"Nåja, vad är väl en bal på slottet? Den kan vara dötrist och långtråkig och alldeles...alldeles underbar!"

Idag är balen! Gick upp tidigt, halv 9, vet inte varför jag gjorde det. Att gå upp vid 10 hade varit bra men men nu är jag uppe. När jag satt och åt nesquikpuffar och mjölk regnade det lite. Men det slutade sedan, vill ju att det ska vara sol och lagom varmt idag. Iallafall när jag satt där kom nervositeten. Jag sa till mamma "Tänk om jag trillar på röda mattan"..men man håller ju i sin partner så det ska nog gå bra. En annan sak jag var lite nervös över var när vi ska äta där. Jag kommer att sitta som en gris, att äta fint och sofistikerat har jag inte riktigt fattat än. Jag ska försöka att äta på det finaste sättet jag kan. Hoppas att det kommer sitta folk vid mig som jag känner som jag kan snacka med. Tänk om min balpartner inte pratar mycket, eller tänk om han är otrevlig..Nää han är nog snäll..hoppas jag.

Toalettbesök kommer bli lite jobbigt då under middagen fick man bara gå på toaletten mellan huvudrätten och efterrätten (tror jag det var), då kommer en massa tjejer att försöka ta sig dit i sina klänningar och det kommer att bildas kö. Jag hoppas på inga olyckor.
Att komma hem sen har jag kollat upp. Kollade med en kille i min klass, som bor i sävsjö, om han skulle hem eller skulle stanna kvar. Han skulle hem så jag frågade om jag kunde åka med då, och det fick jag. Så skönt att kunna komma hem och bara ta av sig klänningen och gå och lägga sig. Det ser jag framemot.


PEACE


:)

Har tagit ett stort steg. Släppt ut allt. Trodde att inte det skulle gå på ett bra tag, men det gick. Från det hållet känns det bra. Jag har vänner som ställer upp. Det är inte många som gjort det för mig så detta betyder mycket. Dessa personer betyder mycket för mig. Från ett annat håll är saker och ting jobbiga, men jag hoppas på bättre tider snart.




PEACE


Take me away

Fredag. Dan innan balen. Lite nervös är man allt. Men det är ju normalt och allt går nog bra imorgon. Har multimedia men vår lärare är sjuk så sitter och fixar med lite annat nödvändigt och jag längtar bort. Bort. Tar nog bussen hem vid 1. Ingen naturkunskap för min del eftersom jag inte ska vara med på diskussionen. Blir skönt att komma hem till ett förhoppningsvis lugnt hus..


PEACE



Trött, sliten och utmattad

På den sista tiden har jag inte alls varit så smart..pga en del stolpar som satts upp framför mig har en del saker saktats ned vilket har resulterat i att jag suttit uppe halva nätterna för att fixa klart det. Natten till igår somnade jag av utmattning. Igår var det värre. Inte bra med för lite sömn har jag märkt. Men måste verkligen göra klart allt och sakta men säkert går det. Sedan är det en del andra saker också...


Härlig känsla

Tidigare nu i veckan så kände jag en plötslig känsla. Tacksamhet. För det är just det jag är, tacksam. Grymt tacksam!

Bara en massa fet ångest och det som hör till...


Lerduvor

Gårdagen bestod av först skola, grymt tråkigt..När jag kom hem blev jag kidnappad av E och A. Sedan bar det av med GS plus K och S ut i skogen för att skjuta lerduvor. Alla sköt men inte jag. Jag tycker verkligen inte om vapen, även att det inte var något negativt så tycker jag inte ändå inte om vapen och känslan att bara hålla i ett vapen är skrämmande. Tycker att vapen inte gör något bra i världen. Sedan att man måste tänka på vart du riktar vapnet när du inte ska skjuta och sådan säkerhet är jag jättedålig på så lika bra att inte testa, men jag tycker det var kul att bara vara där och hänga med fantastiska människor! Vi grillade korv också, fast den smakade inte så gott hehe. Men kvällen var riktigt trevlig ändå tycker jag dock sedan när vi satt i bilen på väg hem vände mitt humör och saker och ting blev jobbiga igen. Stod och snackade om det med R och T sedan...

