There's always room for one more

Tisdag 7 oktober 14:02
Vi har radio nu och jag är klar med reklamen, så jag hjälper Linn lite med sin bara det att sådana effekter som hon ska ha finns inte inlagd på datan så man får titta på effektskivorna..
MSK (människan socialt och kulturellt) tittade vi på nån film om "att färgas av Sverige", hade hoppats att vi skulle kolla klart på Billy Elliott, den filmen är så bra! :D

Ikväll är det Ugly Betty klockan 20:00 på kanal5 och efter det vid 21:00 är det Desperate Housewives, det ska jag se :) och har även, om jag hinner, börja skissa lite på bilden som jag och Emelie hittade och måste fortsätta på den första bilden med.


Yo bro!

To the moon and back

Har precis vart uppe på skolan och ätit lunch med Emelie och Victor, det var raggmunk, inte världens godaste men det var mättande. Innan hade vi samhälle och engelska, på engelskan började vi läsa bok och Emelie hade med sig en bok till mig Torchwood - Another Life, så har läst två kapitel. Vid 13:00 ska vi ha svenska, och hoppas vi ska läsa boken, jag läser En bricka i spelet (heter Checkers på engelska) skriven av James Marsden, han är asbra författare tycker jag då, har tidigare läst So much to tell you och Letters from the inside, inte så mycket men lite iaf, jag som inte gillar att läsa så mycket men bra att jag hittat en författare som jag tycker skriver bra.

      





So long! :D

RSS 2.0