"Vem vill gå i ettan nu, ettan nu? Ingen, ingen..."

Onsdag 30 september 2009 17:16
Nu förtiden har jag börjat med att jag går upp senare på morgonen, så jag får lite mer sömn då och då. Äter ingen frukost hemma eftersom jag inte är hungrig vid den tiden. Så har haft det så nu denna veckan och det har varit skönt. Men iallafall så började dagen bra, satt i biblioteket och läste min bok The Kite Runner (Flyga Drake) till engelskalektionen började vid 9:35. På onsdagens lektion så håller vi på med brott så idag skulle vi stå framför alla och återberätta en artikel om något brott. Vi fick också sitta i grupper och köra ett spel där man skulle slå en tärning och så bla bla och en massa frågor om brott och shit..skoj. Lunchen började halv 12, det var jägargryta, inte min favorit så jag tog lite lax som var kvar från igår.
Och sedan vid 12:30 kom dagens höjdpunkt, typ, studentmössprovning..STUDENTMÖSSPROVNING! kan inte fatta att snart tar man studenten och kliver in i vuxenlivet. Känns som om man alltid ska gå i skolan och vara "trygg" osv..nu kastas vi in i ett liv utan trygghet, vill men ändå inte.
Förresten kom på en sak att Grey's Anatomy börjar nu idag vid 21:00. Trodde det började förra veckan men då visade kanal5 bara de två sista avsnitten på förra säsongen så man ska komma ihåg hur det slutade och det är riktigt spännande att se hur det går nu idag. Vem kommer att leva? Izzie? George? Såååå spännande asså, har väntat nu sen i våras :D

PEACE


....

Tisdag 29 september 2009 11:43
Sitter i skolan, radio lektionen som började 8:30 har precis slutat. Klar med radioteatern och har börjat på sketchen, manus har jag redan skrivit så vi fixade bara vem som skulle läsa vilken roll. Lunch nu, en lång en. Väntar med att gå upp. det är lax, det gillar jag. Vid 13:00 ska jag redovisa sektarbetet, håller tummarna för mig själv och tänker "det kommer att gå bra, det kommer att gå bra..neej, jag kommer svimma..nej nej allt kommer att gå bra, det ska gå bra"...Vid halv 2 är det dags för svenska och en timme efter det engelska, som vi hade läxa i. Läsa om den döde poeten från Skottland och glosor till det. Glosorna kan jag. Stolt? OH JA!

PEACE

Vegetarian? Jag? OH NO

Måndag 28 september 2009 17:14
Den frågan, eller frågan och frågan, påståendet kanske har det snackats lite smått om på luncherna nu i två veckor kanske. Bara för att jag inte tagit kött till lunch i skolan är jag plötsligt vegetarian, spännande. Det har bara inte varit gott kött i skolan och jag har faktiskt ätit kött hemma mycket typ, jag verkligen älskar kött, okej där tog jag kanske i lite. Men kött är gott och jag behöver kött, asså KÖTT. Usch vad barbarisk jag låter. Skit också! Tittade på skolans hemsida och på dess matsedel. Och dagens lunch för imorgon är..lax! och på onsdag är det jägargryta, låter inte så lockande och på torsdag är det ugnstekt fläskkorv och det är inte så gott det heller. På fredag får vi pannkakor. Aja inget bevisande av att jag äter kött denna veckan heller. Jag är bara kräsen med mat, jag menar jag äter ju inte vad som helst :p Nu ska jag sluta skriva om kött, det låter som om jag är köttgalen. Förresten åt jag en ballerinakaka innan :D på tal om inget alls

