Söndag..

Sista dagen för den här veckan. Imorgon börjar en ny dag, en ny vecka med nya möjligheter.
Men iallafall idag blev det kyrkan som vanligt, men denna gången hakade min mamma på. Vilket var roligt! Under gudstjänsten fotade jag barnen i söndagsskolan lite. Blev inte så nöjd med resultatet dock. Sen när det var dags för fruktstund för barnen gick jag upp och var med på det som var kvar. Efteråt är det alltid fika för dema som vill ha det och så brukar det alltid pratas lite, trevligt :) Jag och mamma gick och handlade sen, vi handlade dags middag vilket blev tacos! Mums.

Bara en bild :)

Foto och redigering: Jag


PEACE


Det blev en bra kväll!

Yes! Hade inte så stora förhoppningar på att det skulle vända. Från tråkigt till roligt men det gjorde det. Det blev filmtittande hos EochA med dem och med min kära vän L. Vi såg Robin Hood, den var rikigt bra! Värd att se trots att den var typ 2h och 30 min lång, det kändes inte som det! Dock hängde vi inte med hela tiden så ibland spolade vi tillbaka lite hehe. Och den var ju rikigt bra gjord med! Duktiga skådespelare.



PEACE



En sådan rolig lördag då...not

Lördagen började ju jättefint! Vaknade strax innan 10. Strosade runt. Satt vid datorn. Tog en dusch. Strosade runt. Mamma kom hem. Jag plockade upp varorna. Satt vid datorn. Åt lunch. Satt vid datorn. Mamma gick. Satt vid datorn. Glodde ut genom fönstret. Fick ett sms. Glodde ut genom fönstret. Satt vid datorn.
Jag har typ bara suttit vid datorn hela dagen. Och det är tråkigt! Speciellt när det inte finns något att göra vid datorn. Det går inget på tv heller. Detta var en tråkig lördag och det har typ bara gått halva dagen *suck*. Man får hoppas att kvällen blir bättre. Men det ska man inte lägga för mycket förhoppningar på (eller vad det heter). Men nu ska jag återgå till denna tråkiga lördag..


PEACE


Uttråkad, uttråkad och rastlös...

Jag har tråkigt och jag är rastlös. Har suttit vid datorn ett tag, satt ett tag innan jag skrev förra inlägget. Känns som man gjort allt man kan göra vid datorn just nu, kollat facebook, bloggar och en massa andra grejer. Och nu vet jag inte vad jag ska göra, det är ju tidigt på kvällen, jag känner inte för att kolla på tv just nu, finns inget att göra här hemma och det finns ingen som är hemma och tror inte min syster vill göra något med mig och vad skulle det vara isåfall. Så finns inte så mycket att göra och man blir bara mer och mer rastlös. Riktigt jobbigt! I lördags var jag bara hemma och glodde på tv, likaså på söndagen. På måndagen ringde jag jobbhuset, efter det satt jag hemma. Tisdagen bestod av att ringa i ca en timme och sedan sitta hemma och glo men när klockan närmade sig 17:30 bar det av mot Mejeriet. Igår blev det en snabb sväng till Vetlanda och efter det satt jag hemma i ett par timmar och vid 17:30 bar det av hem till EochA som varje onsdag. Så har haft det väldigt tråkigt nu i 5 dagar, vilket tar på en! Och jag som är en sådan person som tycker om att göra saker, det behöver inte alltid vara något jätteaktivt men jag vill helst inte sitta hemma själv och uggla. Är så grymt trött på det nu! Aja, lever man ett liv där inget händer så har man tråkiga dagar.


PEACE


Min dag..

