Då var 2011 snart slut

Då var det sista dagen på 2011 kommen. En del bloggar har lagt upp nån form av årsresumé. För det mesta där dem går igenom varje månad, från januari till december. Jag kommer inte lägga upp nån sån, eftersom det har inte hänt så värst mycket på ett år. Eller på ett år har det ju hänt lite men delar jag upp och skriver om varje månad så ser det flesta månaderna likadana ut så ingen idé att lägga upp nån årsresumé.
Iallafall så lyser solen idag, det är frost ute men det smälter väl bort under dagen. Kvällen kommer att spenderas med vänner. Det blir god mat, efterätt, snacks, spel, fyverkerier. Dock ska vi inte skjuta några raketer, det finns ju andra som gör det, men kolla på det. Hoppas på ett trevligt slut på 2011. Hoppas också på ett bra 2012. Kommer nog inte skriva mer idag, är dålig på att blogga, så jag önskar er ett gott nytt år redan nu!

 



En bra julhelg

Idag har varit en rätt lugn men bra dag. Först kyrkan, sen hem med min kära vän L till hennes mammas hus för lite rester från gårdagens. Oj, så mätt man blev! Vi kollade på filmen Ensam Hemma, efter det blev det en promenad, vi har spelat lite spel, kollat på tv igen. Vart på stan en sväng och nu sitter jag hemma. Det är riktigt kallt i min lägenhet, elementen är på för fullt men det märks inte. Det finns liksom inge isolering här typ och utanför är det typ storm så det blir ju inte mindre kallare för det.
Förresten har inte berättat om gårdagen/kvällen. Den började iallafall vid 12 hos min kära vän L's mamma och man. Runt 13 var det julbord, oooh så gott! Jag blev proppmätt. Sedan efter ett tag var det fika, jag var fortfarande proppmätt. Emellan all mat, fika och godis spelade vi spel, pratade och hade det trevligt. Men sen blev klockan 15 och då var det dags för Kalle Anka, alla gick en trappa ner och bänkade sig i soffan, på golvet och där det fanns plats. Under Kalle Anka ställdes det fram godis och nötter. Därefter väntade vi på tomten. Barnen blev glada. Tomten delade ut paketen och när det var tomt under granen slets paketen upp. Det låg papper överallt i rött, vitt, blått och grönt. Jag fick många fina paket. Alla satt och fixade med sina paket, barnen lekte med sina leksaker de fått och kort därefter så skulle vi alla se på Karl Bertils jul, själv tycker jag att Karl Bertils jul är riktigt tråkig. Efter det var det gröt och sånt. Var fortfarande proppmätt efter det vi åt sist. Kändes nästan som att man bara åt och åt, haha. Men trevligt var det iallafall!

God Jul!

Ja, då var julafton här och jag mår bra. Har sovit hos mamma inatt, alltid skönt eftersom man inte är ensam då. Igår träffade jag ett par vänner, en del av dem är hemma under jul och nyår, och vi såg på film, det var riktigt trevligt! Men tillbaka till idag, jag har iallafall ätit frukost och ska snart börja göra mig iordning. Jag och mamma ska ju hem till B&B och fira jul. Eftersom att jag mår bra och allt är bättre så slipper jag sitta hemma i min lägenhet utan julmat, julklappar, Kalle Anka och jag slipper att vara ensam! Skönt!
Förresten i söndags bytte min syster och jag julklappar, eftersom hon inte skulle vara hemma under jul, och klapparna från henne har stått hemma hos mig och jag har varit väldigt nyfiken på paketen. Har "studerat" dem, skakat lite lätt och allt sånt man gjorde när man var liten. Det blir alltid så med julklapparna, man blir så otroligt nyfiken så att man nästan spricker av sin nyfikenhet. Kanske är det så att man blir som ett barn när det kommer till julklappar även att man är vuxen. Men det är ju så kul med julklappar, och särskilt att ge! Nä nu ska jag slita mig ifrån datorn så inte klockan rinner iväg för mycket. God jul på er, hoppas att den blir awesome!






Btw snön är typ helt borta :(


Goda nyheter

Haha vet ni? Idag när jag vaknade så mådde jag såååå mycket bättre än igår och inatt. Woho! I'm getting better :D Måste iallafall ut en sväng idag och kolla efter en sista julklapp. Dock så är det inte mycket snö kvar nu, hoppas på att det vänder och att det är massa snö imorgon!


Halsfluss?

Usch! Tror jag har halsfluss..eller jag är nästan säker på att jag har det, *suck*. Så här tätt in på julafton och jag som sett framemot det! Jag och mamma ska ju fira med en vän och hennes familj, men nu blir det nog inte så för min del. Ingen julmat, ingen Kalle Anka, inga julklappar, inget julgodis och framförallt inget folk! Ska jag sitta ensam i min lägenhet på självaste julafton? Det kommer bli ensamt och tråkigt..



