Väntar på att "V" ska börja

Mår mycket bättre nu, vilket jag gjort ett tag nu. Dock hostar jag som jag vet inte vad men det är inte så farligt, är glad att jag inte spytt sen det lilla jag spydde i morse. Just nu kollar syrran och jag på tv och väntar på att tv serien "V" ska börja. Förra torsdagen hade serien premiär och vi bestämde oss för att checka in serien och se om det var något att kolla på, vilket det var! Spännande var det! Så vi ska fortsätta kolla på den.



PEACE


Sjuk typ

När klockan ringde idag, 7:20, så klev jag ur sängen och mådde mycket bättre. Gick in i badrummet för att ta en dusch och plötsligt så mår jag inte så bra längre. Får den första känslan av att man ska spy, vilket jag också gjorde. Mår inte superdåligt nu men är på den säkra sidan och stannar hemma och tar det lugnt, you never know. Är lite hostig också och lite förkyld. Så det blir ingen praktik för mig idag. Förhoppningsvis blir det inte värre, skrev ju igår att på lördag har vi Mellan Mejeriet och jag är ju med i dramat. Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, hade kunnat kolla på film men har inga nya filmer att kolla på så det blir nog att glo på tv.




PEACE


Trött och krasslig

Anledningen till att jag inte skrivit här på ett par dagar är för att igår när jag gick upp så blev jag snurrig, blev trött och får ont i huvudet om jag rör på det för snabbt. Idag är det nästan likadant fast jag inte är snurrig utan väldigt trött och orkar inte gå knappast och huvudgrejen är fortfarande kvar. Har inte sovit så bra heller, hostar, är krasslig och hes. Har spenderat hela dagen i sängen, sovit lite och kollat tv och film. Hoppas att det är bättre i morgon. Och hoppas verkligen att det är bättre tills på lördag eftersom då har vi Mellan Mejeriet och jag är med i dramat så måste vara bra då.

PEACE


En fantastisk helg!

Wow! Vilken helg! Det var GO i helgen och det var riktigt toppen! Möten med nya människor man inte träffat. Och självklart ett riktigt bra program som satts ihop av dem som arbetat med detta event. Jag har fått nya tankar och massa inspiration. Så glad att jag gick dit! Söndagen började med ett gemensamt möte med alla kyrkor i kommunen och en riktigt bra predikan. På kvällen blev det bingolotto med lite vänner, trevligt! Nu återgår man till vardagen och hoppas kunna använda sig av dem nya tankarna och inspirationen man fått under helgen.

PEACE


GO!

Igårkväll började GO! Det var en riktigt trevlig kväll med tävlingar, band, nyheter och massa roligheter. Idag blir det nog minst lika bra! Just nu kom min kompis, så ska gå ut.


PEACE


Oskar Linnros - Från och med du



RSS 2.0