst ut på denna brygga fanns det två soffor som kvinnan ville att vi skulle sätta oss på. Jag vägrade eftersom att sofforna kunde trilla bakåt rakt ner i vattnet till krokodilerna.
Så jag satte mig på själva bryggan. En del av bryggan lossar från den andra och vi flyter iväg. Krokodilerna simmar efter. Efter en bit kommer vi till där bäcken blir mindre och där vattnet försvinner. Men vi fortsätter att åka på typ dem småstenarna och kommer till en gräsplätt. Vi hoppas av och jag och dem ungdomar som var med mig trodde att en av krokodilerna kommit upp på land. Och där vi hamnat var det som typ Kolmården kanske. Vi kikade runt och kollade mycket noga om krokodilen kunnat vara där nånstans. Vi gick runt och runt och runt. Såg djur och människor och annat. Men den krokodilen hittade vi aldrig. Tror faktiskt att den inte följde efter oss upp på land. Aja knäpp och onödig dröm.

Meeen igår så kom jag hem från Linn, har varit där sen i torsdags.Vi har kollat på en del filmer och bara haft det trevligt. Igårkväll så var jag och ett par till hemma hos E&A och kollade på film, From Paris with love, rå och lite små sjuk. John Travolta som en skjutglad man, sköt ner nästan alla i sin väg. Efteråt satt vi och prata lite, trevligt.

Och idag är det söndag..


PEACE


Gammal och gaggig snart?

Gick upp tidigt idag..vet inte varför. Ställde klockan på 8:30 och när den ringde gick jag upp och sedan gick jag och la mig igen. Låg kvar, somnade och vaknade och gick då upp en stund..skulle sedan passa mina bröder. Kände den första delen av migrän så gick och la mig. Lät dörren vara öppen så jag kunde höra dem små pojkarna. När jag låg där och vilade kommer den minsta in. Jag öppnar mina ögon och då ler han. Så söt!
Jag pratade lite med den lille och sedan gick han. Då gick jag upp. Väntade på mamma. Kändes som en evighet. Sedan kom hon. Då la jag mig igen. Somnade inte om, så gick och duschade. Fastnade framför datorn med lite musik på. Sedan var det dags att gå till banken och hämta lite papper. Kvinnan som gav mig papprena hade nog vaknat på fel sida..hon verkade inte på så bra humör. Efter 5 min var jag på väg hem igen. Solen sken. Det var varmt. Väl hemma fastnade jag framför datorn igen och sitter just nu här med musik i lurarna. Klockan är just nu 14:42..Känns som den är närmare 5. Fast då hade min syster varit hemma..
Just det! Hon har börjat gymnasiet nu. Igår var första dagen. Idag är ettorna på kick-off..eller vad det hette..Hon är så stor nu min lilla Josse-Bosse. Fast för mig kommer hon alltid att vara 4 år! Denna veckan börjar dem här i stan skolan. Känns konstigt att jag inte ska till skolan. Det har varit vardagen typ hela livet och nu är skolan slut..eller den var slut i juni men men. Känner mig så grymt gammal just nu! Och den äldsta av mina småbröder börjar 6-års idag..fast han är lite krasslig så han är hemma. Hjälp asså! Han har blivit så stor! Vart tog tiden vägen? Jag hänger inte med i svängarna. Jag har dessutom börjat bli senil på nästan heltid. Och så säger jag fel hela tiden när jag ska prata.
I december fyller jag 20 år! Tiden bara flyger förbi! Snart är jag 40 med rynkor och gäddhäng..vänta! gäddhäng har jag redan..bara rynkorna kvar då! Fyyy så gammal man känner sig när man tänker efter. Om jag inte tänker efter så känner jag mig som 17 år..åker longboard som om jag vore en 13-årig liten kille haha! Nu är klockan 14:50..känns som att den precis var 14:42..som sagt tiden flyger förbi..eller minutrarna då!
Nu kom syrran hem!


PEACE

Ge mig lite flyt!

Varför kan inte saker och ting bara flyta ibland?
Varför ska det alltid flyta för en del människor och för en del inte?
Jag förstår inte..

Migrän

Usch så fort jag tänker på migrän så tänker jag på dem hemska dagarna man legat halvdöd. I söndags låg jag halvdöd hemma hos en kompis..haha usch man känner sig verkligen som en död och äcklig mask i dem stunderna. Idag kände jag att jag skulle få migrän, den första känslan då det håller på att bryta ut. Fy, migrän är inget att leka med..migrän kan verkligen förstöra dagar och stunder som man bara vill njuta av men man kan inte pga den starka smärtan som plågar en och man kan ibland inte göra mycket mer än att bara ligga ner och se ut som en äcklig mask. Det var en tid då jag hade migrän nästan varje dag. Trots att jag kände den första känslan i huvudet av migrän gick jag till skolan, om jag stannat hemma all dem dagarna kanske jag inte gått ut gymnasiet. Trots den smärtan kunde jag arbeta i skolan och så, tack och lov. Men ibland så kändes det som att huvudet skulle sprängas och det gör det också nu förtiden.
Dock har migränen blivit bättre. När jag var mindre kunde jag inte gå till skolan. Jag låg hemma och hade den olidliga (?) smärtan i huvudet och spydde. Inte så kul direkt och så länge jag kan minnas har jag haft migrän, rätt lång tid..
När jag har migrän blir jag väldigt ljud- och ljuskänslig. Jag tror det är så för dem flesta. Att man har småsyskon gör inte saken bättre..det blir bara värre. Barn kan vara högljuda och det är mina småsyskon så varje hög ton kan ibland kännas som ett knivhugg i huvudet..nu vet jag ju inte hur ett knivhugg i huvudet känns som men man brukar typ beskriva det så..eller nåt haha..aja jag kanske ska ta och packa inför Frizon nu..eller så tar jag det på morgonen.


PEACE


Frizon tomorrow

Igår regnade det och sedan blev det uppehåll men marken hann inte torka så man kunde inte åka longboard haha men idag! Idag kan man, solen har tillochmed tittat fram lite och gör det med jämna mellanrum! Ååh så härligt! Så när jag skulle till L så tog jag longboarden och så beställde vi dagspass för torsdagen och fredagen till Frizon. Imorgon runt 3 åker vi, iiih jag är peppad! Så nu får inget gå fel! :D




PEACE


Isak 2 år!

Idag fyller min minsta lillebror 2 år, grattis till honom! Han fick paket som han öppnade glatt..och vad fanns i paketen? jo, leksaker! I ett paket fanns en polisbil som blev en favorit. Tårta fick han också, fast mjölkfri tårta.

På kvällen blev det en longboardtur med lite folk. Lagom varmt och sol, riktigt härligt! Jag hoppas på att hösten kommer sent i år. Så underbart att åka longboard så regnet och dem fallande löven får gärna vänta! :) Tänl då när vintern kommer! Hur ska jag överleva då? Inte åka longboard på ett par månader om denna vintern blir som förra..det hoppas jag inte. Snön kan vi hoppa över. Om någon vill ha snö får dem åka upp norr men här nere i söder ska asfalten synas!



PEACE


RSS 2.0