S T U D I E D A G

No school! Grymt skönt asså! Måndagar brukar inte ha några roliga lektioner så sweet att man slipper det idag. Sovmorgon fick man idag med. Sov till 11. Det var najs. Tittade på en film som gick på typ canal + The Express hette den, riktigt bra!
Igår runt halv 3 kom T på besök och vi spånade lite på en del saker inför balen. Det blev lita snack med och det var riktigt trevligt! Vid 7, när T gått hem, satte jag mig ned med rapporten och det flöt på riktigt bra! De andra dagarna hade det bara gått trögt så det var grymt skönt att det för en gångs skull gick min väg. Blev klar typ vid 10 och skickade då den och loggboken, som också blev klar, till min mentor. Sista dagen och jag blev klar med allt. Så stolt över mig själv! Saker och ting har ju gått lite segt nu på sista tiden och svåra beslut fattas och man vet inte riktigt vad man ska göra. Någon säger si medan en annan säger så...


PEACE


....

Jag står mitt i en korsning.

Varje väg leder någonstans.

Vad ska jag välja, vart ska jag gå?

Fåglar flyger ovanför mig.

De bygger sina bon.

Vid mina fötter ligger pusselbitar.

Jag sätter mig ned för att lägga pusslet.

Det går inte, det passar inte och bitar fattas.

Människor passerar och pratar med mig.

Jag tänker på pusslet.

Ingen kontakt med omvärlden.

Jag bara står där orörd.

En gestalt syns i min ögonvrå.

Den går iväg.

Plötsligt slängs en boll mot mig.

Jag fångar den. Men vad gör jag nu?

Det plågar mig.



RAAAAASTLÖÖÖÖÖS

Rubriken säger det mesta......


SOOOOOL

Torsdagen blev som den blev...På fredagen var jag hos E och vi snackade lite. Mellan 3 och 4 gick vi ned mot stan. Vi skulle hjälpa till med det som behövdes inför Sommarpartyt. Runt 6 öppnade området och folk började att komma, jag fastnade vid Dj Hero, vann över ett par stycken. Runt 7 märkte jag hur mycket folk som kommit. Min och E's station, Dj Hero, stod vi och hjälpte dem som behövde hjälp. Brevid oss var det ansiktsmålning som T och B hade. Snackade med folk och allt var riktigt trevligt. Många roliga grejer så som band spelade, mums-mums maskin, Dj Hero, backklättring, yxkastning, kiosk och sådant. Det var lottning och man vann ett pris. Jag var den första som fick min lott dragen och jag vann! Blev så grymt glad. Älskar att vinna haha! Någon gång efter 10, tror jag, började vi att plocka ihop och det var ett jobb särskilt med att få ned partytältet men det var många som hjälpte till och allt gick bra. Åkte sedan hem och gick och la mig. Trött efter en mycket trevlig dag!

Idag återgår jag till att fixa med rapporten, fick ju veta att jag har på mig tills imorgon. Blev grymt glad! Men nu är det ju sol ute och jag måste sitta inne. Lite tråkigt men ska se om jag kan gå ut en sväng senare. Måste ju vara ute nu när solen äntligen är här!


PEACE


Bara en massa skit

Skriver på skitrapporten eller försöker att skriva den rättare sagt. Det står still i huvudet. Vad jag än skriver så upprepas det gång på gång och allt låter bara likadant. Jag har en mall på hur rapporten ska skrivas men den gör det inte bättre, blir bara mer och mer förvirrad av den. Förstår inte varför jag satte mig själv i denna sitsen. Man gör dåliga val och detta är ett av dem. Blir så arg på mig själv dels för det dåliga valet och att jag inte ens kan förstå en mall, den kan ju inte vara så grymt svår att förstå egentligen! Men hjärnan är på slow motion så den fattar inget alls just nu. Kan behöva en paus från detta men det har jag inte tid med. Måste fixa klart den idag. Skulle behöva någon assistent eller något för detta! Så trögfattad som jag känner mig just nu.

Ibland önskar jag att mitt liv var en film att man kunde spola fram och tillbaka och ändra saker och ting. Och just nu vill jag trycka på "rewind" och fixa en del grejer. Ändra en del dumma beslut och sådant. Eller att detta var en dröm och när jag vaknar så är jag inte på väg ut i världen där arbetslösheten och all skit väntar utan att jag går i tvåan och har ett år på mig att rätta till all skit som hänt. Sedan finns det saker som jag inte vill ändra på men all skit kan skrivas ned på ett papper och brännas upp så är det borta och allt är bra igen. Som när man var liten. Då inga bekymmer existerade.