PEACE

Rest in peace poets and tomorrow I'm fit for fight with a touch of horror

Söndag 27 september 2009 21:02
Idag har jag varit halvduktig, ja halvduktig. Jag hade tänkt att göra en massa läxor osv MEN jag läste bara om någon död poet från Skottland och glosor till texten. Intressant? Oh no! Inte så himlans kul att läsa om en död poets liv och vem vet vad..Hade det inte varit mer intressant att läsa om något viktigt? Än att läsa om döda poeter och deras forever living work.
Aja över till morgondagen då vi på naturkunskapen ska ut i skogen (?) och titta på organismer (?). Eftersom det är höst ska vi klä oss efter vädret och tänka på att det faktiskt är i skogen som vi ska vara bland alla äckliga sniglar och kryp och det kommer säkert att vara blött. Vi skulle också ha stövlar om jag fattat rätt. Läraren sa inte vad för sorts stövlar vi skulle ha, tror jag. Men hon mena ju gummistövlar men jag kör på style jag. Jag ska ha på mig ett par andra sorters stövlar om man säger så. I dem kommer jag vara fit for fight! Hoppas jag..Bara för att jag klär på mig kommer jag bli straffad och det visar sig att sommaren håller i sig lite vilket menas med att imorn är det säkert 17-18 grader och sol. Good luck to me! :D
På tal om "good luck" så såg jag en film igår, Taken hette den som jag skrev här. Den var bra, det stod att det var en action thriller men det kändes bara som action för mig. Men det funkade också. Är inte så mycket för halvläskiga och läskiga filmer. Ändå har jag gått med på att ha ett skräckfilmsmaraton med Linn K på höstlovet med tanke på att det är halloween den veckan. Jag frivilligt plågar mig själv med skräckfilmer när jag vet att jag inte kommer kunna sova på ett par månader och samtidigt få men för livet..that's life I guess.
Oj det blev en massa olika ämnen i detta inlägget, trött? JA..

PEACE


Osbournes Reloaded..

..är på TV6 just nu. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Sjuk programidé. Värre än Kändisdjungeln må jag säga. Osbournes Reloaded är ett förnedringsprogram, enligt mig. Programmet handlar om publiken, där en del blir uppdragna på scenen för att göra olika saker. Just nu är det en tjej som ställer sin kille inför ett ultimatum. Han antingen gifter sig med henne just då eller så är det slut. Innan var det en kille och en tjej som fick gå upp på scen och kyssa varandra, två främlingar, men de var tvunga och ha förtäckta ögon. Sedan fick tjejen gå iväg men det visste inte killen och då kommer det in en gammal tant som tar tjejens plats. Aja knäppt program iallafall. Ett skämt är vad det är.

-

Lördag 26 september 2009 16:21
Igår satt hälften av familjen bänkade framför tvn och tittade på Postkodmiljonären och Idol. Vi hade dukat fram kex och ostbricka typ, gott. Eftersom jag slutade tidigt igår, 11:20, så gick jag upp med killarna till skolan för att äta lunch sedan begav jag mig ner mot stan och shoppade lite smått. Köpte bla ett par nya jeansleggins på Gina Tricot. Behövdes. När klockan var 13:03 begav jag mig i rask takt mot stationen, ville inte missa bussen. Bussen skulle gå 13:07 och jag var där typ 13:10. Såg Sandra sittandes på en bänk, jag antog att hon skulle med bussen så jag pustade ut. Hon hade väntat i lite mer än en kvart. Och mellan 10 och kvart över så kom bussen, lite sen men tack och lov annars hade jag nog missat den. När jag kom hem vid 14:00 började jag lite smått med maten, fläskfilé, och någon timme efter det satt jag och mamma och åt, gott var det.
Idag vaknade jag runt 11, gick ut ur rummet och möttes av blicken av att min syster satt vid datan, inget ovanligt. Mamma var inte hemma, hon handlade. Hon hyrde film, Taken, en action thriller så förmodligen ska jag och syster titta på den ikväll. Vi lagade tacos idag. Mums..