Idag har inte liknat dem andra dagarna. Idag har jag faktiskt gjort något! Har inte haft så stor möjlighet dem andra dagarna. Ringde jobbhuset i måndags, tisdags och i onsdags. I tisdags efter att ha ringt i ca en timme så skickade jag ett mail till henne. Sen på onsdagsmorgonen tänkte jag att jag ringer en sista gång (hade inte fått svar på mailet) och då säger telefonsvararen att hon är sjuk! Blir så trött på detta! Idag var hon sjuk också men jag gick till min praktikplats iallafall. Den gick ju ut i fredags och sen i måndags har jag försökt att få tag på hon på jobbhuset och det utan någon framgång. Men men. Idag har jag gjort lite! Gjorde en affisch till Mellan Mejeriet som kommer att vara den 13 november, en lördag. Lunch vid 12:40 och en timma efter det var jag på Mejeriet då vi snackade om nästa gången vi ska ha Mejeriet och denna gången blir det inte något Mejeriet Live, men det blir en massa andra roligheter! Nu sitter jag här hemma och tråkar, ungefär som vanligt. Men man vänjer sig efter ett tag.


PEACE


Ny kategori: Memories


Åååh baleeen! :) Balen som var nu i våras, åh så roligt det var! :)

Solig men ensam måndag

Måndag igen. Dock idag sitter jag hemma. Ingen praktik, sista dagen var i fredags. Vilket är synd för jag tyckte verkligen om min praktikplats. Fick en kallelse om info om jobbgarantin för ungdomar som jag fick avboka och ska få en ny tid så då skulle jag kolla med en på Jobbhuset om jag ska fortsätta på min praktik tills jag får en ny kallelse. Ringde idag men hon jag skulle prata med var inte där så får ringa imorgon igen. Hoppas verkligen jag får vara kvar!
Så nu när jag är hemma och inte gör något alls så kollar jag tv och sitter vid datorn och har tråkigt. Men men inte så mycket man kan göra åt det när alla jobbar och är i skolan..Igår kom mamma hem efter en vecka hos släktingar lite längre upp i landet. Har saknat henne. Så igår när hon kom med tåget hit till stan så mötte jag upp henne. Sen gick det en film på TV3, Vid din sida hette den. Faktiskt bra!

PEACE


Media in my <3


Some pictures from 14/2 2010


Lördagsmys..typ

Gårdagen var bra. Linn kom hit runt 11:30 och då gick vi hem till mig och hängde. Framåt kvällen var det dags att göra sig iordning lite. Runt 17:40 gick vi mot Mejeriet eftersom det teamet jag är med i jobbade just denna fredagen. Så runt 18:00 var vi där då övade vi igenom dramat och fixade lite med det sista och 19:00 öppnade vi. Det var rätt mycket folk denna kvällen och vi körde Mejeriet Live, dock var inte publiken så på i början men det blev dem sen och jag tyckte det gick bra. Vi hade ett band som spelade idag, dem var riktigt duktiga! Efter Mejeriet Live visade vi upp dramat och då var det rikigt många som kollade. Dramat handlade om att man är värdefull även att man blivit trampad på osv och det E sa efteråt var riktigt bra! Sen fortsatte kvällen som vanligt. Jag tog på mig vanliga kläder, kände mig fånig i hippiekläderna och som en tant. Jag och Linn var hemma efter 24:00, då var vi inte så värst trötta så vi kollade lite tv. Vid 01:00 gick vi och la oss.
Idag när klockan ringde stängde jag av den och somnade om och vaknade en timme senare. Tittar på klockan och ser att den är 10:05. Bussen som Linn skulle med gick 10:45 så hon skyndade att göra iordning sig och sen följde jag henne till bussen. När jag kom hem var jag för trött för att jag så värst mycket så glottade tv. Nu glottar jag tv också någon film på TV6, lördagsmys. Sooo nu ska jag kolla vidare på den!