Klockan är nu 1 och jag har suttit här ett tag och inte kommit någon vart med rapporten utan jag har bara klagat en massa men behövde få ut lite av den ilska jag bär på kring allt detta, men detta var bara lite av all ilska. Det finns mer men inget som behövs skrivas ned, låter det stanna i huvudet. Lika bra det...



Helgen

Fredagen var lugn. Hade nationella prov i engelska. Gick la sådär. Slutade därefter. Åkte hem med bussen som gick vid 1. Kom hem, vilade. Fastnade vid datan. Fikade med en vän och snackade. Därefter hem till en annan vän. Vi gick sedan till Mejeriet. Saker och ting blev bättre. För tillfället i allafall. På lördagen sov jag länge eller till 12 bara. Skulle med bussen in till Vetlanda som gick vid 2. Packade mindre än vanligt, det var grymt skönt. Slippa bära runt på en stor bag hela tiden. Dock regnade det som aldrig förr. Kom på bussen. Framme i Vetlanda ca 40 min senare. På stationen möttes jag av L och J. Det regnade fortfarande. Usch grått och trist. Men vi gick hem till L och lagade mat. Potatis och köttbullar. Skulle egentligen gjort potatismos men eftersom vi alla tre är så bekväma så visste ingen hur man gjorde det. Men det blev gott ändå. Väntan på att den 4:e personen skulle komma var lång. Men då passade vi på att färga L's hår. Ca 1 och 30 min senare, typ, hörde vi från den 4:e personen. Vi tre började laga middagen, klockan var då nästan 8. När vi var klara hade den 4:e personen inte kommit än. Men sen kom hon. Vi kunde äta. Gott var det.
Vi gick en sväng till Hemmakväll och köpte oss lite godis. Vi lyssnade på musik, snackade och åt godis. Sedan gjorde vi oss iordning lite. Runt 11 gick vi till hotellet. Med tiden kom det mer och mer folk. Någon tjej klev med sin klack på min fot och det gjorde grymt ont. Någon gång blev jag snurrig. Ca 12:45 ville jag gå hem eftersom jag var så snurrig. J och J skulle hem till sig och jag och L hem till henne. Väl hemma hos henne går jag in i en dörrpost och det är lite vingligt. L trodde att jag fått en spruta i mig och blivit drogad. Grejen var den att jag mådde helt bra uppe i huvudet men det var balansen det var fel på. Och jag hade nog känt om jag fått en spruta stucken i nacken eller nåt. Jag trodde också att det kunde varit den tjejen som trampade på min fot som träffat kanske en nerv eller något. Svårt att säga vad det var.
Jag vaknade runt 11 på söndagen och L hade visst varit vaken till och från hela tiden. Jag mindes att jag vaknat någon gång och varit så grymt varm så L fått öppna fönstret. Kanske hade en mardröm. Sedan hade jag somnat lika fort igen. Söndagen bestod av en massa filmer. Först såg vi "All about Steve", en lite halvrolig film om en halvgalen kvinna. "Me & Orson Welles" stod på tur. En rätt bra film. Sedan var vi "tvunga" att se "Paranormal Activity". Trodde den skulle vara riktigt läskig men oh nej. Vi avslutade med att se "Avatar" och den var grymt bra! När den var slut var klockan mellan 11 och 12. Vi gick och la oss. Men jag kunde inte hjälpa det, jag var tvungen att skrämma upp L lite. Jag använde mig av den lilla skräckisen vi sett. L blev snabbt rädd och var tvungen att kolla varenda liten vrå i hennes rum. Åh så jag skrattade!
Efter att jag skrämt upp henne pratade vi om annat för att få henne på andra tankar. Någon gång in på natten somnade jag. Fick veta på måndagsmorgonen att hon legat vaken ett tag och varit rädd. Hehe känner mig lite skyldig, men bara lite :p Skola igen då. Usch måndagar är så inte min grej.
Just nu sitter jag i skolan och har svenska. Eller vi ska läsa en bok som jag har hemma så fastnade vid datan pch lyssnar just nu på musik och väntar på att nästa lektion ska börja.


PEACE


Brand new day


Sitter i skolan..