PEACE
 

Ingen aning om vad klockan är

Fredag 25 september 2009
Slutar om några minuter, 11:20. Slutar för dagen asså, woho..Ska gå på stan och titta lite innan jag tar bussen hem vid 13:00.
PEACE

Knepigt när man ska köpa glass och glädjen varar bara för en stund

Torsdag 24 september 2009 20:05
Studiedag idag ville ha glass och eftersom mamma redan var och handlade så ringde jag henne och frågade om hon kunde köpa glass. Hon frågade vilken jag ville ha, "Carte Do'r" svarade jag. Efter ett par minuter ringde hon och berättade de olika smakerna. Jag valde stracciatella. Då nämde hon att det fanns en liknande glass, hon förklarade hur glassen såg ut. Hon förklarade sedan hur den andra glassen såg ut också. Fick ett mms. Bilden visade Carte Do'rs glass. Jag valde den. Hon hyrde också en film. Min mamma gjorde mycket för att köpa den perfekta glassen. vilken mamma jag har :) Hon cyklade också i regn.

Passade också min minsta bror Isak när mamma och Joel var hos någon och fikade. Isak vaknade och som en del små barn är när de vaknar så var han också lite tjurig och satt ner i hallen och tjurade. Jag försökte få honom på bra humör genom att titta fram bakom en vägg ett par gånger. Han skrattade och skrattade men när jag slutade så sänktes smilgroparna. Jag gjorde samma sak en gång till och då fick jag ett skratt. Till slut kom mamma hem. Han blev ledsen, saknade mamma kanske :p Jag ställde mig bakom en vägg och tittade fram om och om igen. Han skrattade och skrattade. Men än en gång så var glädjen inte långvarig då jag slutade att busa med han.

PEACE


Just wednesday

Onsdag 23 september 2009 16:48
Min natt, morgon, dag var lite konstig. Igår tittade jag på tv efter 22:00 och jag råkade då somna under en reklampaus. Jag vaknar sedan och tror att jag inte har somnat, tvn står på så jag trodde att det var det programmet jag tittat på men nej. Jag tittar då på klockan som visar 01:50, "Oj" tänker jag. Stänger av tvn, borstat tänderna hade jag redan gjort så det var bara till att gå och lägga sig. När jag sedan på morgonen "vaknar" så är det mörkt och självklart tror jag då att klockan är typ 5. Somnar om och vaknar efter en stund, tittar på klockan som visar 6:35 "Oj" brister jag ut igen. Försov mig med en halvtimme, men det gör inget eftersom jag brukar gå upp tidigt men det som var konstig är att jag var 100% säker på att jag ställde klockan som jag gör varje kväll.
Jag flög upp ur sängen, duschade lite snabbt och gick ner och åt ett knäckebröd. Gjorde mig i ordning och sedan gick jag till bussen. Bussens busskortsapparat var sönder. Jag sätter mig på en plats och är fortfarande trött. Framme i Vetlanda kliver jag av uppe vid skolan, lämnar jackan och väskan, går ner till media och sitter en stund vid datan. 45 min innan lektionen börjar går jag upp till skolan igen och hämtar mina böcker, sätter mig i biblioteket och läser min bok The Kite Runner (Flyga Drake) 10 minuter senare går brandlarmet. Först fattade jag inget, det lät inte som ett brandlarm. Ingen i biblioteket rörde sig på någon minut, sedan gick vi alla ut.
Jag hörde någon säga "Det är väl svetsarna igen" (tror han sa svetsarna). Utomhus ser jag Veronica gåendes med Anders jag springer till henne och så fick vi tå utomhus i blåst och kallt väder ett tag innan vi kunde gå in igen.
Jag vandrar till biblioteket igen, då ropar någn upp i högtalarna att det var en övning och att det gick fort och bra. Jag läser klart sidan och går sedan till engelskalektionen. Rast vid 10, fikar med Anders, englektion igen vid 20 över. Lunch vid halv 12, äter med Anders och Philip efter ett tag kommer också Kristofer. Gick ner till media satt där och gjorde ingenting. Gick till stan och in å H&M, handlade puder. Sandra ringde, kom till H&M. Hängde med henne, hon skulle äta. Går till Gallerian. Tar bussen hem vid 14:00. Somnar såklart..Boring dag kanske.