En liten tripp till Eksjö

Idag är det så mysigt ute, massa snö! Helt underbart! Iallafall så skulle jag och min kära vän L till Eksjö idag och hälsa på en kompis som är på sjukhuset. Innan vi åkte köpte vi massa godis, en tidning, en pocket bok, chokladtomtar, coca cola, kortspel och ja massa sånt. Nu styrde kosan mot Eksjö, vi kom dit runt 14. Vi snackade, spelade spel och fikade. Trevligt! Innan vi åkte hem så gick vi en stund på "stan". Väl hemma så tog vi det lugnt och så fortsätter min kväll. Skönt!


På väg till Eksjö. Underbara vinterland! (Bilden gör inte verkligheten rättvisa)

Ett par fullproppade dagar

Måndag och tisdag har jag har fullt upp. Hade bara två dagar på mig att göra klart pirataffischen, det var lite stressigt men jag hann. Idag åkte jag P och L till Kulturhuset och visade affischen. Vi kollade även scenen och tänkte lite på hur det kan se ut. En kompis blindtarm har brustit så imorgon ska jag och min kära vän till sjukhuset och hälsa på. Förresten de senaste dagarna har det kommit mycket snö, det är jättefint och mysigt ute!


Hemmakväll

Det låter som att grannarna har värsta röjarfesten, som vanligt, hoppas bara att dem lugnar ner sig tills när jag ska sova. Ska ju upp tidigt imorgon så kan vara bra med lite sömn med tanke på de senaste dagarna. Sov ju hur länge som helst idag, dock väldigt oroligt. De senaste dagarna har jag varit sömnig flera gånger under dagen. Igårkväll på Mejjan blev jag sömnig strax efter 19 och sen efter 22. Brukar också vara sömnig mitt på dagarna. Känner mig nästan helt slutkörd. Iallafall så är det hemmakväll framför tvn ikväll, orkar inte så mycket mer och behöver nog vila lite.


Lördag

Igårkväll var jag på Mejjan och hjälpte till. Det var inte vårt team som hade det men ett av de andra behövde hjälp så jag ställde upp. En lugn och skön kväll med lagon mycket folk. Natten var halvhemsk. Vaknade ett flertal gånger på morgonen med migrän, kollade på klockan och den var runt 10. Jag somnade om och vaknade vid 12:40 med världens migrän! Usch det var hemskt. Gick iallafall upp och åt frukost och kollade på tv. Gjorde mig iordning och gick ut för att handla lite. Fick hemska skavsår på fötterna och tappade en tung grej på tårna. Typiskt mig. Sitter här nu framför tvn och datorn med söndriga fötter men kvällen blir nog bra :)


Foto av piraterna

Idag har det regnat lite och tidigare idag var jag hemma hos mamma och hängde där. Kom hem och tog det lugnt innan jag skulle iväg till A's studio. Han skulle fota oss pirater inför en grej som händer i februari. Det blev en del bilder i lite olika "poser". Men som jag säger "Hellre för många bilder än för lite". Och det är sant. Alltid lättast att ha ett stort urval av bilder när man ska fixa affischer (eller i huvudtaget), så man kan välja och vraka lite. Varenda bild blir ju inte just DEN bilden! Asså en superbra bild. Så man får testa sig fram på olika sätt och se vilket som blir bäst. Har inte fått bilderna än men det blir nog i dagarna. Fick redan inspiration i studion och vet på ett ungefär hur jag vill ha det men för säkerhetsskull så ska det tas många bilder, för man vet ju aldrig. Känner mig peppad inför denna affischen! Vill börja nu! Haha men får vänta lite.


Högljuda grannar och sömnlösa nätter

Hade tänkt att gå och lägga mig för en stund sedan men just då börjar någon av mina grannar att spela värsta höga musiken, med bas!! Ska upp tidigt imorgon och blir så trött på att aldrig riktigt få sova. Har sagt till hyresvärden så många gånger nu och ingen förändring. Blir så trött på att det inte finns nån respekt för oss andra människor som bor i samma byggnad. Får lägga mig i sängen med musik i öronen och vänta tills grannarna slutar. Hoppas någon därute får sova gott i natt iallafall.


Today it is my day!