..och väntar på att klockan ska bli lite mer än vad den är nu så att jag kan ha Drama. Religion innan. Tre redovisningar, mycket bra sådana tycker jag. Lite tankar kring en del saker men men.
Usch idag var det ingen rolig morgon. Vaknar med värsta migränen och funderade på att stanna hemma men drar mig upp och tvingar mig själv till att göra mig iordning. När jag ska ta på mig skorna och gå så kommer jag på att mina nycklar inte är i min väska. Jag springer upp på rummet och kollar mig runt men kan inte hitta dem. Kollar med mamma när hon kommer hem och självklart ska hon vara borta vid den tiden då jag kommer hem. Jag får låna min systers dörrnyckel eftersom hon kommer hem senare än mig. Sedan går jag raskt på stationen och hinner precis med bussen. Puh, tur det. Vill inte missa bussen nu precis innan studenten, har ju klarat mig hela gymnasiet att inte missa bussen.
Men en gång var det lite på håret att jag missade, det var när vi skulle ha nationella i svenska och jag går i vanlig tid till bussen och när jag nästan är vid stationen kommer jag på att jag glömt nationellahäftet och det är 5 min kvar tills bussen kommer och det tar ca 7 min mellan mitt hus och stationen. Så nu skulle jag hem och sedan ner till stationen igen och detta skulle då egentligen ta 14 min men nu skulle jag göra allt detta på bara ca 5 min. Jag springer hem, upp på rummet utan att ta av mig skorna det har man inte tid med, rycker åt mig häftet, rusar ner för trappan och ut. Hoppar över staketet och springer till stationen och jag hann. Det var lite som taget ur en action film. Kände mig som värsta coolingen! haha. Igår fick jag ett litet badass sug men lyckades att hålla mig. Lika bra det kanske..


PEACE


:(


Balpartner och städning

Idag fick man veta vem som är ens balpartner, en från samhälle. Typ alla tjejer i samhälle börja prata med mig om saken. Iallafall. Måndagar brukar alltid vara lika långa och tråkiga och denna måndagen var ungefär likadan. Men idag har jag gjort något nyttig, städat mitt rum. Usch jag tycker inte om att städa mitt rum. Andra rum går bra men mitt är bara tråkigt men måste man så måste man. Det tog ett bra tag men så värt det. Nu är jag dock riktigt trött så ska lata mig.




PEACE


S Ö N D A G

Idag var GS bjudna på grillparty på smultronvägen. Mycket god mat, fläskfilé, rostbiff och rygg något till det klyftpotatis och sallad. Sedan efterrätt marängswish, åh vad gott! Strålande väder och trevlig sällskap. En perfekt eftermiddag. Sedan skulle det spelas fotboll och tror nästan att halva stan var med haha nej men det kändes så, det var riktigt många som var med. Jag spelade dock inte av ett par anledningar utan jag var på sidan med S och L och tittade på. Gick hem efter en halvtimme, måste fixa lite saker och så. Men en trevlig dag har jag haft iallafall!



PEACE



L Ö R D A G

TRÖTT!
Vaknade först ca halv 9, somnade om, vaknade sedan vid halv 1. Gick upp vid 1. Märker att jag är ensam hemma men bryr mig inte så mycket. Fastnade framför tvn. Plockade ur diskmaskinen, mammas önskan ju. Åt frukost runt 2. Ringde mamma och frågade vart alla var. De är i Jönköping och min syster hos hennes kille. Jag som trodde att systeryster låg och sov. Och nu sitter jag här och lyssnar på massa musik. Ska snart göra mig iordning. Kan inte gå runt i pyjamas halva dagen.

Så grymt söt människa hehe






PEACE


Valborg

Valborg är slut kan man säga. Är ju lördag nu. Men dagen har varit bra. Efter 5 åkte jag och B till hennes jobb och var där en stund. Så många söta hundar. Innan 8 stack vi, åkte runt och köpte det ena efter det andra. Mat då asså. Det var värsta biljakten tydligen. I vår lilla stad! Dock såg vi inte så mycket av den. Bara polisbilens bak. Hörde att det kört sönder någon ruta eller nåt, låg en massa glas och så överallt. De hade kört på cykelbanor och sådant, hoppas ingen kom till skada. Lite coolt är det med en biljakt i vår lilla stad. Sådant händer ju liksom bara i USA typ haha nooot men ändå. Vi åt våran mat och stack sedan en sväng förbi brasan och mötte ett par vänner där. Runt 10 drog vi till Mejeriet och hängde där. Lagom med folk, skönt. Det grillades korv, spelades biljard och snackades. En trevlig eftermiddag och kväll.



PEACE



RSS 2.0