S.T.U.D.I.E.D.A.G imorn! Sweet! Nice!
PEACE

"Den mest bortkastade av dagar är en dag utan skratt"

Tisdag 22 september 2009 17:19
Dagen har för det mesta varit flummig..trötthet var orsaken till skratten.
Skulle haft redovisning om SEKT (inget annat) arbetet, men alla hann inte, bara två.
Dagen var också blåsig och kall och nu regnar det, mys på hög nivå. Blir nog en film att titta på.
Trodde att jag inte hade några läxor men jo det har jag, tills nästa vecka men ändå. Vill ju kunna den. Som vanligt är det i engelska. Känns som om mitt liv bara handlar om läxor, det är det ända jag pratar om. Läxor, läxor, läxor..

PEACE


Monday doesn't even start

Måndag 21 september 2009 18:29
YES! Äntligen klar med presentationen till religionsarbetet. Dock väntar en engelskaläxa att göra, som vi skulle haft tills förra veckan och då som jag slitit som ett djur för att kunna alla glosor skjuter läraren fram det, typiskt, aja men jag kan ju alla ord ändå så :p

Det var lite kyligt när jag gick till bussen idag. Hade svenska som första lektion, efter det arbetsmiljö men vår mentor stack på möte men vi hade finbesök, vår gamla mentor Annelie. Hon hade med sig kakor, som var mycket goda. Lunch vid 11..30 minuter senare naturkunskap. Ljudmedier och bild och form. Min dag det.

Studiedag på torsdag. SWEET! Det gillars!
Shit pommfritt! Måste se om jag kan hitta en praoplats vecka 45 och 46 på något "media" ställe, tror inte jag kommer få någon plats men kan försöka. De vill inte ha oss mediabarn..Vi frågade vår mentor vad man skulle göra om man inte fick någon prao och på det fick vi typ inget svar..kanske blir ungefär som sist, då vi sände radio i gallerian på skolan. Hälften av klassen har då säkert något inom foto och andra hälften inom ljudmedier..aja..

PEACE


FRIDAAAAY

Fredag 18 september 2009 19:03
Idag var det iskallt på morgonen, så frös när jag gick till bussen. På morgonen hade vi typ 3 timmar lektion i multimedia, långt kvar att göra på uppgiften men rätt kul uppgift dock har jag typ glömt hälften om programmet som vi ska arbeta i haha
Lunch vid halv 12, cyklade till H&M för att handla lite till min syster som hon frågat så snällt om jag kunde göra. Tillbaka till skolan, spelade kort. Fick tennisboll på läppen haha Naturkunskap i en timme sedan bussen hem.
Syrran och jag fixade tacos..igen haha jag passade Joel ett tag, eftersom mamma inte var hemma..I kväll tar jag det lugnt med att se på idol och film :)

PEACE*

To watch you, to guide you

Torsdag 17 september 2009 19:06
Dagen började med att jag gick upp vid 06:10, gjorde mig i ordning allt sånt. Åkte med bussen in till Vetlanda. Religion som första lektion, skulle ha redovisat mitt arbete om sekten scientologi men jag var inte klar med presentationen och det var ingen annan som var heller så..Hade drama vid 10:20, fick se på en film som handlade om kvinnomisshandel, "I skuggan av våldet" hette den. Efteråt fick vi en uppgift, då vi skulle skriva dikter om filmen och så.
Eftersom jag slutade vid 12, så åt vi lunch och sedan hjälpte jag Emelie med hennes fotouppgift, fånga vatten på bild osv. Tog bussen hem. Lagade mat. Tacos. Fotade Bella och Tess för en sak de håller på med. Fina bilder blev det..och nu sitter jag här. Vid 20:00 ska syrran och jag se på en film som mamma hyrde.