PEACE


Ännu en dag med snö

Inatt fick jag sova hos min kära vän L pga att min syster somnat och hennes mobil stängt av sig. Hade glömt ta med mig mina nycklar och porten var låst. När jag vaknade idag så var det fortfarande snö ute och det var sol! Så vackert! 8:35 drog jag mot min praktikplats och vi fixade och grejade. 12:40 har jag lunch så fick skjuts hem, åt lunch och sen gick jag till min andra praktikplats Mejeriet. Där bakade vi inför imorgon och fixade med hur scenen ska se ut imorgon under vår talkshow. Dock har vi inte skrivit ihop frågor än och lite annat, lite jobbigt men det löser sig nog. Just nu glottar jag tv.


PEACE

Kolla så mycket snö!


Årets första snöööö!!

Yeah you heard me! Det snöar, asmycket! Dock syns det inte på bilden, men whatever! Det snöar! :D


PEACE



Crazy one more time

Aah onsdag, lillördag. Härligt! Idag blev det lite sovmorgon, skööönt det, och dagen har då bestått av filmredigering inför Mejeriet på fredag. Programmet ville inte riktigt det jag ville, han körde med att stänga ned programmet oväntat och haka upp sig med mera men till slut fick jag ihop filmen så är klar nu!
Här kommer en till crazy bild, tagen idag! haha


PEACE


Crazy x 2

Har varit på jobbhuset idag..från 8:30 till 12:00. Nu väntar jag på att syrran ska komma hem och sen ska vi laga mat. Medan jag väntar har dessa två bilder tagits hehe.





Min dag..

Måndag. Gillar inte måndagar så värst mycket men dem är ändå okej. Finns sämre dagar. Iallafall så vaknade jag idag av att alarmet på mobilen fick igång. Trött och sliten men det var bara till att gå upp och göra sig iordning. Vid 8:00 var jag hos EochA. Vi kollade lite coola videos från youtube och pratade om Mejeriet Live på fredag och så. Sedan satte jag mig och redigerade en liten film som vi visar på Mejeriet Live. Gick bättre idag än i torsdags men kom inte så långt. Programmet laggade och stängdes ned utan förvarning men jag fortsatte. Strax efter 12 blev det lunch hos dem och sedan gick jag hem. Under min tid hemma har jag lagat mat, kollat lite tv och suttit här vid mammas dator. Min är ju typ paj. Ikväll blir det dans.


PEACE


*suck*

Livet är lite som en bergochdalbana för mig, ena stunden är allt toppen och sen så är allt i botten. Just nu i denna stund är allt i botten. Min dator startar typ inte, men det är inte det enda som är skit. Dock är min dator mitt liv och nu är den döende typ och jag behöver verkligen den och grejerna som finns på den. Aja finns nog kanske inte så mycket att göra. Får väl fråga en av alla datornördar som det finns runt en om dem kan fixa det, eller nåt..

PEACE or whatever

Aah some inspiration! :D

Idag var jag hemma hos EochA fast jag och E var själva idag och jag började vid 9 vilket var skönt! Idag satt jag inte vid datorn utan jag läste. Boken heter "Kyrkan som aldrig sover - berättelsen om Dream Center", en verklighetsbok. Kyrkan Dream Center finns i LA och har en vän som befinner sig där just nu. Denna boken fick jag av EochA, man tackar så mycket! Hann inte läsa alls mycket innan jag kände mig inspirerad. På lite mindre än en timma läste jag 42 sidor vilket inte är så värst mycket men för en slowreader som jag så är det rätt mycket. Inspirationen för den staden jag bor i och dess folk flödade, saker som stod i boken är saker som jag drömt om ett tag och nu fick jag nya drömmar! Aah så underbart! Har inte läst ut boken än men på dessa 42 sidor har jag läst om hur DC startade, hur det började, vad dem började göra och vad dem gör. Ååh det verkar som ett otroligt arbete asså! Dem hjälper människor som är utstötta av samhället och som många inte bryr sig om. Vilka människor som håller på med det, som min vän och andra över jorden som åker tvärs och kors och arbetar där som volontärer och lägger ned sin kraft och sin energi men också sitt hjärta! Att gå från en dag utan inspiration till att gå till en annan dag då man får en massa inspiration..ah dock inte inspiration om filmredigering men inspiration överhuvudtaget! Härligt! Jag blir så inspirerad och får drömmar och visioner! Åh dagen hade inte kunnat börja bättre!