Som rubriken lyder så är det min dag idag. Blir 21 år idag, känns gammalt. Jobbade två timmar innan idag och efter det hjälpte jag P med att skriva ut julkorten som ska ut till barnen och ungdomarna i Änglahyss och Do it. Kom hem för ungefär en timme sen. Snön höll i sig, jippi! Igår fick jag ju diskstället av några vänner som jag önskat. Ska senare idag hem till mamma och bli firad lite. Inte så stort nuförtiden, inte som när man var liten.


diska, diska, diska

Hejsan Hoppsan! Kom hem för typ en timme sen, var hemma hos EochA med lite vänner. När jag kom sjöng de för mig och vi åt pizza. Fick en present också, ett diskställ som jag velat ha från Sockerklaras. Tack! Nu fyller jag ju år imorgon men eftersom vi alltid träffas på onsdagar så firades jag lite ikväll. Trevligt! Nu har jag ett diskställ att ställa tallrikarna, glasen och allt det där i när jag diskat istället för att bara ställa det på diskbänken. Skönt.

Så här ser det ut, och ni hittar det här

Bild: Sockerklaras.se

 


Onsdag

Klockan är inte ens 15:00 än och jag är väldigt trött och sömnig. Har ju så dåliga sovtider pga mina grannar. Inatt var de iallafall lite tystare än vad de brukar vara. Har slängt i en tvätt i maskinen i tvättstugan och kollar just nu på tv. Tidigare idag har jag städat upp lite och ska fortsätta med disken sen. Utanför faller snön lite då och då. Det är mer blaskigt idag än vad det var igår men hoppas på att det vita får stanna, iallafall så att det är snö imorgon. Känns inte som att jag fyller år imorgon, känns som alla andra dagar ungefär.


Tisdag

Idag har jag och min kära vän L planerat lite och passat lite barn. Det har kommit lite mer snö, ingen blötsnö denna gången. Mina skor har hål i hälen så det läcker in snö och vatten. Inge bra. Får använda mina tygskor så länge. I övermorgon är det min dag och verkar som att snön kanske håller i sig tills dess.

More snow

Igår snöade det, men det var blötsnö så en del försvann. Idag är det ännu mer snö och det ligger till och med snö på träden. Så mysigt med snö! Hoppas bara att det håller i sig tills på torsdag, för då är det min dag!


snoooow

Grejen med cd skivan löste sig, fick ladda ned itunes. Då funkade det. Knasigt. När jag fixat skivan drog jag hem till mamma en sväng. Åt lite mat, pratade, busade lite med bröderna och jag kollade på The Vampire Diaries. Missade det igår och fick kolla på det hos mamma, skulle inte hinna hem på typ mindre än 10 min. Gick hem sen vid 19, sen jag kom hem har jag kollat på tv. Lite halv ensamt, men men..
Imorgon blir en händelserik dag och kväll, mycket att göra. Ska till kyrkan vid 12:45 och fixa innan den första börjar vid 14, nästa är vid 18. Det blir lugnare sen då det inte är lika mycket som på första. Men rätt kul ska det bli! Förresten så snöade det en kort stund innan när jag var på väg till mamma. Dock var det typ blötsnö, men kul ändå.


Blir less!

Blir så less asså..I måndags hade jag bränt över ljudeffekterna på en cd och när jag skulle testa den, funka den inte. Gick och köpte nya cd skivor i veckan för att vara på den säkra sidan. Har inte hunnit testa skivan sen jag brände över ljuden på den. Idag skulle vi öva igenom piratdramat och då funkar inte denna skivan heller, fattar inte vad som är felet. Det var nya skivor av bra märke och de funkar inte! På cd skivan står det cd-r, när jag sätter in skivan i datorn och går in på "den här datorn" så står det både cd-r och dvd-rw. Fattar inget. Har inte tid med en massa fel nu, ljuden ska användas imorgon och jag ville bara ta det lugnt denna lördag. Grannarna spelar ashög musik, tror jag blir galen snart! Noll respekt..


Blåsig dag, jobb och Vetlanda

Idag har vädret inte varit på min sida. Var vikarie idag på en skola som ligger typ längst bort ifrån där jag bor och hade en kvart på mig att ta mig dit. Hann med någon sekund typ. Var idrottslärare för två klasser som båda går i trean. Det gick väldigt bra, det var ju bara två timmar. Är tacksam för alla få timmar man får jobba. Pengar man tjänat ihop själv är ju bäst! :) Det blåste som bara den när jag var på väg till skolan och likadant på vägen hem. Hann inte äta frukost i morse innan jag drog så var väldigt hungrig när jag kom hem. Hade som tur var fryst ner lasagne som jag värmde och åt. Hade inte orkat ställa mig och laga mat när jag inte ätit sen kvällen innan. Vid 13 drog syrran och jag till Vetlanda. Handlade lite julklappar och sånt. Det har varit väldigt kallt hela dagen och blåst har det gjort lite till och från. Blåsten var riktigt stark, värsta stormen. När jag kom med bussen och skulle gå hem flög mössan nästan av huvudet pga den starka blåsten.


RSS 2.0