Förresten så bakade jag blåbärsmuffins igår, första gången med blåbär i. De blev mycket goda! Men föredrar mina sommar cupcakes. Chokladmuffins med chokladfrosting, sedan som dekoration lite silverkulor och en skiva jordgubbe, mums!


Så här blev dem!


PEACE*


I should never think

Tisdag 15 september 2009 18:04
Tog skolfoto idag. Igår pratade vi om hur vi skulle kunna spexa till fotot lite men vi kom inte fram till något bestämt. En del ville sitta utan byxor, någon vill ha soppåsar, men idag kom vi fram till något då jag och Linn utforskade logen nere på media, mycket smaskigt! Hittade lite häftiga saker.. Det blev bland annat sombrero hattar hit och fula miner dit..själv var jag nörd, NÖRD asså, med nördglasögon och allt..typ. Man får ta och bjuda på sig lite ;p Det kändes inte riktigt jag, men jag såg lite halvcool ut, eller inte haha Men glasögonen är ju häftiga, ska ha dem lite då och då kanske :p

Över till en riktigt bra låt Never Think med Robert Pattinson, så fin!

PEACE*


.....

Men ååh...


"Mer pengar till studenter"...

Måndag 14 september 2009 17:54
...löd rubriken på aftonbladet.se, WOHO tänkte jag tills jag läste att de ska höja studiemedlen..Ja då fortsätter det typ i samma bana igen då, eller nåt. Rätt surt att allt ska vara så dyrt. Och jobb finns inga, vad ska alla fattiga studenterna göra nu då? Får la bo hemma hos mamma och pappa och betala någon tusenlapp i hyra..
Aja nu var det tråkigt eftersom vi förblir fattiga..i dessa tider.

PEACE till alla!

Skolfoto imorn, höh

Like an apple hanging from a tree

Lördag 12 september 2009 10:22
Inte så mycket sovmorgon för mig inte, vaknade runt 9 och åt en nektarin..
Dagen kommer att spenderas med att göra lite läxor, i engelskan har jag en massa glosor plus att man ska skriva en liten "uppsats" om någon man beundrar, ser upp till osv..kom och tänka på det, jag vet inte om jag har någon som jag direkt verkligen beundrar eller ser upp till så vad gör man då? Ska jag skriva om hur en person ska vara för mig för att jag ska se upp till den osv? Eller så får jag tänka lite hårdare och se om det kanske finns någon ändå...

En till rätt så "stor" läxa eller redovisning som jag har är på torsdag och är i religion, ett arbete om sekter, skulle vara ett grupparbete om man ville..jag har då om Scientologerna. Jag har en massa information och så men jag har ingen aning om hur min redovising ska vara, om jag ska använda mig av power point och däri visa bilder och viktiga punkter eller om jag bara ska stå där framme och snacka, vad är bäst? Power Point blir mer intressantare men har inte så mycket tid på mig och har inte power point på min data..jag får göra det bästa av situationen.

Igår åkte min syster till pappa i Stockholm och hon ska var där över helgen..alla visste utom jag heh de trodde att de hade berättat för mig men icke sa nicke..

En låt som jag inte lyssnat på ett tag men som är riktigt bra och killen är ju bara för söt heh :p


PEACE*

Cause there's a hole where your soul should be

Fredag 11 september 2009 12:40
Sitter i skolan och äntligen fredag..men har håltimma nu tills 14:40, har då naturkunskap och vi ska labba. Göra geléråttor, spännande..Helgen kommer spenderas med att göra läxor och vila lite. Kanske se på någon bra film, har två nya nu och väntar på att boxen till de tre första Fast and Furious ska komma och sedan kommer också den nyaste filmen, längtar!
PEACE*

...

Allt var bra tills nu, tack..
orka...
Knappast tacksam, va?
Jag lägger ner en massa tid och energi och så gnäller du på det ena och det andra..
Det är inte direkt iögonfallande så orka bry sig! orka göra allt värre än vad det är..
Missnöjd? skapa en egen så slipper du det lilla som knappast syntes, så kan du stå för att du själv skapat det..