This is Dream Center..eller ja en del av det. DC är ett gammalt sjukhus så stooort är det.
Dream Center är en kyrka som har öppet 24/7.


PEACE


No inspiration!

Aah imorgon är det helg, skönt. Idag behövde jag inte gå upp lika tidigt som dem andra dagarna. Lite efter halv 9 stod jag utanför EochA's hus med nyckeln i låset och låste upp dörren och gick in. Hängde av mig jackan och gick upp till datorn för att börja redigera. Öppnar upp programmet och kollar på klippen, min inspiration är borta, har ingen alls! Har gett så mycket till den förra jag redigerade så nu fanns det typ inget kvar, vilket var lite jobbigt. Klippte lite, raderade det jag klippt, klippte om osv. Kolla youtube för att få in något i huvudet men det funkade inte. Strax efter 10 kom barnpastorn P för att kolla på den första filmen jag redigerat. Hon blev tårögd och sa "Detta är ju nästan bättre än verkligheten". Haha lite roligt var det. Hon tyckte det iallafall var bra så det är skönt! Hon ville kolla på filmen om och om igen. Är själv nöjd med den! Vid 12 gick jag hem på lunch och kom tillbaka runt 13. Inspirationen var borta men under en stund kände jag ett litet flow men den försvann lika fort som den kom. Programmet hackade ett antal gånger så jag fick stänga ner det och öppna det igen. Som tur är så är jag väldigt duktig på att trycka på ctrl+s vilket är ett kortkommando för att spara. Satt och glottade på youtube, spelade lite musik och nynnade med, allt för att få in något i huvudet som skulle ge min inspiration men nej det funkade inte. Jag måste verkligen ha gett allt till den första filmen haha lite kul faktiskt..har nog inte hänt mig förut. Hoppas bara att inspirationen och allt det kommer tillbaka tills nästa gång jag ska redigera denna filmen.
Snackade lite med min kära vän L i mobilen i typ 30 min eller nåt. Kollade ut genom fönstret, vilket jag gjort nu i typ en vecka, och alla löv är snart borta. Så fördriver man tiden när programmet laggar och hackar. Ca 16:30 gick jag hem.

Här är en av Rasmus Seebach's braiga låtar - Engel


PEACE


Onsdag..

Träffade min vän igår som jag skrev att jag skulle. Vi sjöng singstar, alldeles för längesen haha så roligt! Runt 16:00 kom min kära vän L och hämtade mig och vi for till stan för att köpa en present till en fin vän som fyllde år. Sedan hem till min kära vän L för att äta lite, dock hade jag riktigt ont i ryggen och var lite trött. Klockan var några minuter i 17:00 när vi drog mot Mejeriet. Väl framme hjälper vi A med fikat, glass med vispgrädde, banan, chokladsås och maränger..mmm så gott! Sen kom alla GS:are och vi kunde börja. Ryggen gjorde fortfarande ont men det gick över lite sen. När Mejeriet öppnade för allmänheten började vi batika. Roligt..dock tog det lite tid. Sen så hängdes dom upp. Alla blev riktigt coola. Min var den fulaste, typ fulsnygg..massa färger, för mycket lila, misslyckad orange men den blev fulsnygg och känns lite hippie. Vi har ju hippie tema på Mejeriet nästa fredag. Spännande.
Sen kom ryggsmärtan tillbaka och tröttheten så gick in på kontoret och satte mig. Min kära vän L ringer och kommer dit, lite snack och sen hem till henne för mer snack.
Idag var det ingen sovmorgon, gick upp 7:15 och gjorde mig iordning. Drog till EochA för att redigera film. Hade ett litet flow så det gick rätt fort trots att det gick "sakta" haha. Man blev också bjuden på lunch, kycklingcurrygryta (typ) och ris. Riktigt gott! Och som vanligt brukar jag fastna här framför datorn haha men ska fixa lite och sedan ikväll dra hem till EochA igen.

