It's time for me to fly

Måndag 30 mars 15:10

Idag var det kärleksdag på skolan, så då var det föreläsningar.
Vi har inte haft många lektioner, på morgonen hade vi samhälle, sedan efter lunch hade vi PA (projektarbete info) och nu har vi radio, men slutar snart. är nästan klar med andra pratan :)

bye

Och varje moln är trasigt

Tisdag 24 mars 17:26
Idag var det ännu mer snö när jag vaknade och frammåt dagen började det också att blåsa riktigt mycket, men solen hade tittat fram :) Det kändes verkligen som vår i lördags, vi hade till och med fått några snödroppar och krokus på trädgården.
På radion idag var jag duktig, och skrev klart pratan om tinitus och är nästan klar med andra pratan. Är stolt. Annars hände det inte så mycket.
Vid halv sju ska jag träffa Bella, som jag brukar på tisdagar och gå ner till Mejeriet, är ju med i en tjejgrupp typ. Riktigt kul och idag ska Bella ha med sig en kompis, trevligt :) I denna tjejgruppen pratar vi om olika saker, vi fikar och så gör vi olika övningar. Vi är fyra personer och det är perfekt, vi ville ha det så också typ. Idag ska vi fortsätta att prata om utseendet, hann inte göra allt sist.
Isak har lärt sig att krypa, om jag inte redan skrivit det, det var dock ett tag sen men ändå. Hade för mig också att mamma sa att han typ sa en blandning mellan mamma och pappa, fast är inte säker.

Imorgon är det våffeldagen, då har vi i familjen bestämt att vi ska äta våfflor med grädde sylt och så, mums! Och snart är det ju påsklov, jösses så fort tiden går! Då ska jag och syrran till pappa i Stockholm och hälsa på. Jag kom ju inte under sportlovet. Så det är dags nu, saknar dem så.


Nu ska jag dra, har lite saker och göra. Inläggen blir alltid korta, dåligt.
Bye!


Någon dag är jag din jakttrofé

Söndag 22 mars 17:00
Ändrade lite på bloggens utseende, var så trött på det gamla.
Idag har jag och Jossan tittat på filmen Köpmannen i Venedig, den var konstig och vi förstod den inte så inte en så jättebra film precis. Annars har jag inte gjort så mycket idag.
Igår var det sol och vackert väder! Jag, Jossan och Sofie gick ut för att göra Retard TV 3, det finns två andra och orkar inte förklara vad det är haha Den blev klar igår iallafall. Jag såg Robinson också, det var bra tycker jag så ska fortsätta att titta på det. I fredags var det Emelie och min tur att ta med sig fika till rörlig bild. Det blev chokladmuffins, som jag bakade, och nån chokladkaka av sitt unika slag, som Emelie bakat och till det var det saft. Riktigt gott! Mina muffins gick åt! :D
Ikväll vid 20:00 är det Wipe Out och självklart ska jag se det, riktigt roligt! Och så är det ju One Tree Hill och Gossip Girl, det ska jag se med.




Jossan, jag och Sofie ute i det vackra vädret!





Hopp!




En av mina chokladmuffins







Bye bye!


"I'm jaded, stupid, and wreckless"

Fredag 6 mars 15:08
Fick sluta kvart i tre och bussen går tjugo i 4, surt. Får sitta och vänta själv här i skolan. Aja det är i allafall fredag och det är skönt, Let's Dance ikväll, det ska jag se :D
Vi fick ny uppgift på rörlig bild idag, vi ska göra en reklamfilm, låter rätt skoj. Min grupp är bra också tycker jag. :) Patric, vår rörlig bild lärare, frågade om vi ville införa fika på fredagarna så det är fixat nu. Vi är två och två som ska fixa fika på fredagar, så turas man om.
Orkar inte skriva mer nu haha ciao!

RSS 2.0