Still in school..

..som sagt ja..
Vill hem just nu, känner att jag borde ta en springrunda idag med. Kanske 2 ggr i veckan istället för en..Känns så bra efteråt när man kommer hem och man känner värken i benen, det är fint det. Skön känsla..
Skönt med helg snart också, så man kan vila lite och bara ta det lugnt men det får vi se hur det blir med det. Kommer säkert upp något, läxor osv..sånt viktigt.
PEACE*

Thursday doesn't even start

Torsdag 10 september 2009 10:05
Sitter i skolan, har religion. Har ett arbete om sekter, jag har om Scientologerna. redovisning om en vecka, blä, hur ska jag hinna?..Estetisk verksamhet vid 10:20, sedan lunch. Slutar vid 12 ska då hjälpa Sandra med en fotouppgift.
Trött..
PEACE*

Wednesday - heart attack

Onsdag 9 september 2009 12:11
Slutat för dagen :)
Fick sluta en halvtimme tidigare. Hade engelska i typ två timmar. Hade "läxförhör", det gick bra. Vi fick välja en bok på engelska, jag valde The Kite Runner den verkar bra. Har sett filmen. Dagens lunch var god, kyckling pytt i panna.
PEACE*

And just smiling at the sound

Tisdag 8 september 2009 17:17
Dagens första lektion var ljudmedier, då skulle vi spela in vår radioteater. Vi satte oss i radiostudion (den lilla) och spelade in första halvan av teatern. MEN sen då det mesta "går sönder" nere på media så togs ljudet inte in, ut eller nåt. Så vi fick vara i musikstudion (den stora) och köra första halvan. Gick mycket bra, mycket lättare än i radiostudion att vara tekniker. Vår lärare tyckte att vi skulle spela in andra halvan idag också, så vi fixade lite röster och började spela in andra halvan, kul.
Lunch vid 12, satt länge och snackade.
Vid 13:00 hade vi religion i 30 min och efter det en timmes svenska. Engelska vid 14:40, fick vara i grupper och prata om lite olika saker och sedan såg vi på en faktafilm om författaren Charles Dickens.
PEACE*

"You're little Miss Miracle Gro"

Heroes börjar ikväll! Woho :D Dock lite sent, 22:40 på TV4. Men jag ska sitta uppe och kolla ändå, serien är fett bra! :D


^^

Måndag 7 september 2009 10:10
SKOLA
PEACE
..inget mer

Not enough

Inte tillräckligt.
Inte än..
..men snart.

Upp och ner, ner och upp

Lördag 5 september 2009 17:40
Dagen började med att klockan ringde vid 05:00, jag tog en dusch. Sedan satte sig jag och Issa vid matbordet och åt frukost. Vid ca halv 7 åkte vi fem iväg iväg och jag slummrade till ett par gånger. Vi var framme i Ullared runt 08:20 och då spöregnade det och jag som inte hade något paraply fick ha min fleecejacka över huvudet. Ingen kö in, yes..men inne så var det mycket folk, hehe vad ovanligt då ;p Jag handlade en massa nödvändiga saker plus lite till typ. Mötte också en från klassen som var där och shoppade, Astrid. Dagen var också lite som rubriken säger, men den var ändå bra tycker jag. Nu snart vid 18:30 ska jag vara vid en av våra pizzerior och möta upp Erica och Linda som jag inte sett på ett tag. :) Det har regnat till och från nu efter att jag kommit hem så jag kanske ska ta med mig ett paraply när jag går utifall att det skulle börja regna, vill ju inte bli helt blöt :p
PEACE*