PEACE


Från vitt till brunt

Yes, tyckte det var lite för mycket vitt så nu är det massa brunt istället. Passar lite till årstiden hehe men ibland behövs det lite förändring..denna gick så fort också, inte mycket energi som lagts ned till att fixa ihop denna! :)


PEACE


Tisdag med sol

Dåligt med uppdatering..men lördagen slutade framför tvn och datorn, halvseg kväll. Söndagen började med kyrkan, jag filmade söndagsskolan och var sedan med på gudstjänsten. Efteråt bjöd EochA på tacos, jag och min kära vän var där. Trevligt var det! Min kära vän L var trött så på den tidiga kvällen skickade jag iväg ett sms till henne och frågade om jag kunde komma förbi med något gott. Det fick jag så jag bakade kladdkaka och sedan åkte vi och hyrde film, det blev "The Blind Side". Riktigt bra och kladdkakan satt bra i magen. På sena kvällen kom jag hem och gick och la mig.
Måndagen började med migrän, usch och fy, och inte nog med det så var solen uppe. Älskar solen men inte när jag har migrän, är ljuskänslig i vanliga fall så solen passade inte så bra en dag som igår. Vid 8 ringde jag på hemma hos A för att redigera filmen till 100 årsjubileumet, kom en bit men är inte nära till att vara klar än. Vid 12 bjöds det på lunch och då kom E hem. Runt 1 var jag hemma och då ringer min kära vän L och frågar om jag vill hänga med ner på stan för att leta efter något slags band. Jag hänger på. Vi svänger in på konsum och köper lite fika. 16:45 var det dags för dans. Vid den här tiden har migränen lagts sig nästan helt. Dansa är rätt roligt men inte det lättaste men jag körde på. Runt 8 var jag hemma då fastnade jag framför datorn. Bra dag trots migränen!
Idag gick jag upp 7:15, nästan uppe med tuppen, för att sedan vara på Jobbhuset vid 8:30 och där är jag nu och sitter framför min dator. Vid 12 slutar jag och då skulle jag träffa en vän som jag inte träffat sedan innan studenten. Och vid 17:00 bär det av till Mejeriet då vi bland annat ska batika, vilket blir spännande. Har inte gjort det sedan mellanstadiet.

En bild på mig från 3:an på media.

FOTO: Emelie Ragnarsson    REDIGERING: jag


PEACE



Ett tag sen sist..

Mm jag vet. Dålig jag är på detta men veckan har varit lite som en bergochdalbana, ibland har det varit upp och ibland lite ner. Men lite uppdatering då kanske.
Tisdag - jobbhuset och på kvällen Mejeriet.
Onsdag - jobbhuset i några timmar sedan filmredigering inför 100 årsjubileumet. På kvällen var det Life group. Hade världens migrän också så kvällen var inte den roligaste men under den sena kvällen försvann migränen. Grey's Anatomy började också! :D
Torsdag - kyrkan och där fixade jag en plansch för söndagsskolan, den blev riktigt bra! På eftermiddagen blev det filmredigering, samma som i onsdags. Klockan 5 slutade jag för dagen och då kom min kära vän L och hämtade mig. Vi fixade hemmagjord pizza på hönekaka och så film. Trevligt.
Fredag - häng på stan med min kära vän L och A. Lite filmning inför kommande Mejeriet Live. Först regnade det lite men det försvann och då gav vi oss ut ner till torget. Det var riktigt kallt, hade ju inte direkt på mig så värmande kläder. Vid 12 beställde vi pizza och åkte hem till EochA för lunch och för att kolla igenom det vi filmat. Nu återstår bara redigering som jag ska fixa med, det ska nog bli kul.
Lördag - idag blev det en sväng till Vetlanda med min kära vän L och hennes mor. Handlade kläder inför 100 årsjubileumet. Kom hem och gjorde lunch, duschade och fastnade här så nu har jag suttit framför denna dator ett bra tag. Börjar blir tråkigt att bara sitta och göra inget och jag har ingen aning om vad jag ska göra ikväll..får väl ta och glo på tv eller nåt. Syrran är ju inte hemma så kan inte göra något med henne..