They were like northern stars

Fredag 4 september 2009 15:10
Eftersom vi inte hade någon naturkunskap slutade jag vid 11:20, åt lunch, hjälpte Sandra med en fotouppgift. Ska hjälpa henne nästa vecka också, men då ska det helst regna. Spännande. det regnade idag när vi skulle hem så då funkade det inte haha Aja tog bussen hem vid 13:07, najs. Sitter här och lyssnar på musik och väntar på att klockan ska gå liiite fortare, eller nåt..
Förresten angående det tidigare inlägget om filmen The day after tomorrow så skrev jag att varje gång jag sett den så hade jag drömt samma dröm, det gjorde jag inte nu. Men kanske för att jag inte riktigt "tittade" och gick och la mig innan den var slut hih :p


Every long lost dream, led me to where you are
Others who broke my heart, they were like northern stars
Pointing me on my way, into your loving arms
This much I know is true
That God blessed the broken road
That led me straight to you
(Från låten Bless the broken road med Rascal Flatts)


PEACE*

The day after tomorrow...

...är på TV6 just nu, filmen är bra men jag får rysningar. Lite halvcreepy är den och så har jag drömt om det huset/biblioteket de befinner sig i och om hunden som en gubbe har, i samma dröm, två gånger! Riktigt creepy. I drömmen stod hunden på en av de tomma våningarna då vattnet slagit sönder fönstrena och där står hunden och bara skäller, stämmningen är inte alls trevlig. Har sett filmen två gånger tidigare och efter varje gång jag sett den kommer drömmen där hunden bara står och skäller. Fy.
Men nu är klockan 22:19, jag är riktigt trött och ska upp tidigt imorn så borde gå och lägga mig, förresten åker jag bil till skolan imorn också. Lycka.
PEACE*


It'll rain a sunny day

Torsdag 3 september 2009 16:33
Skoldagen har varit helt okej. Håller på med sekter på religionen, intressant. På draman fick vi göra rollspel, intressant det med. När jag skulle med bussen 14:10 så regnade det rätt mycket. När jag kom till Sävsjö och skulle gå hem regnade det ännu mer och jag var helt genomblöt när jag kom innanför dörren, inte så trevligt.
Förresten det är redan torsdag, kan inte tro det. Känns som om det var tisdag igår. Tiden flyger förbi.
PEACE*

The dawn is breaking

Onsdag 2 september 2009 18:46
Pluggat som en tönt nu ett tag. Läxa i engelska. Nackspärr. Känner som om jag skulle kunna stupa närsom känner mig också lite som en del av i ett inlägg jag skrivit tidigare
"Ryggen värkte, armarna hängde och dinglade och benen släpades. Ögonen hänger inte med och balansen är ur funktion. Skolan har precis börjat och ändå är jag så här trött. Kanske år av slit börjar märkas nu. Känner för att lägga mig ner på en äng mitt ute i ingenstans och bara ligga där och titta på molnen och kanske till och med somna för en stund..."
Ungefär så. Kommer jag att klara det denna gången? Ska kämpa...måste..vill..


I <3 Music

Fortfarande i skolan, har musik på vrålhög nivå yeah. Typ ingen här så det får man :D Just nu är det lite låtar med The Red Jumpsuit Apparatus :D Mycket bra musik där. Spelade också innan Howie Day med låten Collide, riktigt bra :)

Even the best fall down sometime

Onsdag 2 september 2009 12:43
Onödig dag. Började 9:35. Hade engelska, inte så pepp. Vill hem, bussen går 14:10, blä.
Vill sova, är då inte lika trött idag som igår. Har läxor, vill inte..måste.
PEACE*


A light shining through

Tisdag 1 september 2009 17:16
När jag kom hem idag från skolan kände jag verkligen hur trött jag var. Ryggen värkte, armarna hängde och dinglade och benen släpades. Ögonen hänger inte med och balansen är ur funktion. Skolan har precis börjat och ändå är jag så här trött. Kanske år av slit börjar märkas nu. Känner för att lägga mig ner på en äng mitt ute i ingenstans och bara ligga där och titta på molnen och kanske till och med somna för en stund...

RSS 2.0