Jag saknar Linn <3 det var allt för längesen..



PEACE


Måndag

Första dagen på en ny vecka. Igår var en bra dag som var slapp men inte för slapp. Efter kyrkan drog jag och min kära vän hem till henne, vi lagade mat. Sedan en sväng till konsum och köpa lite godis och utanför affären stötte vi på två vänner. Det blev filmtittande för vår del, vi kollade på Million dollar baby. En riktigt bra film! Efteråt pratade vi lite, vilket var skönt sen gick vi en sväng och vi avslutade kvällen med lite kvällsmat och tv-tittande.

Idag gick jag upp tidigt. Klockan 8 var A här utanför och hämtade upp mig så drog vi till Mejeriet. Först lite undervisning och sen en sväng till högstadiet och gymnasiet för att sätta upp dem nya affischerna. Fika stod next på "schemat" och sedan planering av nästa Mejeriet Live.
Träffade även min kära vän L och vi letade lite inspration om det temat vi kommer att ha på Mejeriet Live. Vi åt lite middag och sedan var klockan mycket. 16:45 var vi i kyrkan för att ha dans med do it. Dem barnen är verkligen så duktiga! Jag blev typ trött efter bara ett par minuters dans, så otränad jag är! haha men kul var det, trots att jag inte har någon taktkänsla och fattar inget haha. Och nu sitter jag här, framför datorn och tvn. Det är trevligt det :)


PEACE


Lördag :D

Mejeriet igårkväll gick bra. Rätt mycket folk av vad jag minns. Mejeriet Live gick också bra, jag stod i DJ båset och skötte ljudet. Det blev lite snack med lite folk, lite "Stampa med Leroy" med Bella med mera så det var en trevlig kväll men framåt stänging var jag riktigt trött, hade ont i fötterna och i ryggen. Men innan vi drog hem stannade vi till på stan lite, det hade ju varit disco på hotellet.

Idag ska jag och ett par stycken till åka till Värnamo för att gå på T-centralen (tror jag det hette) och för att kolla på Sessions feat Christoffer Hiding och så är det ett möte också. Blir nog kul! :)
Snart måste jag ta en dusch och börja fixa mig, ska laga tacos sen med syster och mamma och vid 17:30 ska jag och syster vara vid Mejeriet och sedan bär det av mot Värnamo!

Fina Emilia och jag! :)



Syster och jag <3


Fredag :D :D :D

Sååå fredag idag! Skönt, riktigt skönt!
Just nu står mina hemgjorda pommes i ugnen och utanför hör jag barnen från dagiset här vid oss. Såg min minsta bror, så söt! Idag blir det öppning av butiken Sockerklaras. Så gulligt och så passande namn tycker jag. Men innan man ska dit måste man ju ha gjort sig iordning vilket jag ska göra efter att jag ätit upp mina hemgjorda pommes!
Ikväll har vi Mejeriet, ungdomsgården, och det blir nog bra. Kommer nog vara trött sen framåt midnatt (då det stänger) men det är det nog värt!
Syster yster är hemma med mig idag, hon kunde inte gå till skolan idag efter gårdagens tandbesök. Dem drog ut två tänder så hon har känt sig lite yr och illamående. Hoppas det blir bättre framåt dagen. Nu ska jag kolla till mina pommes! :)



PEACE


RSS 2.0